.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29

    

        
ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29
Τα ίδια Παντελάκι μου, τα ίδια παντελή μου!
Την Τρίτη, 10/11/2015, στο Δημαρχείο Καλαμπακίου συνεδρίασε σε τακτική συνεδρίαση (26η) στις 19:30 το Δ. Σ. του Δήμου Δοξάτου.
Η συνεδρίαση φυσικά ξεκίνησε με καθυστέρηση 30 min.
Παρόντες Δημοτικοί Σύμβουλοι: 16/27 [2/3 από την Ανοιχτή Παρέμβαση, 3/8 από τη Μείζονα Αντιπολίτευση, 11/15 από τη Συμπολίτευση].
Εκτός Ημερήσιας διάταξης συζητήθηκαν τέσσερα θέματα, από τα οποία τα τρία ψηφίστηκαν ομόφωνα και το τέταρτο που αφορούσε προσαύξηση αμοιβής δικηγόρου (πάλι) κατά πλειοψηφία. Η Α.Π. καταψήφισε το θέμα.
Στα θέματα ημερήσιας διάταξης:




Το 1ο θέμα, που αφορούσε τροποποίηση προϋπολογισμού, η Α.Π. καταψήφισε ως προς τη δημιουργία νέας ιστοσελίδας του Δήμου Δοξάτου.
Το 2ο θέμα, που αφορούσε την ανάκληση της 298/2015 απόφασης και έγκριση εκ νέου την τροποποίησης της απόφασης 279/2015 του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Φο.ΔΣ.Α. Κεντρικής Μακεδονίας, της ΔΙΑΑΜΑΘ ΑΑΕ και του Δήμου Δοξάτου», ψηφίστηκε ομόφωνα.
Το 3ο και 4ο θέμα, που αφορούσαν προσαύξηση αμοιβής δικηγόρου ( ναι πάλι!) ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία. Η Α.Π. καταψήφισε τα θέματα.
Για το 5ο θέμα, που αφορούσε αντικατάσταση μέλους του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. του Δ. Δοξάτου, η Α.Π. αποδέχτηκε την πρόταση της μείζονος αντιπολίτευσης να συμμετέχει μέλος της  στο Δ.Σ. ως αναπληρωματικό μέλος με την ελπίδα ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί προς όφελος του Δήμου μας και δεν θα είναι μόνον για «λόγους ανάγκης».
Το 6ο και 7ο θέμα, που αφορούσαν την 3η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ.   και την υπογραφή συμφωνητικού με τον εκπαιδευτικό οργανισμό ΑΡΝΟΣ αντίστοιχα, ψηφίστηκαν ομόφωνα.
Το 8ο και 9ο θέμα, που αφορούσαν ψηφίσματα για τις ανοιχτές μεταλλευτικές εξορύξεις χρυσού – χαλκού και  για τη τοποθέτηση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων κ. Φίλη Ν. σχετικά με τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου αντίστοιχα, ψηφίστηκαν ομόφωνα.
  Καλαμπάκι,  17  Νοέμβρη 2015
Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της
                                                           ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ
                                                          Βούλα Καραγιαννίδου - Συμεωνίδου
                                                          Ελένη Κωνσταντινίδου

                                                                     Μιχάλης Γ. Παπάζογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: