.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Φ.Γ.Σ. " ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ " ΔΟΞΑΤΟΥ - ΑΚΡΙΤΑΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ: 3-1 - 3η ΑΓ. - Α' Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ - 21 ΣΕΠ 2019



"Αγχολυτική" νίκη για την ομάδα του Πέτρου Σερέτη το περασμένο Σάββατο! Απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, οι Φίλιπποι σκόραραν τρεις φορές και κατέκτησαν τους πρώτους τους τρεις βαθμούς στο πολύ ενδιαφέρον, απ' ό, τι φαίνεται στις τρεις πρώτες αγωνιστικές,  φετινό πρωτάθλημα. Όσο δεν θα ξεχωρίζει κάποιος στη κορυφή ως το απόλυτο "φαβορί" για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όλοι οι αγώνες θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ειδικά στο Β' γύρο, και θα έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερα "χατήρια". Ο νοών νοεί το.



Σπουδαία νίκη επί ενός πολύ καλού αντιπάλου!
Πρώτη νίκη για την ομάδα του Δοξάτου για την φετινή αγ. περίοδο, νίκη μεγάλης ψυχολογικής, αλλά και βαθμολογικής σημασίας.
Με δύο γκολ του Boris Bobi Kondev ( 5' & 69' ) και ένα του Κοτζαμάνη ( 42' ) - γκολάρες και οι τρεις ! - οι Φίλιπποι κατέκτησαν τη νίκη επί ενός αντιπάλου που προσπάθησε και τα κατάφερε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα να παίξει ποιοτικό ποδόσφαιρο.
Καθοριστική στο Α' ημιχρ. η φάση στο 34' όταν οι φιλοξενούμενοι είχαν οριζόντιο δοκάρι, αφού πρώτα απέκρουσε τη μπάλα ο εξαιρετικός για άλλη μια φορά τερματοφύλακας του Δοξάτου Κ. Καραγιαννίδης. Στο 53' πέτυχαν το μοναδικό τους τέρμα οι φιλοξενούμενοι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ στο οποίο υπέπεσε ο κατά τ' άλλα άριστος Γ. Καραγιαννίδης ( πάντως, απ' ό, τι είδα στην αθλητική εκπομπή του Σταρ Β. Ελλάδος μάλλον μπάλα βρήκε ο Γιώργος, και το μαρκάρισμα δεν πρέπει να έγινε εντός μεγάλης περιοχής, αλλά αυτός που αποφασίζει οριστικά είναι ο "Άρχοντας" του αγώνα..). Εκμεταλλευόμενοι και τον αέρα που ήταν υπέρ τους στο Β' ημιχρ., οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι στον αγ. χώρο, μέχρι τουλάχιστον το 62', όταν και έμειναν με "δέκα" όταν ποδοσφαιριστής τους δέχτηκε 2η κίτρινη κάρτα για ένα αχρείαστο σκληρό φάουλ στο χώρο του κέντρου. Αν και με "δέκα", εξακολούθησε να στέκεται πολύ καλά η ομάδα του κ. Κονταξή, αλλά η ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα του Boris Bobi Kondev στο 69' ουσιαστικά "έσβησε" τις ελπίδες των φιλοξενούμενων για κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους αγωνίστηκαν με τη φανέλα των Φιλίππων, που πραγματικά "κατέθεσαν ψυχή" , συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στον Ακρίτα Κ. Νευροκοπίου που έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και η αλήθεια είναι πως δεν είχε την τύχη με το μέρος του.

Σκόρερς: 5' - 69' Kondev, 42' Κοτζαμάνης - 53' Χατζηλαζαρίδης ( πεν. ).

Κίτρινες: Καλτσίδης, Χιωτάκης, Πετράς, Σερέτης, Νότας - Χατζηλαζαρίδης - Α. Βασιλειάδης - Λάμπρου

Κόκκινη: Κασσός ( 2η κιτρ. ).

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ: Κ. Καραγιαννίδης - Χιωτάκης ( 75' Καλτσίδης ) - Μπαμπαλής - Πετράς - Γ. Καραγιαννίδης - Κοτζαμάνης ( 46' Παπαδόπουλος - 60' Απ. Καρατζόγλου ) - Σερέτης - Αποστολίδης - Kondev - Δεληολάνης - Νότας ( 85' Στ. Καρατζόγλου ).

Προπονητής: Πέτρος Σερέτης.

ΑΚΡΙΤΑΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ: Π. Μιχαηλίδης - Κασσός - Τολμίδης ( 46' Δ. Αθανασιάδης ) - Χατζηλαζαρίδης - Τσενεκλίδης - Σωτηρόπουλος - Α. Βασιλειάδης - Κεσόπουλος - Χ. Μιχαηλίδης - Λάμπρου ( 46' Μπάτζιος ) - Τσακίρης.

Προπονητής: Στράτος Κονταξής.

Διαιτητής: Δ. Γκαϊτατζής
Α΄βοηθός: Α. Μαρμαρίδης
Β' βοηθός: Π. Ραβίκαλης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - 3η ΑΓ.

ΔΟΞΑΤΟ - Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ: 3-1
ΚΥΡΓΙΑ - ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ: 0-0
Ν. ΑΜΙΣΟΣ - ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ: 4-0
ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ: 2-7
ΧΩΡΙΣΤΗ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: 2-2
ΒΩΛΑΚΑΣ - ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: 3-0
ΠΕΤΡΟΥΣΑ - Κ. ΒΡΥΣΗ: 1-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - 3η ΑΓ.

1. ΒΩΛΑΚΑΣ  9  8-2
2. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ  7  8-3
3. ΚΥΡΓΙΑ  7  5-0
4. ΧΩΡΙΣΤΗ  5  6-4
5. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ  5  5-4
6. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ  4  12-9
7. ΠΕΤΡΟΥΣΑ  4  5-5
8. Κ. ΒΡΥΣΗ  4  3-5
9. Ν. ΑΜΙΣΟΣ  3  6-6
10. Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ  3  5-5
11. ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ  3  3-6
12. ΔΟΞΑΤΟ  3  3-6
13. ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ  1  4-11
14. ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ  0  1-8

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΔΟΞΑΤΟ - ΚΥΡΓΙΑ
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ - ΒΩΛΑΚΑΣ
Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ - ΠΕΤΡΟΥΣΑ
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ
Κ. ΒΡΥΣΗ - ΧΩΡΙΣΤΗ
ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ - Ν. ΑΜΙΣΟΣ
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: