.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΕΛΠΙΣ Κ. ΑΓΡΟΥ - ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ 2-2 - 20η ΑΓ. Α' Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ - 5 ΦΕΒ 2016



"Μαρτύριο" φέτος ζουν, εκτός από τους ποδοσφαιριστές. τους προπονητές και βέβαια το Δ.Σ., και οι πιστοί φίλοι των Φιλίππων που ακολουθούν την ομάδα σε κάθε αγώνα. Γύρω στους 25 με 30 ήταν και πάλι στο πλευρό της ομάδας, ενώ δεν ήταν πολύ περισσότεροι οι φίλοι των γηπεδούχων.

Για ακόμη ένα παιχνίδι, κάπου εκεί προς το τέλος ο αντίπαλος των Φιλίππων κατάφερε να πετύχει τέρμα και να πάρει αποτέλεσμα. Το μόνο θετικό το περασμένο Σάββατο ήταν πως, έστω και με αυτόν τον τρόπο που αφήνει μεγάλη πικρία, προστέθηκε ένας βαθμός στο "σακκούλι" της ομάδας του Δοξάτου..





Δύο "πρόσωπα" είχε ο αγώνας στον Κ. Αγρό. Στα πρώτα 20-25 λεπτά περίπου, οι φιλοξενούμενοι είχαν ξεχάσει να "μπουν" στο γήπεδο. Η "Ελπίδα" είχε τον πλήρη έλεγχο, πέτυχε τέρμα στο 7', δημιούργησε και κάποιες φάσεις ακόμη (όχι τίποτε τρομερές ευκαιρίες, αλλά θα μπορούσε, με λίγη τύχη, να πετύχει και 2ο τέρμα και να τελειώσει νωρίς - νωρίς το ματς..). ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να αλλάξουν μια πάσα, λες και όλοι μαζί είχαν πιει το "νερό της αμνησίας" και ξέχασαν το πως παίζεται το ποδόσφαιρο.

Ευτυχώς για την ομάδα του Δοξάτου, αυτή η εικόνα των πρώτων λεπτών άρχισε να αλλάζει και στο 25' ο Ηλίας Κωνσταντινίδης με εξαιρετική ατομική ενέργεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Κ. Αγρού φέρνοντας το ματς στα ίσια. Από κει και πέρα, και μέχρι να δεχθούν το γκολ της ισοφάρισης στο 88', οι Φίλιπποι ήταν εμφανώς καλύτεροι από τους γηπεδούχους. Στο 56' και πάλι ο Ηλίας Κωνσταντινίδης βρήκε δίχτυα με πολύ καλό συρτό σουτ, αφού δέχθηκε διαγώνια μπαλιά από τον Ζάχαρη, ενώ νωρίτερα, από την έναρξη του Β' ημιχρόνου, σε τρεις περιπτώσεις οι επιθετικοί του Δοξάτου θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει. Λίγο μετά το 2ο γκολ του Ηλία, ο Κώστας Νότας στάθηκε άτυχος, και μαζί του όλη η ομάδα φυσικά, όταν η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και πέρασε ελάχιστα άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι και ενώ βρισκόταν σε θέση τετ-α-τετ.Όσο περνούσε η ώρα, οι γηπεδούχοι ρίσκαραν όλο και περισσότερο, αφήνοντας μεγάλα κενά στην άμυνα τους, που όμως δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι, με σπουδαιότερη φάση αυτή του 72' με τον Κωνσταντινίδη, που από θέση τετ - α -τετ πλάσσαρε άουτ.

Και φτάσαμε στη φάση του 88' όταν ο διαιτητής του αγώνα υπέδειξε φάουλ, λίγο έξω από την μεγ. περιοχή των Φιλίππων, μεταξύ της καθέτου γραμμής και της γραμμής του πλαγίου άουτ, από δεξιά όπως κάναν επίθεση οι γηπεδούχοι, κάτι σαν κοντινό κόρνερ δηλαδή, και από καλύτερη θέση μάλιστα. Οι ποδοσφαιριστές αλλά και ο  "πάγκος" του Δοξάτου διαμαρτυρήθηκαν έντονα, υποστηρίζοντας πως είχε προηγηθεί εμφανές οφσάιντ που δεν υποδείχθηκε από τον βοηθό, και στην εξέλιξη της ίδιας φάσης καταλογίστηκε το φάουλ, από το οποίο προήλθε το γκολ της ισοφάρισης για την Ελπίδα (με κεφαλιά του υψηλόσωμου Βουγιουκλή). Δεν μπορώ να εκφέρω προσωπική άποψη, γιατί δεν βρισκόμουν σε κατάλληλο σημείο, και το κακό είναι πως η συγκεκριμένη φάση δεν προβλήθηκε από την αθλητική εκπομπή του Σταρ Β. Ελλάδος. Και σα να μην έφτανε αυτό, στο 93' αποβλήθηκε ο Θεοδωράκης για εξύβριση διαιτητή! Βέβαια, χωρίς να δικαιολογείται σε καμιά περίπτωση η πράξη του νεαρού ποδοσφαιριστή, είχε προηγηθεί φάουλ στον Θεοδωράκη που δεν καταλογίστηκε.

Μετά το τέλος του αγώνα πολλά παράπονα είχε ο κ. Βασιλειάδης από την διαιτησία, και στις δηλώσεις του τόνισε χαρακτηριστικά τη λέξη "ντροπή".

Για το Δοξάτο αγωνίστηκαν οι: Κ. Καραγιαννίδης - δεξί μπακ Θεοδωράκης - σέντερ μπακ Παντζαρίδης και Γ. Καραγιαννίδης, αριστερό μπακ Ν. Νότας (87' λ.τρ. Δεληολάνης) - "εξάρια" Ζάχαρης - Αποστολίδης (78' Χαρετίδης) - "δεκάρι" Υεοφανίδης - δεξιά στην πτέρυγα ο Κωνσταντινίδης, αριστερά ο Μ. Καρατζόγλου (84' Αυγητίδης) και στην "κορυφή" Κ. Νότας.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗς 20ης ΑΓ. - Α' Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ

Κ. ΑΓΡΟΣ-ΔΟΞΑΤΟ: 2-2
ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ-ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: 0-0
ΠΕΡΙΘΩΡΙ-ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ: 2-2
ΧΩΡΙΣΤΗ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: 2-3
ΣΙΤΑΓΡΟΙ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ: 3-1
Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ-ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ: 1-1
ΠΕΤΡΟΥΣΑ-ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ: 4-0
ΠΡΟΣΤΕΙΟ-ΚΥΡΓΙΑ 1-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - 20η ΑΓ.

1. ΠΕΤΡΟΥΣΑ  49
2. ΧΩΡΙΣΤΗ  46
3. ΣΙΤΑΓΡΟΙ  44
4. ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ  37 **
5. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ  36
6. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 35 **
7. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ  32
8. ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  30 **
9. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ  25
10. ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ  20 **
11. ΚΥΡΓΙΑ 19
12. Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ 17 **
13. ΔΟΞΑΤΟ  15 **
14. ΠΕΡΙΘΩΡΙ  15
15. Κ. ΑΓΡΟΣ  10
16. ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ 7 *

** Με δύο αστερίσκους οι ομάδες με έναν αγώνα λιγότερο.
* Το Προάστειο έχει -3 από ποινές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: