.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Φ.Γ.Σ. "ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ" ΔΟΞΑΤΟΥ - Α.Ε. Κ. ΒΡΥΣΗΣ: 1-1 - 8η ΑΓ. - Α' Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ - 3 ΝΟΕ 2018




Ισοπαλία με σκορ 1-1 στον αγώνα των Φιλίππων με την Α.Ε. Κ. Βρύσης το περασμένο Σάββατο στο Δημοτικό Γήπεδο Δοξάτου.





Δίκαιο αποτέλεσμα, όπως το χαρακτήρισαν και οι δύο προπονητές στις δηλώσεις τους μετά το τέλος του αγώνα. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, στο Α' ημιχρ. είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες για να πετύχουν 2ο τέρμα, στο Β' ημιχρ. είχαν και άλλες ευκαιρίες,  όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έχασαν πολύ σημαντικές ευκαιρίες, κυρίως προς το τέλος,  για να φύγουν από το Δοξάτο με ένα υπερπολύτιμο "διπλό"..


Γύρω στους 100 οι θεατές, 15 με 20 περίπου οι φίλοι των φιλοξενούμενων..

11': 0-1. Σουτ από το ύψος της περιοχής από τον Λάμπρου και η μπάλα στα δίχτυα στην απέναντι πλευρά από εκείνη που βρισκόταν ο ανήμπορος να αντιδράσει Κ. Καραγιαννίδης.
16': "Κλέψιμο" της μπάλας στον χώρο του κέντρου, πρόλαβε επιθετικός της Κ. Βρύσης την έξοδο του Κ. Καραγιαννίδη, αλλά η μπάλα μετά το ψηλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ. Καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους.
24΄: Σουτ για την Κ. Βρύση, αρκετά επικίνδυνο, η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι.
31': 1-1. Ο Ηλίας Κωνσταντινίδης εκμεταλλεύθηκε την ασυνεννοησία του τερματοφύλακα και ενός αμυντικού και ισοφάρισε με όμορφο "τελείωμα".
Όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι αύξαναν την πίεσή τους
( παρ' όλο που είχαν "κόντρα" τον αέρα ) και στο 36' ο Σιλλός επιχείρησε ένα αρκετά καλό σουτ από το ύψος της μεγ. περιοχής, με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
41': Καλό σουτ του Ηλ. Κωνσταντινίδη, η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.
44': Ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή του Ηλ. Κωνσταντινίδη, η μπάλα βρίσκει σε σώμα αμυντικού.
45+1': Σουτ του Αποστολίδη πάνω σε αμυντικό, η μπάλα σε κόρνερ.
45+2: Σουτ του Σιλλού μετά από κόρνερ, η μπάλα βρίσκει και πάλι σε αμυντικό και καταλήγει ξανά σε κόρνερ.

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του Β' ημιχρ. ο Σεβδίλης πέρασε στη θέση του Παπαδόπουλου, ενώ η πίεση προς την αντίπαλη περιοχή ήταν ήδη μεγάλη με το ξεκίνημα του Β' ημιχρ.
58': Διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους. αρχικά μετά από συρτό σουτ του Μόσχου και στη συνέχεια της φάσης, αφού απέκρουσε ο τερματοφύλακας, ο Σιλλός από κοντά προσπάθησε να σκοράρει αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας έσωσε την ομάδα του με εξαιρετική επέμβαση. Καθοριστική φάση για την εξέλιξη του αγώνα, αφού οι γηπεδούχοι είχαν υπέρ τους και τον "στρατηγό" αέρα.

Αν και οι γηπεδούχοι είχαν πολύ περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια τους, δυσκολευόταν πολύ στην τελική πάσα, αφού ο δυνατός αέρας δεν επέτρεπε να πραγματοποιούνται οι κατάλληλες πάσες προς τους επιθετικούς.
63': Ωραία προσπάθεια από τα αριστερά και παράλληλη συρτή σέντρα από τον Ηλ. Κωνσταντινίδη, χωρίς όμως να προλάβει κάποιος συμπαίκτης του να "σπρώξει" τη μπάλα στα δίχτυα...\
Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να βρίσκουν χώρους και να γίνονται επικίνδυνοι με γρήγορες αντεπιθέσεις.
73': Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, πρόλαβε ο Γ. Καραγιαννίδης την τελευταία στιγμή και έδιωξε τη μπάλα μπροστά από επιθετικό που βρισκόταν μόνος απέναντι στην εστία.
87': Ακυρωθέν γκολ για τους φιλοξενούμενους μετά από υπόδειξη του Β' βοηθού. Δεν μπορώ να έχω άποψη, αφού ήμουν από την άλλη πλευρά του γηπέδου, ενώ δεν έδειξε τη φάση το Σταρ Β. Ελλάδος στην αθλητική του εκπομπή της Δευτέρας.
88': Τρομερή, ουσιαστικά τριπλή (!) ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Το αρχικό σουτ αποκρούει ο Κ. Καραγιαννίδης, η μπάλα καταλήγει και πάλι σε παίκτη των φιλοξενούμενων, αυτός κάνει "τσαφ", η μπάλα πάει προς τα πίσω σε συμπαίκτη του ο οποίος επιχειρεί το τρίτο κατά σειρά σουτ, με τη μπάλα να "γλείφει" σχεδόν το δεξί δοκάρι της εστίας.. Και όλα αυτά περίπου από το ύψος του πέναλτυ!
90+3΄: Η τελευταία φάση του αγώνα ανήκει πάντως στους γηπεδούχους, όταν ο Ηλ. Κωνσταντινίδης βγάζει ωραία σέντρα από τα αριστερά όπως επιτίθεται η ομάδα του, ο Κοτζαμάνης κερδίζει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα δεν του κάνει το "χατήρι" και καταλήγει άουτ.

Διατητής: Κ. Πουλικίδης
Α' βοηθός: Άρης Γκόντε
Β' βοηθός: Ευαγγ. Χασιώτης.

Για το Δοξάτο αγωνίστηκαν οι: Κ. Καραγιαννίδης - Γ. Καραγιαννίδης - Μόσχος - Χριστοφυλλάκης - Καρατζάς - Σιλλός ( 89' Σαρόγλου ) - Παπαδόπουλος ( 55' Σεβδίλης ) - Αποστολίδης - Δεληολάνης ( 85' Κοτζαμάνης ) - Μ. Καρατζόγλου - Ηλ. Κωνσταντινίδης.

Σε εξ αναβολής αγώνα για την 1η αγωνιστική που διεξήχθη την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018: ΧΩΡΙΣΤΗ - Ν. ΑΜΙΣΟΣ: 1-1

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 8ης ΑΓ.

ΔΟΞΑΤΟ - Κ. ΒΡΥΣΗ: 1-1
ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ - ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ: 2-2
ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ - ΚΥΡΓΙΑ: 2-1
ΠΕΤΡΟΥΣΑ - ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ: 0-0
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΚΑΛΑΜΩΝΑΣ: 4-0
ΧΩΡΙΣΤΗ - ΒΩΛΑΚΑΣ: 1-3
ΣΙΤΑΓΡΟΙ - Ν. ΑΜΙΣΟΣ: 1-1

ΡΕΠΟ: ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - 8η ΑΓ.

1. ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ   19  *
2. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ  17  *
3. ΠΕΤΡΟΥΣΑ   16
4. ΒΩΛΑΚΑΣ   15
5. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ   14
6. ΧΩΡΙΣΤΗ   12
7. ΔΟΞΑΤΟ   11 *
8. Κ. ΒΡΥΣΗ   10
9. Ν. ΑΜΙΣΟΣ   9 *
10. ΚΥΡΓΙΑ   7 *
11. ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ   6 *
12. ΚΑΛΑΜΩΝΑΣ   6 *
13. ΣΙΤΑΓΡΟΙ   4 *
14. ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ   4
15. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ   3

* Έκαναν το ρεπό τους.

Επόμενη αγωνιστική - 9η

ΚΥΡΓΙΑ - ΔΟΞΑΤΟ ( Γήπεδο Φτελιάς )
Κ. ΒΡΥΣΗ - ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ - ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ
ΚΑΛΑΜΩΝΑΣ - ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ
ΒΩΛΑΚΑΣ - ΠΕΤΡΟΥΣΑ
Ν. ΑΜΙΣΟΣ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ( Γήπεδο Κ. Αγρού )
ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ - ΣΙΤΑΓΡΟΙ

ΡΕΠΟ: ΧΩΡΙΣΤΗ






Δεν υπάρχουν σχόλια: