.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Στο νέο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας Σύγχρονο γυμναστήριο και σκοπευτήριο


ktirio22

Το παλιό καπνομάγαζο επί της οδού Χρυσοβέργης και 1ης Ιουλίου, μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο αστυνομικό κτίριο. (Φωτογραφία «Πρωινός Τύπος»).


 Στο νέο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας
 
Σύγχρονο γυμναστήριο και σκοπευτήριο στον 4ο όροφο!


Του Θανάση Πολυμένη

Εκπρόσωποι της Ένωσης Αξιωματικών ΑΜ-Θ, και του Σωματείων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δράμας, επισκέφθηκαν τον αντιπεριφερειάρχη κ. Πατακάκη, όπου συζήτησαν μαζί του διάφορα θέματα που του απασχολούν.


Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου το οποίο στάλθηκε από το γραφείο του κ. Πατακάκη, (δημοσιεύθηκε στον «Πρωινό Τύπο» την Πέμπτη 15 Σετεμβρίου), οι αστυνομικοί ζήτησαν και την αξιοποίηση του 4ου ορόφου του κτιρίου, χωρίς να διευκρινίζεται τίποτα άλλο.
Σε επικοινωνία που είχαμε λοιπόν χθες με τον αντιπεριφερειάρχη Δράμας, μας είπε ότι οι αστυνομικοί ζήτησαν την αξιοποίηση του 4ου ορόφου, ως προς το να γίνει ένα σύγχρονο γυμναστήριο καθώς και ένα σκοπευτήριο, τόσο για να γυμνάζονται όσο και να εξασκούνται στην σκοποβολή με τα όπλα τους.
Ο κ. Πατακάκης σημείωσε επίσης, ότι το έργο τελειώνει μέχρι τα Χριστούγεννα, «ενώ επί 12 χρόνια οι άλλοι τους έλεγαν υποσχέσεις εμείς σε ενάμιση χρόνο κάναμε και τη δημοπράτηση. Δείξαμε αποτελεσματικότητα, ότι σεβόμαστε και αξιοποιήσαμε κάποια πράγματα».
ΠΗΓΗ: http://www.proinos-typos.gr/gr/index.php?option=com_content&view=article&id=15290%3A2016-09-18-07-55-23&catid=1%3A2011-04-04-09-19-45&Itemid=4&utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: