.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ Γ. ΚΑΡΑΒΕΛΙΔΗ - Φ.Γ.Σ. "ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ" ΔΟΞΑΤΟΥ - ΔΟΞΑ "ΑΝΤ. ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ" : 3-1 - 25η ΑΓ. - Α' Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ



Με σκορ 3-1 ( τα γκολ των Φιλίππων οι Σερέτης - Ηλ Κωνσταντνίδης -2 ) οι Φίλιπποι Δοξάτου επικράτησαν στην έδρα τους επί της Δόξας "Αντ. Καστρινός" και ατενίζουν με συγκρατημένη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην Α' κατηγορία.





Πιο δύσκολα απ' ο, τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, η ομάδα του κ. Όμπαση έφτασε στη νίκη ικανοποιώντας τους όχι πολλούς αλλά πιστούς οπαδούς της. Το νεανικό συγκρότημα του "Καστρινού" άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, και προφανώς η έλλειψη εμπειρίας κοστίζει πολύ σ' αυτή την ομάδα όσον αφορά την συγκομιδή βαθμών στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα.

Στο βίντεο του Γ. Καραβελίδη μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ και τις κυριότερες φάσεις της αναμέτρησης.

Για τους Φιλίππους αγωνίστηκαν οι: Κ. Καραγιανννίδης - Γ. Καραγιαννίδης - Μόσχος - Μ. Καρατζόγλου - Ν. Νότας - Χατζησσαβίδης - Ζάχαρης - Παντζαρίδης - Σερέτης - Αποστολίδης ( 90' Καλαϊτζής ) - Ηλ. Κωνσταντινίδης.

Στον πάγκο έμειναν οι Χιωτάκης - Κ. Νότας.

Στα άλλα αποτελέσματα, νέο ενδιαφέρον στην "κορυφή" έδωσε η νίκη του Πανδραμαϊκού επί του Καλαμπακίου ( και κάτι που σημαίνει βέβαια πως δεν θα υπάρχει "αδιαφορία" από τις δύο ομάδες στις επόμενες αγωνιστικές..).

Καλό αποτέλεσμα για τους Αμπελόκηπους το "2-2" μέσα στους Σιταγρούς.

Σπουδαία νίκη - "φιλί της ζωής" για τον Ορφέα Χωριστής μέσα στην Καλλίφυτο. Ο Εθνικός Αστέρας χρειάζεται βαθμούς πλέον, και έχει αρκετά δύσκολο πρόγραμμα..

Το Κ. Νευροκόπι δεν μπόρεσε να φύγει με κάτι θετικό από την ισχυρή έδρα της Προσοτσάνης και δυσκόλεψαν πολύ τα πράγματα για την ομάδα του Λεκανοπεδίου.

Στο πλέον αδιάφορο από βαθμολογικής πλευράς παιχνίδι μεταξύ Βώλακα και Πετρούσας είχαμε ισοπαλία, από τις "σταθερές αξίες" του πρωταθλήματος και οι δύο ομάδες.

Το Φωτολίβος δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη απέναντι στην Κ. Βρύση και μαθηματικά δεν έχει εξασφαλίσει την σωτηρία (σίγουρα όμως είναι μαζί με τους Σιταγρούς οι ομάδες που κινδυνεύουν λιγότερο από τις υπόλοιπες υποψήφιες..), από την άλλη πολύτιμος βαθμός για την ομάδα του κ. Στάμογλου, που πάντως, απ ό, τι δείχνουν μέχρι τώρα τα πράγματα, χρειάζεται αρκετούς βαθμούς ακόμη για να εξασφαλίσει την παραμονή.

Και τέλος, ο Άγιος Αθανάσιος "πέρασε", όπως αναμενόταν, από την Αλιστράτη και συνεχίζει τη δική του δύσκολη "μάχη"..

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 25ης ΑΓ.

ΔΟΞΑΤΟ - ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ: 3-1
ΣΙΤΑΓΡΟΙ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: 2-2
ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ - ΧΩΡΙΣΤΗ: 1-2
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ - Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ: 4-1
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ: 3-2
ΒΩΛΑΚΑΣ - ΠΕΤΡΟΥΣΑ: 2-2
ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ - Κ. ΒΡΥΣΗ: 2-2
ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ - ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: 0-3

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ *

1. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ   57
2. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ   56
3. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ   47
4. ΠΕΤΡΟΥΣΑ   45
5. ΒΩΛΑΚΑΣ   41
6. ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ   35
7. ΣΙΤΑΓΡΟΙ   35
8. ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ   33
9. ΔΟΞΑΤΟ   31
10. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ   31
11. Κ. ΒΡΥΣΗ   30
...................................................................................................................................................................
12. ΧΩΡΙΣΤΗ   29
13. ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ   29
14. Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ   27
15. ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ   25
16. ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ   12

*- Σημαντική σημείωση σχετικά με την βαθμολογία:
Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο ή περισσοτέρων ομάδων καλύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα καταλαμβάνει η ομάδα που έχει καλύτερο συντελεστή στους μεταξύ τους αγώνες (άρθρο 20 του Κ.Α.Π.). Κάτι τέτοιο δεν παρουσιάζεται αυτόματα (ηλεκτρονικά) στην άνω βαθμολογία. Θα υπάρξει σημείωση με το τέλος του πρωταθλήματος.

ΠΗΓΗ: http://www.epsd.gr/table.asp?diorganosi=%CE%91%20%CE%95%CE%A1%CE%91%CE%A3%CE%99%CE%A4%CE%95%CE%A7%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97%20(%CE%A0%CE%A1%CE%A9%CE%A4%CE%91%CE%98%CE%9B%CE%97%CE%9C%CE%91)

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΔΟΞΑΤΟ - ΣΙΤΑΓΡΟΙ
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ
ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ - ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ
ΧΩΡΙΣΤΗ - ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ
Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ - ΒΩΛΑΚΑΣ
ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ - ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ
ΠΕΤΡΟΥΣΑ - ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ
Κ. ΒΡΥΣΗ - ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: