.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Α.Ε. Κ. ΒΡΥΣΗΣ - Φ.Γ.Σ. " ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ " ΔΟΞΑΤΟΥ: 2-0 - 2η ΑΓ. Α' Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ - 14 ΣΕΠ 2019



Δεν μπόρεσαν να "αποδράσουν" οι Φίλιπποι Δοξάτου από την Κ. Βρύση με θετικό αποτέλεσμα, και μετά την 2η αγ. του πρωταθλήματος  βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αφού έχουν και τον χειρότερο συντελεστή τερμάτων, όντας η μοναδική ομάδα που δεν έχει πετύχει μέχρι τώρα κάποιο τέρμα!
Είναι προφανές πως η ομάδα του κ. Σερέτη  χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση στο έμψυχο δυναμικό της ώστε να κατορθώσει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή της στην κατηγορία..


Θετική πάντως ήταν η παρουσία περίπου 25 φίλων των Φιλίππων στην Κ. Βρύση, σε μια έδρα που δεν  θα έλεγα πως είναι από τις πιο "δύσκολες", όσον αφορά τους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας. Γενικά υπήρχε ησυχία στο γήπεδο, αρκετά καλό και πολιτισμένο το κλίμα. Βέβαια, είναι γνωστό πως η ιδιαιτερότητα του αγωνιστικού χώρου με τις μικρές διαστάσεις του "τρομάζει" συνήθως τους αντιπάλους της τοπικής ομάδας, αν και, τουλάχιστον πέρυσι, η Α.Ε. Κ. Βρύσης δεν εκμεταλλεύθηκε ιδιαίτερα την έδρα της, και οι βαθμοί που συγκέντρωσε κυρίως εκτός έδρας ήταν αυτοί που της χάρισαν μια σχετικά άνετη παραμονή στην κατηγορία..

Στο ποδόσφαιρο νικάει αυτός που βάζει γκολ, ή που βάζει περισσότερα γκολ από τον αντίπαλό του..
Και οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ήταν περισσότερο αποτελεσματικοί, πέτυχαν δύο γκολ ενώ οι φιλοξενούμενοι, αν και δημιούργησαν κάποιες καλές ευκαιρίες, με σημαντικότερη αυτήν στο 37' περίπου, όταν σουτ του Άρη Καλτσίδη έστειλε τη μπάλα στην οριζόντια δοκό, δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα που θα τους "ξαναέβαζε" στο παιχνίδι..
Δύο λεπτά νωρίτερα, στο 35' περίπου, είχαν "ανοίξει" το σκορ οι γηπεδούχοι με υπέροχο σουτ. Στο 60' η Α.Ε. Κ. Βρύσης πέτυχε και 2ο τέρμα, επίσης όμορφο, και ουσιαστικά κάπου εκεί τελείωσε ο αγώνας, αφού οι φιλοξενούμενοι, αν και "πήραν μέτρα" στο γήπεδο, και με την είσοδο στον αγώνα του προπονητή τους Πέτρου Σερέτη, δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις, όχι πολλές είναι η αλήθεια, ευκαιρίες που δημιούργησαν. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι βρίσκοντας αρκετούς χώρους, έδειχναν ικανοί να φτάσουν και σε τρίτο τέρμα. Γενικά, θεωρώ δίκαιη τη νίκη των γηπεδούχων, έδειξαν πως ήθελαν πολύ τη νίκη μετά και τη βαριά ήττα τους μέσα στο Κ. Νευροκόπι την 1η αγ.
Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν σχετικά καλά αλλά ήταν προφανές πως κόστισαν αρκετά οι απουσίες των Bobi Kondev και Κώστα Νότα στο θέμα του σκοραρίσματος..

Σκόρερς: 35' Ψυλλίδης - 60' Μαυρόπουλος.

Κίτρινες: Παλτζίδης, Μπούτιος - Γ. Καραγιαννίδης - Πετράς - Αποστολίδης - Αγγελόπουλος.

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ: Κ. Καραγιαννίδης - Χιωτάκης ( 46' Βιράνης ) - Μπαμπαλής - Γ. Καραγιαννίδης - Πετράς - Παπαδόπουλος - Κοτζαμάνης ( 60' Σερέτης ) - Αποστολίδης - Καλτσίδης - Δεληολάνης - Αγγελόπουλος.
Προπονητής: Πέτρος Σερέτης.

Α.Ε. Κ. ΒΡΥΣΗΣ: Τσακίρης - Χατζηνικολάου - Απιδόπουλος ( 57' Π. Γεωργιάδης ) - Χ. Δάφτσιος - Παλτζίδης - Ψυλλίδης - Μπούτιος - Σεμπελίδης - Σαρηπαυλίδης ( 46' Μαυρόπουλος ) - Κουμπάκης - Γραμμάτης ( 75' Α. Δάφτσιος ).

Προπονητής: Δημήτρης Βασιλειάδης. 

Διαιτητής: Ν. Παρασκευούδης
Α' βοηθός: Π. Σαπανίδης
Β' βοηθός: Χ. Αλβανίδης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - 2η ΑΓ.

Κ. ΒΡΥΣΗ - ΔΟΞΑΤΟ: 2-0
Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ - ΚΥΡΓΙΑ: 0-2
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ: 1-2
ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ - ΒΩΛΑΚΑΣ: 2-4
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΠΕΤΡΟΥΣΑ: 3-1
ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ - ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ: 3-1
Ν. ΑΜΙΣΟΣ - ΧΩΡΙΣΤΗ: 1-3

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - 2η ΑΓ.

1. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ  6  6-1
2. ΚΥΡΓΙΑ  6  5-0
3. ΒΩΛΑΚΑΣ  6  5-2
4. ΧΩΡΙΣΤΗ  4  4-2
5. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ  4  5-4
6. Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ  3 4-2
7. ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ  3  3-2
8. ΠΕΤΡΟΥΣΑ  3  4-4
9. Κ. ΒΡΥΣΗ  3  2-4
10. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ  1  5-7
11. ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ  1  2-4
12. Ν. ΑΜΙΣΟΣ  0  2-6
13. ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ  0 1-5
14. ΔΟΞΑΤΟ  0  0-5

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΔΟΞΑΤΟ - Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ
ΚΥΡΓΙΑ - ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ
ΒΩΛΑΚΑΣ - ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΠΕΤΡΟΥΣΑ - Κ. ΒΡΥΣΗ
ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ
ΧΩΡΙΣΤΗ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
Ν. ΑΜΙΣΟΣ - ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια: