.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Κοινή Ανακοίνωση των συλλόγων Π.Σ. Αντώνης Καστρινός Δόξα και Μαυραετοί Δουμπέσα



Κοινή Ανακοίνωση των συλλόγων Π.Σ. Αντώνης Καστρινός Δόξα και Μαυραετοί Δουμπέσα

 16,Νοε 2016
 Έγραψε η  
    ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Σ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ ΔΟΞΑ & ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΔΟΥΜΠΕΣΑ
    Με την παρούσα κοινή ανακοίνωση των ποδοσφαιρικών σωματείων μας Π.Σ. ΔΟΞΑ - ΑΝΤ. ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ & Π.Σ. ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΑΘ. ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ, που βρίσκονται σε πλήρη συνεργασία και υπό την σκέπη του Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, για πολλοστή φορά και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους φίλους της ιστορικής μας ομάδας ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, αλλά και γενικότερα το φίλαθλο κοινό, πως ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ στόχος σύστασης, ύπαρξης και λειτουργίας των συλλόγων μας, είναι η ανάδειξη ταλέντων που προέρχονται από τις ακαδημίες του Γ.Σ., την ευρύτερη περιοχή του νομού μας και τις γύρω περιοχές και ευχόμαστε, σύντομα, κάποιοι από αυτούς να κάνουν το βήμα παραπάνω και να επανδρώσουν την πρώτη ομάδα της ΔΟΞΑΣ ή να φτάσουν ακόμα παραπέρα. 


    Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι σε περίπτωση που ανέβει η πρώτη ομάδα στην FOOTBALL LEAGUE, κάτι που ευχόμαστε όλοι μας ολόψυχα μέσα από την καρδιά μας, η πλειοψηφία των αθλητών μας θα "μετακομίσει" για την δημιουργία της ομάδας νέων (Κ-19) αυτής, οπότε όπως καταλαβαίνει και ο πλέον αφελής, η ύπαρξη και σωστή λειτουργία των συλλόγων μας και η όσο το δυνατόν σωστότερη προετοιμασία των ποδοσφαιριστών μας για να συμμετέχουν και να εκπροσωπήσουν επ’ άξια την ιστορική ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ πανελληνίως είναι επιτακτική ανάγκη.

    Άλλωστε όποιος έχει δει ή ακούσει έστω και μια συνέντευξη προπονητή-παράγοντα μας ή έχει διαβάσει μια ανακοίνωση των διοικήσεων μας, αυτό είναι πολύ εύκολογια τον οποιοδήποτε που θέλει, να το καταλάβει. Μέλημά μας μοναδικό είναι να δουλεύουμε μόνο για το καλό της πρώτης ομάδας και όποιος προσπαθεί να πείσει την κοινή γνώμη για το αντίθετο είναι κακοπροαίρετος. 
    Πιθανότατα, ακόμα υπάρχουν κάποιοι, ευτυχώς λίγοι, ελάχιστοι για την ακρίβεια, που ακόμα ή δεν θέλουν ή δεν μπορούν να αντιληφθούν τι συμβαίνει, αλλά ευτυχώς υπάρχουν και αυτοί και μας γεμίζουν δύναμη και πείσμα να προσπαθήσουμε ακόμα πιο σκληρά και πιο προσηλωμένοι στον στόχο μας και τους ευχαριστούμε θερμά για όλα, αλλά κυρίως για την δωρεάν διαφήμιση του έργου μας.
    Ο Πρόεδρος του
    Π.Σ. ΔΟΞΑ - ΑΝΤ. ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ
    Γεωργιάδης Αθανάσιος
    Ο Πρόεδρος του
    Π.Σ. ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ - ΑΘ. ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ
    Τσιάρας Ευάγγελος
    ΠΗΓΗ: http://www.dramania.gr/athlitika/item/27371-koini-anakoinosi-ton-syllogon-p-s-antoni-kastrinos-doksa-kai-mavraetoi-doumpesa

    Δεν υπάρχουν σχόλια: