.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΣΧΗΜΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ ΔΟΞΑΤΟΥ ΣΤΗΝ Α' ΔΡΑΜΑΣ-ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ ΜΕ 4-1 - 12 ΣΕΠ 2015






Ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015, ο "μαραθώνιος" του πρωταθλήματος της Α' Δράμας, με την ομάδα του Δοξάτου να αγωνίζεται μέσα στην έδρα του κυπελλούχου Δράμας Άρη Φωτολίβους.

Παρουσία περίπου 130 φιλάθλων (γύρω στους 30 οι φίλοι των Φιλίππων), ο αγώνας δεν ξεκίνησε καλά για τους φιλοξενούμενους. Από το 1ο λεπτό οι γηπεδούχοι έδειξαν πως θέλουν να φτάσουν στην επίτευξη ενός τέρματος που θα τους "έλυνε" τα πόδια και θα έδιωχνε το άγχος της πρεμιέρας. Ευτύχησαν να τα καταφέρουν στο 7ο λεπτό με τον δαιμόνιο Διαμαντή Παυλίδη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Μυλόπουλου, αφού προηγήθηκε πολύ όμορφη επιθετική ενέργεια και συρτή σέντρα από τα δεξιά.





Με ανεβασμένη ψυχολογία οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες, με την ομάδα του Δοξάτου πάντως να "παίρνει μέτρα" στο γήπεδο και να δημιουργούν οι ποδοσφαιριστές της κάποιες καλές φάσεις στην εστία του Φωτολίβους,

Στο 33΄είχαμε την πρώτη αλλαγή για τους Φιλίππους με τον Αποστολίδη να παίρνει τη θέση του Γ. Καραγιαννίδη και οι φιλοξενούμενοι έδειχναν πως δεν θα ήταν εύκολος αντίπαλος για τους κυπελλούχους. Ειδικά από το 32' και μετά, σε 4 περιπτώσεις θα μπορούσαν να σκοράρουν (με τους Κ. Νότα, Σερέτη, Καρατζόγλου και θεοφανίδη). Ενδιάμεσα, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτυ στο 38', όταν θεώρησαν ότι η μπάλα, μετά από σουτ, βρήκε σε χέρι αμυντικού του Δοξάτου.
Τρία λεπτά πριν από τη λήξη του Α' ημιχρ., μετά από εξαιρετικό συνδυασμό (που θύμισε μέρες πρωταθλήματος του 2014..) ο θεοφανίδης ισοφάρισε με πλασέ μέσα απ την περιοχή, οι ποδοσφαιριστές έγιναν ένα "κουβάρι" στον πάγκο, οι οπαδοί των Φιλίππων στην κερκίδα πανηγύρισαν το όμορφο γκολ και όλα έδειχναν πως θα παρακολουθούσαμε ένα αμφίρροπο 2ο ημίχρονο.

Προσωπικά πιστεύω πως κομβικό σημείο για την άσχημη εξέλιξη του αγώνα στο 2ο ημ. για την ομάδα του Δοξάτου ήταν η φάση του 46', όταν ο Αποστολίδης από καλή θέση σούταρε απελπιστικά άουτ. Αν προηγούνταν οι φιλοξενούμενοι σε εκείνο το χρονικό σημείο, θεωρώ πολύ πιθανό να υπήρχε εντελώς διαφορετική εξέλιξη στον αγώνα..

Στο 55' οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 2ο τέρμα τους, πάλι με τον Δ. Παυλίδη ( ο Μυλόπουλος απέκρουσε τη μπάλα σε πρώτο χρόνο, αυτή όμως κατέληξε και πάλι στον Δ. Παυλίδη..) και κάπου εκεί λες και "κόπηκαν" τα πόδια των φιλοξενούμενων.

Επιθέσεις κατά "κύματα" από τους γηπεδούχους, στο 60΄τρίτο προσωπικό γκολ για τον Δ. Παυλίδη με κεφαλιά από κοντά (κέρδισε την εναέρια μονομαχία από τον αρκετά ψηλότερό του θεοδωράκη..), σχεδόν ένα λεπτό αργότερα ο Άρης Φωτολίβους κερδίζει πέναλτυ το οποίο όμως αποκρούει θαυμάσια ο Μυλόπουλος, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν ασταμάτητοι και μερικά λεπτά αργότερα πετυχαίνουν και 4ο τέρμα, αυτή τη φορά με τον Γ. Παυλίδη. Από κει και πέρα, το ότι το σκορ δεν πήρε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις οφείλεται κυρίως στην εξαιρετική εμφάνιση του νεαρού τερματοφύλακα των Φιλίππων Ιορδάνη Μυλόπουλου, με τους γηπεδούχους να έχουν και δοκάρι μετά από μακρινό σουτ στο 83'..

Για την ομάδα του Δοξάτου αγωνίστηκαν οι: Μυλόπουλος - Γ. Καραγιαννίδης ( 33΄Αποστολίδης) - Σερέτης - Μόσχος - Ν. Νότας (71' Δεληολάνης)  - Ζάχαρης - Αυγητίδης - θεοδωράκης (64' Παντζαρίδης) - θεοφανίδης - Καρατζόγλου - Κ. Νότας.

Στον πάγκο έμειναν οι: Παπακώστας - Σιουμπάρας - Ελμπασίδης - Ανατολούς.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: