.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΎΠΟΥ 75




ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 75
Πατριώτες……
Στην 1η  συνεδρίαση (21/01/2019) του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δοξάτου, η Δημοτική μας αρχή έφερε προς ψήφιση  θέμα εκτός ημερησίας διάταξης,  ώστε να κηρυχθούν ως ανεπιθύμητοι στο Δήμο μας, όλοι οι πολιτικοί που είναι υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών.
Ο κ. Δαλακάκης αμέσως μετά την ψηφοφορία του εν λόγω θέματος αποχώρησε για να ασχοληθεί με την προσφιλή και ίσως τη μοναδική του ενασχόληση, το facebook. Στην προσωπική του σελίδα ανάρτησε αμέσως (17:02) τα ονόματα αυτών  που δεν  συμφωνούσαν με τη δική του άποψη, για να τους  παρουσιάσει ως μη τιμωρούς των κακών, εν αντιθέσει με αυτόν. Ποιος; Αυτός που είναι κάτοικος Δράμας κηρύσσει ανεπιθύμητους στο Δήμο Δοξάτου; Γιατί αλήθεια δεν αναρτά όλους αυτούς που υπερψήφισαν την πρόταση του; Μήπως γιατί είναι υποψήφιοι σε άλλη από αυτόν παράταξη; Το παιχνίδι όμως είναι γνωστό. Πρέπει να γίνει το δικό του……… Να σημειωθεί ότι η συνεδρίαση έληξε στις !8:30.
Ο κ. Δαλακάκης  ξέχασε φαίνεται, τις φωτογραφίες του με πολιτικούς όλων των αποχρώσεων και διατυμπάνιζε περήφανος τις φιλικές σχέσεις μαζί τους. Στην πρώτη πανηγυρική  συνεδρίαση του Δ.Σ. (Σεπτέμβρη 2015) έδωσε το λόγο σε όλους τους τότε πολιτικούς του φίλους ευχαριστώντας τους (Υπουργούς, Βουλευτές και Αντιπεριφερειάρχες), χωρίς να δώσει το λόγο στην αντιπολίτευση;
Την «Ανοιχτή Παρέμβαση» κανένας πολιτικός δεν την πατρονάρισε. Κανείς δεν μας πήρε από το χέρι για να μας χρίσει  πολιτικούς, ούτε και κανείς πολιτικός ζήτησε συγνώμη για εμάς.  Η «Ανοιχτή Παρέμβαση» στηρίχθηκε μόνον από την ψήφο των  πολιτών.
Η Δημοτική αρχή στα πέντε περίπου χρόνια θητείας της , το μόνο που έχει να παρουσιάσει είναι: μηνύσεις εναντίον μας, εξευτελισμούς ατόμων, καβγάδες, ύβρεις και απειλές.        Από ΕΡΓΟ;  Έχει να επιδείξει κανένα έργο για το Δήμο μας; Ας ρωτήσει τους Δημότες μας.
Όλα τα πράγματα όμως έχουν κάποιο όριο. Μέχρι εδώ.  Αν πιστεύετε ότι είστε οι μόνοι πατριώτες, σας προκαλούμε κ. Δαλακάκη να αναρτήσετε την απόφαση, του 3ου  εκτός ημερησίας διάταξης  θέματος, της ίδιας συνεδρίασης (21/01/20190, όπου ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε να καταδικάσει κάθε σύνθετη ονομασία που εμπεριέχει το όνομα Μακεδονία. Η πρόταση αυτή ήταν της μείζονος αντιπολίτευσης. Σεις όμως απουσιάζατε.
Η «Ανοιχτή Παρέμβαση»  δηλώνει κατηγορηματικά, ότι είναι αντίθετη με κάθε συμφωνία που εμπεριέχει το όνομα Μακεδονία. Το τι θα ψηφίσει κάθε  εκλεγμένος από το λαό, είναι θέμα της δικής του  συνείδησης και γνώσης.
                                                                      
   Καλαμπάκι, 24-11-2019
                                                                                    Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της
                                                                                           ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ
                                                                        Βούλα Καραγιαννίδου -  Συμεωνίδου
                                                                      Ελένη Κωνσταντινίδου
                                                                       Μιχάλης Γ. Παπάζογλου


Δεν υπάρχουν σχόλια: