.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΟΞΑΤΟ - ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ 0-5 - 1η ΑΓ. Α' Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ - 12 ΣΕΠ 2020 - ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ


"Βαριά" ήττα για τους ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ ΔΟΞΑΤΟΥ από την φιλοξενούμενη "ΔΟΞΑ - ΑΝΤ. ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ" με 0-5 (!) το περασμενο Σάββατο 12/9/2020 και στα πλαίσια της 1ης αγ. της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ.

Παρουσία αρκετών φιλάθλων και των δύο ομάδων, όχι όμως πάνω στην κερκίδα αλλά περιμετρικά του αγ. χώρου λόγω κορωνοϊού, δίκαια η νεανική ομάδα του κ. Μελικίδη έφτασε στη νίκη, σε έναν αρκετά καλό αγ. χώρο ( το "θαύμα" πραγματοποιήθηκε και οι γηπεδούχοι δεν αναγκάστηκαν καν να παίξουν σε άλλο γήπεδο ως γηπεδούχοι την 1η αγωνιστική, αφού υπήρχε και αυτό το ενδεχόμενο αν δεν θα ήταν έτοιμος ο αγ. χώρος..).
 Για να μην μακρηγορώ, θεωρώ δύο τα κυριότερα γεγονότα που "σημάδεψαν" το παιχνίδι, και ως προς τον τελικό νικητή και ως προς την μεγάλη έκταση του σκορ. Το πρώτο, το δοκάρι που είχαν οι ΦΙΛΙΠΠΟΙ στο 10΄, καθώς και τη μεγάλη ευκαιρία, αμέσως μετά το δοκάρι, του Ανδρέα Μόσχου, ο οποίος μετά το κόρνερ που εκτελέστηκε, δεν βρήκε καλά τη μπάλα με το κεφάλι, από πολύ καλή θέση, και την έστειλε άουτ. Ίσως αν "άνοιγε" σ' αυτό χρονικό σημείο το σκορ υπέρ των γηπεδούχων να μην έφευγαν νικητές οι φιλοξενούμενοι, όχι γιατί δεν θα ήταν καλύτεροι και πιο έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά γιατί, ως γνωστόν, στο ποδόσφαιρο πολλές είναι οι φορές που δεν νικάει ο καλύτερος, καθοριστικό ρόλο παίζουν και άλλες παράμετροι, όπως το πάθος, η "δίψα" για το αποτέλεσμα, η εμπειρία κλπ.. Όλα αυτά φυσικά ως υποθέσεις εργασίας που λέμε, κανείς δε ξέρει τι θα γινόταν ακόμη κι αν προηγούνταν οι ΦΙΛΙΠΠΟΙ στο 10΄λεπτό..
Και το άλλο είναι η απόφαση του κ. Όμπαση να ρισκάρει και να περάσει μερικά λεπτά πριν το 2ο γκολ του ΚΑΣΤΡΙΝΟΥ τον Ανδρέα Μόσχο στη θέση του σέντερ φορ, κάτι που βοήθησε πολύ τους νεαρούς παίκτες του κ. Μελικίδη να κάνουν "πάρτυ" στην περιοχή του Κ. Καραγιαννίδη, αφού ήταν περισσότερο από προφανές πως αποσυντονίστηκε εντελώς η άμυνα των γηπεδούχων. Έτσι έκρινε, έτσι έπραξε ο προπονητής των ΦΙΛΙΠΠΩΝ, προφανώς αφού έβλεπε πως πολύ δύσκολα μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί οι γηπεδούχοι ώστε να φτάσουν έστω στην ισοφάριση. Συν το ότι ο Κ. Καραγιαννίδης, ο πανύψηλος τερματοφύλακας του Δοξάτου, βρέθηκε σε πολύ κακή, αλλά και άτυχη, μέρα ( όλοι "δικαιούνται" μια κακή μέρα, πολύ περισσότερο ο Κώστας που εδώ και χρόνια είναι από τους βασικούς "πυλώνες" της ομάδας του Δοξάτου και όλοι αναγνωρίζουν πως μόνος του έχει δώσει πολύτιμους βαθμούς ..)  το σκορ πήγε εκεί που πήγε..

Τα γκολ:

20' 0-1 Μελικίδης
83' 0-2 Κυριαζής
84' 0-3 Αλμανίδης
88' 0-4 Ζαγοράκης ( αυτ.)
90  0-5 Στέφανος Αλμανίδης

Διαιτητής: Ν. Αχθοφορίδης
1ος βοηθός: Α. Γεωργιάδου
2ος βοηθός: Σ. Παυλίδης

Για τους ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ αγωνίστηκαν οι: Κ. Καραγιαννίδης - Uruzzi ( 46' Παντίκογλου ) - Χιωτάκης - Μόσχος - Γ. Καραγιαννίδης - Χατζηνικολαΐδης - Σεραφειμίδης ( 66' Μαργαριτίδης ) - Μποζίνης - Καλτσίδης - Αποστολίδης - Στ. Καρατζόγλου ( 46' Ζαγοράκης ).

Προπονητής: Γιάννης Όμπασης

Για τον ΚΑΣΤΡΙΝΟ αγωνίστηκαν οι: Νίτσο - Θ. Αλμανίδης - Μπερμπερίδης - Χατζηπαπαθεοδωρίδης - Χ. Ιωαννίδης - Μελικίδης - Χιντζίδης - Κ. Καραγιαννίδης - Φ. Βασιλειάδης ( 64' Veis ) - Κυριαζής - Α. Μουρατίδης ( 77' Σ. Αλμανίδης ).

Προπονητής: Στάθης Μελικίδης 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1η ΑΓ.

ΔΟΞΑΤΟ - ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ: 0-5
ΠΕΤΡΟΥΣΑ - ΚΥΡΓΙΑ: 1-1
Ν. ΚΡΩΜΝΗ - ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: 0-4
Κ. ΒΡΥΣΗ - ΧΩΡΙΣΤΗ: 0-0
Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ - ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ: 0-1
Ν. ΑΜΙΣΟΣ - ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ: 5-0
ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ - ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ: 0-1
ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ - ΒΩΛΑΚΑΣ: 0-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: