.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ "ΑΘ. ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ" - Φ.Γ.Σ. "ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ" ΔΟΞΑΤΟΥ: 2-4 -1η ΑΓ* - Α' Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ - 27 ΟΚΤ 2018



Στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής, που ως γνωστόν είχε αναβληθεί, μεγάλη νίκη με ανατροπή πέτυχαν οι Φίλιπποι Δοξάτου μέσα στο Δημοτικό Στάδιο Δράμας, απέναντι στους Μαυραετούς "Αθ. Δουμπέσας", ικανοποιώντας τους περίπου 30 φίλους τους που βρέθηκαν δίπλα τους για άλλη μια φορά ( γύρω στους 100 οι θεατές συνολικά).



Με το ξεκίνημα του αγώνα οι νεαροί ποδοσφαιριστές του "Δουμπέσα" έδειξαν πως θα κυνηγούσαν με πάθος το θετικό αποτέλεσμα, αφού, όπως είχε δηλώσει και ο προπονητής τους κ. Βογιατζόγλου σε αθλητική ιστοσελίδα της Δράμας, καλό είναι γενικά που οι εμφανίσεις της ομάδας του αποσπούν μόνο θετικά σχόλια και πως το "δέντρο" είναι τα θετικά αποτελέσματα για την ομάδα του αλλά το "δάσος" είναι η συνεχής βελτίωση και η αποκομιδή εμπειριών για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του, αλλά χρειάζονται και κάποια θετικά αποτελέσματα για να τονωθεί η ψυχολογία τους.




Στο 11' "άνοιξε" το σκορ για τους γηπεδούχους με σουτ του Ρούτση, μετά από λάθος απόκρουση του Τσίκι. Στο ίδιο λεπτό είχαμε και τον τραυματισμό του Τσίκι, που τελικά αντικαταστάθκε στο 16' από τον Σεβδίλη. Ο νεαρός αμυντικός του Δοξάτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ευτυχώς όμως επέστρεψε σχετικά γρήγορα στο γήπεδο, οι ακτινογραφίες στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό.
Στο 16' το 2-0, πάλι από τον Ρούτση, με δυνατό πλασέ, αφού προηγήθηκε ωραία προσπάθεια και πάσα από τα δεξιά.
Στο 20' καλό σουτ με τον Κ. Καραγιαννίδη να αποκρούει ωραία αποσοβώντας το τρίτο γκολ..
 Πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους μόλις στο 31' με τη μπάλα να φτάνει στον Ηλία Κωνσταντινίδη μετά από λάθος γύρισμα αμυντικού, αλλά το σουτ, από το ύψος του πέναλτυ περίπου, έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο. Μέχρι κείνο το λεπτό, οι Φίλιπποι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν την παραμικρή ανησυχία στην αντίπαλη εστία!
Στο 34' δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για τους φιλοξενούμενους. Ο Boris, που φαινόταν πως αντιμετώπιζε πρόβλημα θλάσης, αντικαταστάθηκε από τον Μάρκο Παπαδόπουλο.
Ένα λεπτό μετά, στο 35'. ο Μάριος Καρατζόγλου με έξοχο σουτ αρκετά έξω από την περιοχή μείωσε σε 1-2.
Στο 37' νέα ευκαιρία για τον "Δουμπέσα", με τον Σεβδίλη να διώχνει τη μπάλα σχεδόν πάνω από τη γραμμή..

Με την έναρξη του Β' ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, στο 48', πάλι με τον Μάριο Καρατζόγλου, που με έξυπνο πλασάρισμα από κοντά εκμεταλλεύθηκε άριστα την ασίστ του Ηλία Κωνσταντινίδη.
Στο 51' σουτ του Ηλία Κωνσταντινίδη, η μπάλα λίγο άουτ, γενικά οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πως μπήκαν στο Β' ημίχρονο αποφασισμένοι να φτάσουν στην ολική ανατροπή, κάτι που προφανώς "θορύβησε" τον αντίπαλο προπονητή που προέβη σε δύο αλλαγές μαζί στο 53'. Οι Φίλιπποι όμως είχαν πάρει "φόρα", και ο Μίλτος Χριστοφυλλάκης πετυχαίνει το τρίτο γκολ για την ομάδα του με πανέμορφο γυριστό σουτ από κοντά μετά από κόρνερ στο 54'.
Η πίεση συνεχίζεται από τους φιλοξενούμενους, και στο 55' συνεχόμενα σουτ από Ηλ. Κωνσταντινίδη και Παπαδόπουλο, με τη μπάλα να καταλήγει κόρνερ.
Στο 63' κεφαλιά του Μόσχου μετά από κόρνερ, η μπάλα φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ακόμη μια καλή στιγμή για τους Φιλίππους.
Στο 75' το πρώτο σουτ για τον "Δουμπέσα" στο Β' ημίχρονο ( ακριβώς η αντίθετη "εικόνα" δηλαδή στον αγώνα από αυτή του Α' ημιχρ..) χωρίς να ανησυχήσει ο Κ. Καραγιαννίδης.
Στο 77' λάθος στην άμυνα, ο αρχηγός των Φιλίππων όμως Γ. Καραγιαννίδης πρόλαβε και έδιωξε τη μπάλα σχεδόν πάνω από τη γραμμή της εστίας. Πολύ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ώστε να φτάσουν στην ισοφάριση και να πάρει νέα τροπή το παιχνίδι.
Στο 83' διπλή ευκαιρία για τον "Δουμπέσα" με συνεχόμενα σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Κ. Καραγιαννίδη να αποκρούει σωτήρια και τις δύο φορές ( το δεύτερο σουτ μάλιστα το μπλόκαρε με άνεση..).
Στο 87' το 2-4 με τον Μάρκο Παπαδόπουλο, ο οποίος υποδέχθηκε τη μπάλα από τον Γιάννη Κοτζαμάνη, ο οποίος "διέλυσε" την δεξιά πλευρά της άμυνας των γηπεδούχων και έδωσε σχεδόν "έτοιμο" γκολ στον συμπαίκτη του.
Τελευταία φάση του αγώνα στο 90+3' με κεφαλιά που καταλήγει άουτ μετά από σέντρα από τα δεξιά για τους γηπεδούχους.

Διαιτητής: Β. Παντούδης
Α' βοηθός: Γ. Μικρούλης
Β' βοηθός: Γ. Μαρμαρίδης.

Για το Δοξάτο αγωνίστηκαν οι: Κ. Καραγιαννίδης - Τσίκι ( 16' λ. τρ. Σεβδίλης ) - Γ. Καραγιαννίδης - Μόσχος - Χριστοφυλλάκης - Σιλλός - Μ. Καρατζόγλου ( 89' Πέτρος Καράνταης ) - Αποστολίδης - Kondev ( 34' λ. τρ. Παπαδόπουλος ) - Δεληολάνης - Ηλ. Κωνσταντινίδης ( 80' Κοτζαμάνης ).





ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ης ΑΓ.

ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ - ΔΟΞΑΤΟ: 2-4
Κ. ΒΡΥΣΗ - ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ: 3-5
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΒΩΛΑΚΑΣ: 2-2
ΠΕΤΡΟΥΣΑ - ΚΑΛΑΜΩΝΑΣ: 1-0
ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ - ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ: 0-1
ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ - ΚΥΡΓΙΑ: 1-1
ΧΩΡΙΣΤΗ - Ν. ΑΜΙΣΟΣ: Δεν διεξήχθη λόγω θανάσιμου τραυματισμού νεαρού από την Χωριστή.

ΡΕΠΟ: ΣΙΤΑΓΡΟΙ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - 7η ΑΓ.

1. ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ  19
2. ΠΕΤΡΟΥΣΑ  15
3. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ  14 *
4. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ  13
5. ΒΩΛΑΚΑΣ  12
6. ΧΩΡΙΣΤΗ  11 &
7. ΔΟΞΑΤΟ  10 * 
8. Κ. ΒΡΥΣΗ  9
9. Ν. ΑΜΙΣΟΣ  7 *&
10. ΚΥΡΓΙΑ  7 *
11. ΚΑΛΑΜΩΝΑΣ  6 *
12. ΣΙΤΑΓΡΟΙ  3 *
13. ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ  3
14. ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ  3 *
15. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ  2

* Έκαναν το ρεπό τους.
*& Έκανε το ρεπό - έχει έναν αγώνα λιγότερο με την Χωριστή.
& Έχει έναν αγώνα λιγότερο με τη Ν. Αμισό.

Επόμενη αγωνιστική  - 8η

ΔΟΞΑΤΟ - Κ. ΒΡΥΣΗ
ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ - ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ
ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ - ΚΥΡΓΙΑ
ΠΕΤΡΟΥΣΑ - ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΚΑΛΑΜΩΝΑΣ
ΧΩΡΙΣΤΗ - ΒΩΛΑΚΑΣ
ΣΙΤΑΓΡΟΙ - Ν. ΑΜΙΣΟΣ

ΡΕΠΟ: ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: