.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΔΟΞΑΤΟ: 2-2 - 7 ΜΑΡΤ 2009 - 22η αγων. Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ






Για άλλη μια χρονιά, οι "Φίλιπποι" πραγματοποίησαν μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α-1..


Αλλά και για μια ακόμη χρονιά, το "όνειρο" της ανόδου στην Δ' Εθνική, φαίνεται πως θα παραμείνει όνειρο... Φυσικά, δεν χάθηκαν όλες οι ελπίδες, αφού απομένουν ακόμη 10 αγώνες. Θεωρητικά, μπορεί η ομάδα του Δοξάτου να στεφθεί πρωταθλήτρια. Είμαι και εγώ από τους λίγους που ακόμη ελπίζουν...

Γεγονός όμως είναι πως τα πράγματα από εδώ και πέρα είναι πολύ δύσκολα, αφού οι δύο πρωτοπόροι της βαθμολογίας, Αμπελόκηποι και Καλαμπάκι, ξεκινάνε τη δεύτερη φάση με + 4 βαθμούς πλεονέκτημα από τους "Φιλίππους"..

Μεταφέρω από τα "Χρονικά της Δράμας" το ρεπορτάζ για τον συγκεκριμένο αγώνα..

Αυτό που έχω μόνο να συμπληρώσω είναι πως αν η τύχη "χαμογελούσε" στους ποδοσφαιριστές του Δοξάτου(που δημιούργησαν 3, τουλάχιστον, πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν) κατά την διάρκεια του 1ου ημιχρόνου, πιστεύω πως οι "Φίλιπποι" θα κατάφερναν τελικά να φύγουν με το "διπλό", κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα. Αντίθετα, στο 2ο ημίχρονο το Δοξάτο υποχώρησε προσπαθώντας να διαφυλάξει το 1-0. Βγήκε ο Φιλίππου και πέρασε στη θέση του ο Μόσχος και ο Νότας έμεινε απελπιστικά μόνος στην επίθεση. Οι Αμπελόκηποι πίεσαν, ανέτρεψαν το σκορ κάνοντας το 2-1, ο Χαρετίδης έφυγε από την άμυνα και πέρασε στην επίθεση δίπλα από τον Νότα, και η τύχη βοήθησε στο τέλος το Δοξάτο, όταν σε μια πολύ όμορφη αντεπίθεση κέρδισε το πέναλτυ..

Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τους αγώνες της 2ης φάσης..



Η τελική βαθμολογία της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος

1 ΑΕ Αμπελοκήπων 50

2 ΑΕ Καλαμπακίου 50

3 Φίλιπποι Δοξάτου 46

4 ΠΑΟΠ Ν. Αμισού 39

5 Εθν. Αστήρ Καλλιφύτου 34

6 Κεραυνός Μοναστηρακίου 29


7 Αρης Φωτολιβους 28

8 Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου 27

9 ΑΕ Κυργίων 26

10 Αρης Πλατανιάς 21

11 Ακρίτας Ν. Κρώμνης 16

12 Δόξα Αντ. Καστρινός 1

Δεν υπάρχουν σχόλια: