.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Τοποθέτηση πινακίδων στα γραφεία του Κυνηγετικού συλλόγου Δοξάτου - 23 Απριλίου 2015

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015

Τοποθέτηση πινακίδων στα γραφεία του Συλλόγου μας.

Την Πέμπτη 22/04/2015 ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των δύο πινακίδων στα νέα ιδιόκτητα γραφεία του Συλλόγου μας.

Η πρώτη μεγάλη πινακίδα που ήταν και ένα από τα κριτήρια του ΥΠΑΠΕΝ (πρώην Υπουργείου Περιβάλλοντος - ΥΠΕΚΑ) που έπρεπε να "εκπληρωθούν" για να ολοκληρωθεί η παραχώρησή του στον Σύλλογό μας. Η πινακίδα που τοποθετήθηκε πλησίον του εξωτερικού φράκτη, αναφέρει αναλυτικά την δωρεά του αρμόδιου Υπουργείου σε συνεργασία με το Δασαρχείο Δράμας.

Η παραχώρηση του οικοπέδου και η στήριξη του Δήμου Δοξάτου από όλες τις δημοτικές αρχές (παλιά και νέα) ήταν πολύ μεγάλη και μάλιστα οι αποφάσεις που αφορούσαν τον Κυνηγετικό Σύλλογο Δοξάτου  στα Δημοτικά Συμβούλια, περνούσαν και περνάνε πάντα ομόφωνα. Αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί υπάρχει όλα αυτά τα τελευταία χρόνια μία άψογη και στενή συνεργασία με την οποιαδήποτε δημοτική αρχή.

Τέλος έγινε κατασκευή μαρμάρινης πλάκας με τα ονόματα του νυν διοικητικού συμβουλίου που πραγματοποίησε και ολοκλήρωσε το έργο της τοποθέτηση του λυόμενου οικήματος των νέων ιδιόκτητων γραφείων μας.

Στην φώτο βλέπετε τις δύο πινακίδες που τοποθετήθηκαν εξωτερικά και σε εμφανή σημείο.

Βέβαια για την τοποθέτηση τους βοήθησαν μέλη του συλλόγου μας εθελοντικά και με μοναδικό κριτήριο την αγάπη τους για τον Κυνηγετικό Σύλλογο Δοξάτου.

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

ΠΗΓΗ: http://ksdoxatoy.blogspot.gr/2015/04/blog-post_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: