.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΟΞΑΤΟΥ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ Τ.Δ. ΔΟΞΑΤΟΥ

Μεταφέρω από το φόρουμ της ιστοσελίδας www.doxato.gr του Δήμου Δοξάτου .

Με την ευκαιρία, πρέπει να πω πως πάντα, για οποιοδήποτε ερώτημα, όσο "δύσκολο" και να είναι αυτό , υπάρχει απάντηση από τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας και αυτό είναι σίγουρα θετικό... Να μην βλέπουμε μόνο τα "στραβά"!!!

ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ-ΟΔΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
« στις: Μάιος 15, 2009, 05:25:30 πμ » Παράθεση Τροποποίηση Διαγραφή

________________________________________
Τί θα γίνει με την άθλια κατάσταση όλων(!) των δρόμων(εκτός από αυτόν που γίνεται η Λαϊκή του Σαββάτου) στο Τ.Δ. Δοξάτου; Πότε θα κλείσουν οι λακούβες; Και πότε επιτέλους θα γίνει κανονικός δρόμος η οδός Βενιζέλου(ο κεντρικός δρόμος από την διασταύρωση του "Βαή" μέχρι την εκκλησία), από πίστα για μοτο κρος που είναι τώρα;



Αναφορά στον συντονιστή 94.69.136.211




administrator
Αρχάριο μέλος

Μηνύματα: 22




Απ: ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ-ΟΔΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 27, 2009, 03:24:34 πμ » Παράθεση

________________________________________
Όσον αφορά την οδό Βενιζέλου, η προηγούμενη Δημοτική Αρχή είχε προβλέψει την ασφαλτόστρωση του δρόμου. Η τρέχουσα Δημοτική Αρχή προχώρησε σε πειραματική διάνειξη του δρόμου προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση του συστήματος αποχέτευσης. Το αποτέλεσμα ήταν ότι το σύστημα αποχέτευσης λόγο παλαιότητας και φθορών δεν είναι ικανό να ανταπεξέλθει στις τρέχουσες ανάγκες. Δεδομένου αυτής της κατάστασης και του γεγονότος ότι η αρχική πρόβλεψη χρηματοδότησης δεν ήταν αρκετή να δώσει οριστικά λύση στη συγκεκριμένη οδό, αποφεύγοντας έτσι προχειρότητες, ο Δήμαρχος Δοξάτου μετά από επίσκεψη στην Αθήνα διεκδίκησε και πήρε από το ΥΠΕΧΩΔΕ την απαραίτητη χρηματοδότηση. Η χρηματοδότηση ύψους 250.000 € για άγνωστο λόγο πιστώθηκε τον Αύγουστο του 2008 στη Νομαρχία Δράμας και επομένως το έργο μπορεί να εκτελεστεί από αυτήν. Η Νομαρχία Δράμας δημοπράτησε το έργοστις 19/05/09 και ο ανάδοχος εργολάβος κ. Μήτρου πρόκειτε να ξεκινήσει την κατασκευή του έργου τον Ιούνιο του 2009. Το έργο θα περιλαμβάνει την αντικατάσταση του δικτύου αποχέτευσης καθώς και την απαραίτητη ασφαλτόστρωση. Η Δημοτική Αρχή προτιμά όπου είναι εφικτό(οικονομικοί πόροι) το σωστό σχεδιασμό και κατασκευή έργων και όχι τις εύκολες και γρήγορες λύσεις προχειρότητας, γεγονός που μερικοί δυστυχώς δεν εκτιμούν.
Όσον αφορά τα διάφορα προβλήματα στο εσωτερικό οδικό δίκτυο του Δήμου, έχει ανατεθεί πρόσφατα στον εργολάβο κ. Μούρσια Ευάγγελο έργο αποκατάστασης-επιδιόρθωσης των τομών.
Ευχαριστούμε πολύ για τις επισημάνσεις-ερωτήσεις, οι οποίες μας δίνουν την ευκαιρία να ενημερώσουμε τους Δημότες για τις προσπάθειες που καταβάλουμε αλλά και την στρατηγική που ακολουθούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: