.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ - Φ.Γ.Σ. "ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ" ΔΟΞΑΤΟΥ: 2-1 - 13η ΑΓ. - Α' Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ - 15 ΔΕΚ 2018





Την ήττα γνώρισαν οι Φίλιπποι Δοξάτο στο γειτονικό ντέρμπυ μέσα στην Χωριστή από τον τοπικό Ορφέα το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018. Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, με τη βροχή να πέφτει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι γηπεδούχοι έφτασαν δίκαια στη νίκη αποδίδοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού.



Το Δοξάτο άνοιξε το σκορ προτού καν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό με τον Μάρκο Παπαδόπουλο. Από κει και πέρα, ο Ορφέας έδειξε πως πείσμωσε πολύ από αυτό το γρήγορο γκολ, ανέλαβε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, οι παίκτες του κέρδιζαν σχεδόν όλες τις προσωπικές μονομαχίες, ενώ δημιούργησαν 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν, αλλά λίγο η αστοχία και περισσότερο ο κορυφαίος από πλευράς των φιλοξενούμενων Κ. Καραγιαννίδης δεν τους το επέτρεψαν.
Ίδιο "σκηνικό" και στο 2ο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να πιέζουν συνεχώς, στο 57' τους ακυρώθηκε γκολ μετά από υπόδειξη οφσάιντ, και να φτάνουν στην ισοφάριση στο 63' με τον Δήμο Δημητριάδη που πλάσαρε από πολύ κοντά. Η αλήθεια είναι πως οι Φίλιπποι στάθηκαν λίγο άτυχοι στην συγκεκριμένη φάση, αφού η μπάλα, πριν καταλήξει στον Δημητριάδη πέρασε ανάμεσα από τα πόδια του αρχηγού Γ. Καραγιαννίδη. Πάντως, μέχρι τότε είχαν χάσει αρκετές ευκαιρίες οι γηπεδούχοι για να πετύχουν νωρίτερα τέρμα. Στο 72' και πάλι ο Δήμος Δημητριάδης πετυχαίνει τέρμα, κάνει 2 τα γκολ για την ομάδα του, αφού πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Κ. Καραγιαννίδη. Μέχρι το τέλος, οι γηπεδούχοι, αφού δεν κατάφερναν να πετύχουν και τρίτο τέρμα που θα τους εξασφάλιζε τη νίκη, διαχειρίστηκαν σωστά τον αγώνα προσέχοντας περισσότερο την άμυνά τους, ( δημιούργησαν πάντως 2-3 καλές ευκαιρίες ) χωρίς όμως οι φιλοξενούμενοι να καταφέρουν να γίνουν απειλητικοί παρά μόνο στο 86', όταν το σουτ που επιχείρησε ο Ηλίας Κωνσταντινίδης πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Και σα να μην έφτανε η ήττα για τους Φιλίππους, μετά τη λήξη του αγώνα ο Μόσχος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για εξύβριση διαιτητή, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με 4 αγωνιστικές..

Διαιτητής: Καμπάνταγης Χρήστος
Α' βοηθός: Θεοδωρίδης Γεώργιος
Β' βοηθός: Τορούνογλου Σάββας

Για το Δοξάτο αγωνίστηκαν οι: Κ. Καραγιαννίδης - Σιλλός - Γ. Καραγιαννίδης - Μόσχος - Τσίκι ( 66' Χιωτάκης ) - Χριστοφυλλάκης - Καρατζόγλου - Σεβδίλης ( 70' Δεληολάνης ) - Αποστολίδης - Kondev - Παπαδόπουλος ( 60' Ηλ. Κωνσταντινίδης ).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - 13η ΑΓ.

ΧΩΡΙΣΤΗ - ΔΟΞΑΤΟ: 2-1
Κ. ΒΡΥΣΗ - ΒΩΛΑΚΑΣ: 1-1
Ν. ΑΜΙΣΟΣ - ΚΑΛΑΜΩΝΑΣ: 5-1
ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ - ΚΥΡΓΙΑ: 4-0
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ: 4-1
ΠΕΤΡΟΥΣΑ - ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ: 6-1
ΣΙΤΑΓΡΟΙ - ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ: -

ΡΕΠΟ: ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - 13η ΑΓ. *

1. ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ   34
2. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ   26
3. ΠΕΤΡΟΥΣΑ   26
4. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ   26
5. ΒΩΛΑΚΑΣ   22
6. ΧΩΡΙΣΤΗ   21
7. ΚΥΡΓΙΑ   17
8. Κ. ΒΡΥΣΗ   17
9. Ν. ΑΜΙΣΟΣ   16
10. ΔΟΞΑΤΟ   15
11. ΚΑΛΑΜΩΝΑΣ   10
12. ΣΙΤΑΓΡΟΙ   6 **
13. ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ   6
14. ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ   4 **
15. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ   4

* Δεν έχουν κάνει ρεπό οι ΒΩΛΑΚΑΣ - Κ. ΒΡΥΣΗ.
** Έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Επόμενη αγωνιστική - 14η

ΔΟΞΑΤΟ-ΠΕΤΡΟΥΣΑ
ΚΑΛΑΜΩΝΑΣ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ-ΣΙΤΑΓΡΟΙ
ΚΥΡΓΙΑ-ΧΩΡΙΣΤΗ
ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ-ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ

ΡΕΠΟ: ΒΩΛΑΚΑΣ











Δεν υπάρχουν σχόλια: