.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Η Άννα Κορακάκη φαβορί για μετάλλιο στο Ρίο, σύμφωνα με το Associated Press!

Η Άννα Κορακάκη φαβορί για μετάλλιο στο Ρίο, σύμφωνα με το Associated Press!

Η Άννα Κορακάκη φαβορί για μετάλλιο στο Ρίο, σύμφωνα με το Associated Press!

Αύγουστος 3, 2016
Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press, εκτιμά ότι η Ελλάδα θα πάρει πέντε μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, σύμφωνα με τις προβλέψεις των συντακτών του για τη διοργάνωση που ξεκινά την Παρασκευή. Με βάση τις εκτιμήσεις του, η χώρα μας θα κατακτήσει πέντε μετάλλια, από τα οποία τα δύο θα είναι χρυσά και θα τα κρεμάσουν στο στήθος τους οι Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους (γυμναστική) και Σπύρος Γιαννιώτης στα 10.000 μέτρα ανοιχτής θάλασσας.


Από εκεί και ύστερα, εκτιμάται ότι χάλκινα μετάλλια θα κατακτήσουν η Κατερίνα Στεφανίδη στο άλμα επί κοντώ, η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν αλλά και η δική μας Άννα Κορακάκη στη σκοποβολή!
Η Άννα Κορακάκη έχει καταφέρει να προωθήσει τη σκοποβολή με τέτοιο τρόπο που δεν έχει καταφέρει να το κάνει κανένας άλλος όλα αυτά τα χρόνια. Πόσο μάλλον αν καταφέρει να γυρίσει με ένα μετάλλιο στις αποσκευές της, θα καταφέρει όλη την Ελλάδα να μιλάει για το άθλημα της σκοποβολής! Καλή επιτυχία Άννα!
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που η Άννα Κορακάκη θα συμμετάσχει σε ολυμπιακούς αγώνες! Το ρεκόρ συμμετοχής σε ολυμπιακούς αγώνες για τα αγωνίσματα του σταθερού στόχου, κατέχει η Άγη Κασσούμη η οποία έχει συμμετάσχει σε συνολικά έξι (6) ολυμπιακούς αγώνες (1984 Los Angeles, 1988 Seoul, 1992 Barcelona, 1996 Atlanta, 2000 Sydney και 2004 Αθήνα).
ΠΗΓΗ: http://www.shooters.gr/%CE%B7-%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CF%86%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CF%81%CE%AF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CF%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια: