.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

ΔΟΞΑΤΟ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ 2-0 1 ΝΟΕ 2008 Α-1 Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ 8η αγων.

ΔΟΞΑΤΟ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ 2-0






Οι κυριότερες φάσεις
Στο 5’ ο Τζιβανάκης αποφεύγει τον Παύλου, πλασάρει από πλάγια θέση και πάνω στη γραμμή αποκρούει σωτήρια ο Πετράς. Στο 8’ ο Σερέτης βγάζει χαμηλή σέντρα κι ο Σαββίδης από κοντά με αριστερό πλασέ στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 11’ ο Τζιβανάκης προλαβαίνει την έξοδο του Παύλου και πλασάρει ελάχιστα άουτ. Στο 35’ ο Σαββίδης μπαίνει στην περιοχή και πιεζόμενος από το Χριστοφυλλάκη σουτάρει ελάχιστα άουτ. Στο 43’ σέντρα του Κων/νίδη κι οΧαρετίδης με κεφαλιά γράφει το 1-0. Το Καλαμπάκι διαμαρτύρεται υποστηρίζοντας ότι ο Κων/νίδης που έβγαλε τη σέντρα ήταν σε θέση οφ-σαϊντ. Στο 49’ ωραία εκτέλεση φάουλ από τον Τουλούπη και η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 71’ κεφαλιά του Κουσίδη προς τα πίσω αποκρούει ο Πατσιάς με υπερένταση, η μπάλα χτυπάει στο κάθετο δοκάρι και καταλήγει κόρνερ. Στο 75’ αριστερό δυνατό σουτ του Λαζαρίδη έξω από την περιοχή κι η μπάλα φεύγει άουτ. Στο 84’ αριστερό σουτ του Αποστολίδη και η μπάλα φεύγει άουτ. Στο 86’ σουτ του Ζάχαρη αποκρούει ο Πατσιάς, η μπάλλα πηγαίνει προς τα αριστερά της εστιας, ο Φιλίππου τη γυρίζει μέσα στην περιοχή και ο επερχόμενος Ζάχαρης δεν την πρόλαβε, ενώ βρισκόνταν σε πλεονεκτική θέση.. Στο 87’ ο Φιλίππου με τεχνικό σουτ έξω από την περιοχή, και αφού η μπάλλα «έσκασε» μπροστά από τον Πατσιά, γράφει το τελικό 2-0. Ο τραυματισμός του νεαρού Ουζούνογλου (κάταγμα στο δεξί του χέρι, σε τρεις βδομάδες περίπου θα αποθεραπευτεί) μετρίασε την χαρά των ανθρώπων των «Φιλίππων», αφού ο νεαρός ποδοσφαιριστής από αγώνα σε αγώνα γινόταν ακόμη καλύτερος..

Από τους «Φιλίππους» όλοι ήταν διακριθέντες!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θεοφανίδης, Πολυμενίδης, Βάντσης.

ΔΟΞΑΤΟ
Παύλου, Κων/νίδης, Χριστοφυλλάκης, Πετράς, Μόσχος, Λαζαρίδης, Σιαματάς, Ζάχαρης, Χαρετίδης (54’ Χιωτάκης), Τουλούπης (60’ Φιλίππου), Ουζούνογλου (70’ Αποστολίδης)
ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ
Πατσιάς, Κυνατίδης, Καπετανκωνσταντής, Κουσίδης (72’ Χαραλαμπίδης), Καρίνογλου, Ντίνας (46’ Τορνικίδης), Κασάμπαλης, Ξενίδης, Σαββίδης, Σερέτης (60’ Θεοφανίδης), Τζιβανάκης.

Τα άλλα αποτελέσματα

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ: 2-0
ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ-ΚΥΡΓΙΑ: 0-0
Ν. ΑΜΙΣΟΣ-Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ: 1-1
ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ-Ν. ΚΡΩΜΝΗ: 2-3
ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑ: 1-1

Βαθμολογία

1. ΔΟΞΑΤΟ 21
2. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 20
3. Ν.ΑΜΙΣΟΣ 16
4. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ 14
5. ΚΥΡΓΙΑ 11
6. ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ 11
7. ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 10
8. Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ 9
9. ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ 8
10. Ν. ΚΡΩΜΝΗ 7
11. ΠΛΑΤΑΝΙΑ 5
12 ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ 1

Δεν υπάρχουν σχόλια: