.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

ΔΟΞΑΤΟ-ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ 3-1 - 8 ΝΟΕ 2008 - 9η αγων. Α-1 Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ


Συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή οι "Φίλιπποι" μετά από τη νίκη που κατέκτησαν στην έδρα τους επί του "Καστρινού".





Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση το Δοξάτο, κατάφερε, σχετικά εύκολα, να νικήσει τη νεανική ομάδα "Δόξα-Αντώνης Καστρινός"(όπως είναι η πλήρης ονομασία..)η οποία άφησε καλές εντυπώσεις, και προσωπικά πιστεύω πως αν είχε στη σύνθεσή της 2-3 έμπειρους ποδοσφαιριστές, θα ήταν από τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος..

Στο 34΄ ήρθε το πρώτο γκολ για το Δοξάτο. Κόρνερ του Αποστολίδη και φοβερό εναέριο "ψαλιδάκι" από τον Σιαματά! Ίσως ένα από τα ωραιότερα γκολ που έχουμε δει στο τοπικό πρωτάθλημα!Δύο λεπτά αργότερα, εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά με τον Αποστολίδη, η μπάλα βρίσκει τη ρίζα του αριστερού δοκαριού και ο Πετράς από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να τη στείλει στα δίχτυα. Στο 42' μείωσε σε 2-1 ο "Καστρινός" με όμορφο πλασέ από τον Πουλικίδη, μετά από κόρνερ. Στη φάση αυτή η άμυνα των "Φιλίππων" "κοιμήθηκε" για τα καλά... Στο 2ο ημίχρονο, οι ποδοσφαιριστές του Δοξάτου μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έδειξαν αποφασισμένοι να "τελειώσουν" από νωρίς τον αγώνα, κάτι που το κατάφεραν με το γκολ που πέτυχε ο Κωνσταντινίδης με όμορφο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.. Στη συνέχεια, ο "Καστρινός" προσπάθησε να επιτύχει κάποιο τέρμα, και σε 1-2 περιπτώσεις έφτασε κοντά, με κυριότερη την ευκαιρία που είχε επιθετικός των μικρών "Μαυραετών", όταν κέρδισε κεφαλιά και ενώ βρισκόταν σε πολύ καλή θέση, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βογιατζή.. Το Δοξάτο έχασε κάποιες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ, αφού πλέον οι παίκτες του "Καστρινού" έπαιζαν πιο ελεύθερα και υπήρχαν χώροι.. Χαρακτηριστικότερη η ευκαιρία του Ζάχαρη στο 90', όταν ο Φιλίππου του έδωσε "έτοιμο" γκολ, αλλά ο Μάριος "προτίμησε" να σημαδέψει το αριστερό δοκάρι! Για το Δοξάτο αγωνίστηκαν οι: Βογιατζής, Κων/νίδης, Πετράς, Χριστοφυλλάκης, Αποστολίδης, Λαζαρίδης, Σιαματάς, Ζάχαρης, Χαρετίδης(60' Χιωτάκης), Τουλούπης(85' Καρατζόγλου Τάσος), Νότας(65' Φιλίππου). Στο βιντεάκι το γκολ του Σιαματά.. Αξίζει να το δείτε! Και στη φώτο ο κ. Μιχάλης Κουρτίδης, που την ημέρα της ονομαστικής του εορτής ηχαρά του ήταν διπλή!

Να σημειώσω ακόμη τη μικρή προσέλευση κόσμου στο γήπεδο. Ο καιρός ήταν πολύ καλός..Είχε βέβαια λίγο κρύο, αλλά μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε στο Νοέμβριο.. Οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές των "Φιλίππων" είναι από το Δοξάτο. Δεν είναι ομάδα μισθοφόρων. Και πρωταγωνιστεί. Ίσως έχει το καλύτερο ξεκίνημα πρωταθλήματος εδώ και πολλά χρόνια.. Πού είναι άραγε όλοι όσοι φόρεσαν τη φανέλα των "Φιλίππων"; Πού είναι άραγε όλοι αυτοί που πέρασαν κατα καιρούς από την Διοίκηση του συλλόγου;



Τα άλλα αποτελέσματα:


ΑΚΡΙΤΑΣ Κ. ΝΕΥΡ.-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: 1-3
Ν. ΚΡΩΜΝΗ-ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ: 1-1
ΠΛΑΤΑΝΙΑ-Ν. ΑΜΙΣΟΣ: 0-0
ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ-ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ: 3-0
ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ-ΚΥΡΓΙΑ: 1-1

Βαθμολογία

1. ΔΟΞΑΤΟ 24
2. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 23
3. Ν. ΑΜΙΣΟΣ 17
4. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ 17
5. ΚΥΡΓΙΑ 12
6. ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ 12
7. ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 11
8. Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ 9
9. ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ 8
10. Ν. ΚΡΩΜΝΗ 8
11. ΠΛΑΤΑΝΙΑ 6
12. ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ 1

Δεν υπάρχουν σχόλια: