.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ 1-2 - ΑΓΩΝΑΣ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 16η ΑΓ. - Α' Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ - 10 ΦΕΒ 2016




Άλλη μια ήττα εντός έδρας για τους Φιλίππους, η όγδοη σε εννέα αγώνες και η πέμπτη με το ίδιο σκορ: 1-2 !

Αντί άλλων σχολίων, επιγραμματικά θα αναφέρω πως οι φίλοι των Φιλίππων που βρέθηκαν στο γήπεδο έφυγαν πολύ ευχαριστημένοι από την εμφάνιση της ομάδας, και για αυτό ακριβώς πολύ πικραμένοι από το αποτέλεσμα. Θεωρώ πως αν τελικά ο αγώνας έληγε ισόπαλος, οι φιλοξενούμενοι θα πανηγύριζαν για ένα βαθμό που δεν τον άξιζαν ! Αλλά όπως έχω γράψει κατ' επανάληψη, αυτό που μετράει π ά ν τ α και μ ό ν ο στο ποδόσφαιρο είναι το τελικό αποτέλεσμα.











Οι κυριότερες φάσεις:

6' : Στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, ο Μάριος Καρατζόγλου βρίσκεται μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα, αλλά "ανοίγει" το κοντρόλ και τον προλαβαίνει ο "πορτιέρο" των φιλοξενούμενων, πριν ολοκληρώσει την προσπάθειά του.
10': 0-1 ! Φάουλ λίγο έξω από την μεγ. περιοχή των Φιλίππων, το εκτελεί συρτά ο Κωταϊδης, η μπάλα περνάει ανάμεσα από το "τείχος" και καταλήγει στα δίχτυα του πρωτοεμφανισθέντα Παπαζούδη. (βίντεο)
21' : 1-1 ! Με κεφαλιά από κοντά ο Πάρης Αποστολίδης φέρνει το ματς στα "ίσια". (βίντεο).
25' : Μετά από σουτ του Ηλία Κωνσταντινίδη, η μπάλα βρίσκει χαμηλά το αριστερό δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.
30' : Καλό σουτ από επιθετικό του Φωτολίβους, περίπου από το ύψος της μεγ. περιοχής, ο Παπαζούδης σε ετοιμότητα αποκρούει.
33' : Δεύτερο δοκάρι για τους γηπεδούχους, μετά από σουτ του Αποστολίδη, απλά τώρα ήταν το δεξί...
41' : 1-2 ! Μετά από το καταλογισμό ενός φάουλ που μόνο ο διαιτητής το είδε (βίντεο), ο Κωταΐδης με άπιαστο σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
42' : Απίστευτη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν, μετά από όμορφο συνδυασμό και παράλληλη συρτή πάσα, παίκτης του Φωτολίβους από πολύ κοντά έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι.

Β' ημίχρονο.

55' : Καλή φάση για το Δοξάτο, όταν ο Μ. Καρατζόγλου "έβγαλε" συρτή παράλληλη πάσα προς τον Κωνσταντινίδη (σχεδόν όμοια φάση με αυτή του δοκαριού του Φωτολίβους), αλλά πρόλαβε τελευταία στιγμή αμυντικός και έδιωξε σε κόρνερ.
59' : Σουτ του Κωνσταντινίδη από καλή θέση, αλλά "αδύναμο", δεν ανησύχησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα που μπλόκαρε.
75' : Συρτό σουτ του Χαρετίδη από το ύψος του πέναλτυ, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ, ανακουφίζοντας τον τερματοφύλακα του Φωτολίβους που απλά παρακολουθούσε την πορεία της..
81' : Σουτ του Μ. Καρατζόγλου από πλάγια θέση και αρκετά κοντά στην εστία, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.
84' : Καλή εκτέλεση απευθείας φάουλ του Κωνστντινίδη, από το μέσο περίπου μεταξύ της μεγ. περιοχής του Φωτολίβους και της γραμμής του κέντρου, με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω απ' το οριζόντιο δοκάρι.
85' : Σουτ του Χαρετίδη, πάλι από το ύψος του πέναλτυ, χωρίς πολύ δύναμη όμως, με τον τερματοφύλακα να μπλοκάρει μάλλον εύκολα τη μπάλα.
88' Σουτ του Θεοφανίδη λίγο έξω απ' τη μεγ. περιοχή, πρόλαβε όμως αμυντικός των φιλοξενούμενων και έπεσε στη πορεία της μπάλας διώχνοντάς την σε κόρνερ.

Σημ.: Στο 2ο ημ. δεν αναφέρω κάποια φάση μπροστά στην εστία του Παπαζούδη, γιατί απλά δεν υπήρχε ούτε καν υποψία επικίνδυνης φάσης ! Μόνο κανα- δυο φορές έφτασε η μπάλα κοντά στην εστία των Φιλίππων, κυρίως από "στημένα", με τους αμυντικούς και τον Παπαζούδη να απομακρύνουν εύκολα. Βέβαια, σημαντικά βοήθησε σε αυτό και ο αέρας που στο 2ο ημ. ήταν με το "πλευρό" των γηπεδούχων, όπως όμως ήταν και εναντίον τους στο Α' ημ.

Για το Δοξάτο αγωνίστηκαν οι: Παπαζούδης - Γ. Καραγιαννίδης - Χαρετίδης - Παντζαρίδης - Σιουμπάρας (78' Δεληολάνης) - Ζάχαρης - Αυγητίδης - Μ. Καρατζόγλου - Θεοφανίδης - Αποστολίδης (61' Μόσχος) - Κωνσταντινίδης.

Στους άλλους εξ' αναβολής αγώνες που έγιναν την ίδια ώρα, πάντα για την 16η αγωνιστική:

Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ-ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: 2-0
ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: 5-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ:

1. ΠΕΤΡΟΥΣΑ  49
2. ΧΩΡΙΣΤΗ  46
3. ΣΙΤΑΓΡΟΙ  44
4. ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ  40
5. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ  36
6. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ  35
7. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ  32
8. ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  30
9. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ  25
10. ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ  23
11. Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ  20
12. ΚΥΡΓΙΑ  19
13. ΔΟΞΑΤΟ  15
14. ΠΕΡΙΘΩΡΙ  15
15. Κ. ΑΓΡΟΣ  10
16. ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ 7 *

* Το Προάστειο έχει -3 από ποινές.


Δεν υπάρχουν σχόλια: