.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Φ.Γ.Σ "ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ" ΔΟΞΑΤΟΥ: ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 24η ΑΓ - ΕΠΟΜΕΝΟΣ "ΤΕΛΙΚΟΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΤΡΙΝΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

Το Σάββατο 21 Απριλίου 2018, οι Φίλιπποι "απέδρασαν" από το Κ. Νευροκόπι με τον βαθμό της ισοπαλίας ( 2-2), έναν βαθμό, που σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, τους κράτησε πάνω από την διαχωριστική "γραμμή"..

Πάντως, έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, δεν αφήνει πολύ ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους, που είχαν την ευκαιρία, αγωνιζόμενοι για παραπάνω από 20 λεπτά με παίκτη παραπάνω, να φύγουν από το Λεκανοπέδιο με τρεις "χρυσούς" βαθμούς..




Πολύ κακό το Α' ημίχρονο, σε αντίθεση με το Β' όπου και σημειώθηκαν όλα τα γκολ της συνάντησης.

Στο 50' άνοιξε το σκορ ο Ηλίας Κωνσταντινίδης (0-1), στο 54' ισοφάρισε ο Χριστιανίδης (1-1), στο 57' με τον Τσενεκλίδη (2-1) οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ, στο 69' όμως ο Μάριος Καρατζόλγου ισοφάρισε με πέναλτυ ( 2-2). Το πέναλτυ δόθηκε όταν ο Πετρίδης του Ακρίτα Κ. Νευροκοπίου σταμάτησε με το χέρι τη μπάλα σχεδόν πάνω στην γραμμή της εστίας, με τον διαιτητή της συνάντησης κ. Π. Ραβίκαλη να αποβάλλει τον ποδοσφαιριστή που υπέπεσε στο παράπτωμα.

Στην σημαντικότερη στιγμή μέχρι το τέλος του αγώνα, στο 85,' ο Αποστολίδης των φιλοξενούμενων σούταρε από το ύψος του πέναλτυ, με τον αμυντικό Χατζηλαζαρίδη να σώζει την ομάδα του.

Επόμενος αντίπαλος ο μαχητικός "Καστρινός", μέσα στο Δοξάτο, ένας ακόμη "τελικός" στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του κ. Όμπαση να παραμείνει στην κατηγορία.

Στο βίντεο από το Σταρ Β. Ελλάδος, τα γκολ και οι κυριότερες φάσεις του αγώνα ( δυστυχώς δεν μπορέσαμε να παρακολουθήσουμε από κοντά τον αγώνα).




Έξι αγωνιστικές πριν το τέλος, το πρωτάθλημα εξακολουθεί να έχει μεγάλο ενδιαφέρον και στην υπόθεση του πρωταθλητή ( με το Καλαμπάκι πάντως να έχει σημαντικό προβάδισμα), και προφανώς πολύ μεγαλύτερο στην "ουρά", αφού όλα μπορούν να συμβούν!

Θεωρητικά πάντα, οι ομάδες που και μετά την 24η αγ. βρίσκονται σε δυσχερέστερη θέση ( Αμπελόκηποι, Κ. Βρύση, Δοξάτο, Κ. Νευροκόπι, Χωριστή, Άγιος Αθανάσιος, Καστρινός, Αλιστράτη) θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις έδρες τους.

Σ' αυτή την περίπτωση, φαίνεται να έχει μεγάλο πλεονέκτημα η ομάδα του Δοξάτου, που θα αγωνιστεί τέσσερις φορές εντός έδρας ( 25η αγ. με Καστρινό, 26η με Σιταγρούς, 28η με Βώλακα και 30η με Κ. Βρύση ) και δύο εκτός ( 27η με Προσοτσάνη και 29η με Αλιστράτη). 

Αντίθετα, το Κ. Νευροκόπι θα αγωνιστεί δύο φορές εντός έδρας ( 26η αγ. με Βώλακα και 28η με Κ. Βρύση ) και τέσσερις εκτός ( 25η με Προσοτσάνη, 27η με Αλιστράτη, 29η με Καλαμπάκι και 30η με Χωριστή ), όπως και ο Άγιος Αθανάσιος, δύο παιχνίδια στην έδρα του ( την 27η αγ. με Καλαμπάκι και την 29η με Αμπελόκηπους ) και τέσσερα εκτός ( 25η με Αλιστράτη, 26η με Κ. Βρύση, 28η με Χωριστή και 30η με Καλλίφυτο ). 

Οι άλλες ομάδες ( Αμπελόκηποι, Κ. Βρύση, Χωριστή, Καστρινός και Αλιστράτη ) έχουν από τρεις αγώνες εντός και εκτός έδρας. Όλα αυτά βέβαια θεωρητικά, θα φανεί αν ισχύει η "δύναμη" της έδρας μέσα στους αγωνιστικούς χώρους..

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 24ης ΑΓ.

Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ-ΔΟΞΑΤΟ: 2-2
ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ-ΣΙΤΑΓΡΟΙ: 1-2
ΧΩΡΙΣΤΗ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: 0-3
ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ-ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ: 7-1
ΠΕΤΡΟΥΣΑ-ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ: 1-0
Κ. ΒΡΥΣΗ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: 0-0
ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΒΩΛΑΚΑΣ: 0-1
ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ-ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ: 1-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - 24η ΑΓ.

1. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ   57
2. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ   53
3. ΠΕΤΡΟΥΣΑ   44
4. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ   44
5. ΒΩΛΑΚΑΣ   40
6. ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ   34
7. ΣΙΤΑΓΡΟΙ   34
8. ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ   33
9. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ   30
10. Κ. ΒΡΥΣΗ   29
11. ΔΟΞΑΤΟ   28
...................................................................................................................................................................
12. Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ   27
13. ΧΩΡΙΣΤΗ   26
14. ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ   26
15. ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ   25
16. ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ   12

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΣΤΙΚΗ - 25η

ΔΟΞΑΤΟ-ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ
ΣΙΤΑΓΡΟΙ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ-ΧΩΡΙΣΤΗ
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ-Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ
ΒΩΛΑΚΑΣ-ΠΕΤΡΟΥΣΑ
ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ-Κ. ΒΡΥΣΗ
ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ-ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: