.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Α.Ε.ΚΥΡΓΙΩΝ - Φ.Γ.Σ. "ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ" ΔΟΞΑΤΟΥ: 2-1 - 9η ΑΓ. Α' Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ - 10 ΝΟΕ 2018

Επικράτησε η Α.Ε. Κυργίων επί των Φιλίππων Δοξάτου με 2-1, στον αγώνα που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο της Φτελιάς ( το οποίο και χρησιμοποιεί ως έδρα η ΑΕΚ από την αρχή της περιόδου ). Πολύς κόσμος παρακολούθησε το παιχνίδι ( αν και είναι δύσκολο να υπολογιστεί ο αριθμός των θεατών, αφού υπήρχαν πάρα πολλοί περιμετρικά του γηπέδου και όχι μόνο στην κερκίδα, πιστεύω πως πρέπει να ήταν κοντά στους 200, με αρκετούς βέβαια "ουδέτερους" ..), αφού ευνόησαν και οι καλές καιρικές συνθήκες.




 Επειδή δεν μπόρεσα να παραβρεθώ στον αγώνα από την αρχή, αλλά από τα μισά περίπου του Α' ημιχρόνου, δεν θα καταγράψω τις κυριότερες φάσεις του αγώνα.

Για την ιστορία και μόνο, το 1-0 σημειώθηκε με εκτέλεση πέναλτυ από τον Λάζαρο Μουρατίδη ( υπέπεσε στο πέναλτυ ο Χριστοφυλλάκης, αφού προηγήθηκε αμυντικό σφάλμα ), ισοφάρισε ο Boris  στο 67' με εξαιρετικό "τσίμπημα" της μπάλας προλαβαίνοντας τον τερματοφύλακα που επιχείρησε έξοδο, και στο 85' ο Περπερίδης πέτυχε το 2ο γκολ για την ΑΕΚ ( προηγήθηκε και πάλι τραγικό σφάλμα και κακή λειτουργία της άμυνας των φιλοξενούμενων ). Στο 60' ακριβώς οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Στεργιανού με 2η κίτρινη κάρτα, ενώ κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) αντικρυσε και ο Γ. Καραγιαννίδης των Φιλίππων στο 90+3'.

Γενικά, και βλέποντας τα κυριότερα στιγμιότυπα του αγώνα στη δευτεριάτικη αθλητική εκπομπή του Σταρ Β. Ελλάδος, θεωρώ δίκαιη τη νίκη των γηπεδούχων, πιστεύω πως αυτοί ήταν που ήθελαν περισσότερο τους 3 βαθμούς, δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες από τους αντιπάλους τους, και βέβαια ακόμη μεγαλύτερη αξία στη νίκη τους δίνει και το γεγονός πως αγωνίστηκαν για σχεδόν 40 λεπτά (!) - 10 λεπτά καθυστερήσεις κράτησε ο διαιτητής στο Β' ημίχρονο - με παίκτη λιγότερο.. Από εκεί και πέρα, λογικό είναι η ήττα να αφήνει με πικρία τους φιλοξενούμενους, αφού είναι γεγονός πως εξαιτίας παιδαριωδών λαθών δέχθηκαν τα δύο γκολ. Φυσικά δεν χάθηκε τίποτε για την ομάδα του Δοξάτου, εξακολουθεί να βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, και όπως τονίζει κατ' επανάληψη ο προπονητής των Φιλίππων, ο "πόλεμος" συνεχίζεται..



Διαιτητής: Χρήστος Καμπάνταγης
Α' βοηθός: Δήμητρα Κοτανίδου
Β' βοηθός: Ιωάννης Τάσιου.

Για τους Φιλίππους αγωνίστηκαν οι: Κ. Καραγιαννίδης - Γ. Καραγιαννίδης - Μόσχος - Χριστοφυλλάκης ( 87' Σεβδίλης )  - Καρατζάς - Σιλλός - Παπαδόπουλος ( 46' Γιάννης Άλα ) - Αποστολίδης ( 59' Kondev ) - Ηλ. Κωνσταντινίδης - Δεληολάνης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 9η ΑΓ.

ΚΥΡΓΙΑ - ΔΟΞΑΤΟ: 2-1
Κ. ΒΡΥΣΗ - ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ: 4-0
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ - ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ: 3-1
ΚΑΛΑΜΩΝΑΣ - ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ: 3-0
ΒΩΛΑΚΑΣ - ΠΕΤΡΟΥΣΑ: 1-2
Ν. ΑΜΙΣΟΣ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: 0-3
ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ - ΣΙΤΑΓΡΟΙ: 6-1

ΡΕΠΟ: ΧΩΡΙΣΤΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - 9η ΑΓ

1. ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ   22 *
2. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ   20 *
3. ΠΕΤΡΟΥΣΑ   19
4. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ   17
5. ΒΩΛΑΚΑΣ   15
6. Κ. ΒΡΥΣΗ   13
7. ΧΩΡΙΣΤΗ   12 *
8. ΔΟΞΑΤΟ   11 *
9. ΚΥΡΓΙΑ   10 *
10. Ν. ΑΜΙΣΟΣ   9 *
11. ΚΑΛΑΜΩΝΑΣ   9 *
12. ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ  6 *
13. ΣΙΤΑΓΡΟΙ   4 *
14. ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ   4
15. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ   3

*: Έκαναν το ρεπό τους.

Το ερχόμενο Σάββατοκύριακο δεν θα διεξαχθούν αγώνες για την Α' και Β' κατηγορία της Ε.Π.Σ.Δράμας. θα διεξαχθούν αγώνες κυπέλλου την Κυριακή και ώρα 15:00.
Οι Φίλιπποι Δοξάτου υποδέχονται τη Δόξα Βώλακα στο Δημοτικό Γήπεδο Δοξάτου.

Επόμενη αγωνιστική - 10η

ΔΟΞΑΤΟ-ΚΑΛΑΜΩΝΑΣ
ΚΥΡΓΙΑ-Κ. ΒΡΥΣΗ
ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ-ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ
ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ-ΒΩΛΑΚΑΣ
ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ-Ν. ΑΜΙΣΟΣ
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ
ΧΩΡΙΣΤΗ-ΣΙΤΑΓΡΟΙ

ΡΕΠΟ: ΠΕΤΡΟΥΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: