.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Φ.Γ.Σ ΔΟΞΑΤΟΥ " ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ" - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΟΜΠΑΣΗ - ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο κ. ΤΑΣΟΣ ΛΕΥΚΟΠΟΥΛΟΣ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΦΓΣ Δοξάτου '' Οι Φιλιπποι''
ΑΡ. 2 - 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020
Το Δ.Σ. του Φ.Γ.Σ. Δοξάτου '' Οι Φιλιπποι'' ανακοινώνει την κοινή λύση συνεργασίας με τον κ. Γιάννη Ομπαση. Εκ μέρους των ποδοσφαιριστων, των μελών του Δ. Σ., Των μελών και φίλων του συλλόγου ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας ο κ. Ομπασης καθώς ανέλαβε την ομάδα στην μέση της σεζόν σε ένα πολύ δύσκολο σημείο, πριν 3 χρόνια και τα κατάφερε. Από τα βάθη της καρδιάς μας και πάλι τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε πάντα τα καλύτερα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Εκεί που τελειώνει το ποδόσφαιρο μένουν οι φίλιες και εμείς αποκτήσαμε έναν πολύ καλό φίλο μα πάνω από όλα έναν καλό άνθρωπο.
Παρ' ολα αυτά το Δ.Σ. έπρεπε να καλύψει το κενό άμεσα χωρίς να χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο βρέθηκε η καλύτερη λύση και το όνομά αυτού ΤΑΣΟΣ ΛΕΥΚΟΠΟΥΛΟΣ. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Η πολυετής πείρα του και σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής τα λέει όλα. Καλωσορίζουμε τον κ. Λευκοπουλο στα νέα του καθήκοντα και πλέον όλοι μαζί σαν μια γροθιά ενωμένοι διοίκηση προπονητής και παίκτες να παλέψουμε για τους στόχους που έχουμε θέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: