.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - Υπέγραψαν Ντος Σάντος και Ρεβυθόπουλος

Υπέγραψαν Ντος Σάντος και Ρεβυθόπουλος

Ο Βραζιλιάνος ανάμεσα στον Γιώργο Βουγιουκλή και τον Ανδρέα ΠαντζιαράΟ Βραζιλιάνος ανάμεσα στον Γιώργο Βουγιουκλή και τον Ανδρέα Παντζιαρά
Παίκτης που κάνει την διαφορά ο Βραζιλιάνος !!!

Ολοκληρώθηκαν το απόγευμα δύο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις των «μαυραετών» με την  υπογραφή των δελτίων του Μάρκος Παουλίνιο Ντος Σάντος και του Χρυσόστομου Ρεβυθόπουλου. Ο δύο ποδοσφαιριστές πήγαν το απόγευμα στα γραφεία του συλλόγου και εκεί παρουσία των διοικούντων της ομάδας ολοκλήρωσαν την μετακίνηση τους στην Δόξα.


Πρώτος ήρθε ο βραζιλιάνος επιθετικός που ξεκίνησε από την Πάτρα και έφτασε στην Θεσσαλονίκη. Εκεί μαζί με τους δύο μάνατζερς που τον συνόδευαν, τους παρέλαβε ο Ανδρέας Παντζιαράς και όλοι μαζί ταξίδεψαν για την Δράμα.
Στα γραφεία της Δόξας η διαδικασία κύλησε αρκετά γρήγορα παρότι προέκυψαν διάφορα προβλήματα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Όλα αυτά τα θέματα ξεπεράστηκαν άμεσα χάρη στην αποφασιστικότητα των ανθρώπων της Δόξας, που αξιολογώντας ανάλογα την αξία του παίκτη, ήθελαν να τον εντάξουν άμεσα στο δυναμικό της ομάδας.
Το αρκετά υψηλό -για τα δεδομένα της σημερινής Δόξας- οικονομικό κόστος διευθετήθηκε, οι απαιτήσεις του παίκτη καλύφθηκαν και απέμεινε να τακτοποιηθούν κάποια έγραφα που αφορούν την παραμονή του στην χώρα, τα οποία αναμένεται και αυτά να τακτοποιηθούν μέχρι αύριο το μεσημέρι.
Όταν ολοκληρωθεί όλη η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία, ο βραζιλιάνος θα κάνει ξανά την διαδρομή μέχρι την Πάτρα και από εκεί στο Αίγιο όπου βρίσκεται η οικογένεια του για να την ανεβάσει στην Δράμα.
Ο «Μάρκος» που ζει πλέον αρκετά χρόνια στην χώρα, μιλάει ικανοποιητικά τα ελληνικά και όπως δήλωσε μετά τις υπογραφές στην SportDrama.gr:«Μόλις τελειώσουμε με τα χαρτιά θα πάω στο Αίγιο να φέρω την οικογένεια στην Δράμα. Διακοπές δεν χρειάζονται. Προέχει να συνηθίσουμε εδώ στην Δράμα, να τακτοποιηθούμε και να βρούμε το ρυθμό μας. Έχουμε δρόμο μπροστά. Πρέπει να ανεβάσουμε την Δόξα στην δεύτερη κατηγορία. Εγώ θα τα δώσω όλα, τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε. Και θέλω να μείνω στην ομάδα και στην άλλη κατηγορία. Για αυτό ζήτησα από τη διοίκηση να το γράψουμε στα χαρτιά που κάναμε».
 Όσο για το τι ξέρει για την Δόξα: «Την είδα με την Καβάλα. Όμως πήρα πληροφορίες από τον συμπατριώτη μου τον Λεάντρο που έπαιζε στην Δόξα πριν από τέσσερα χρόνια και αυτός που είπε τα καλύτερα για την ομάδα και την πόλη».
REVITHOPOULOS-DOS SANTOSΦίλος με τον Χρυσόστομο Ρεθυθόπουλο από την κοινή τους συμμετοχή στην γειτονική Καβάλα την περίοδο ’12-΄13 αφού ξεναγήθηκε από τον Γιώργο Βουγιουκλή στους χώρους του μουσείου κατέβηκαν όλοι μαζί στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και στους άλλους βοηθητικούς χώρους. Ο έμπειρος βραζιλιάνος επιθετικός δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από όσα είδε όσο και από την συμπεριφορά των διοικούντων της Δόξας.
REVITHOPOYLOS YPOGRAFH
Ρεβυθόπουλος: «Είναι παίκτης που κάνει την διαφορά»
Λίγη ώρα μετά την έλευση του Ντος Σάντος ακολούθησε σε προγραμματισμένο χρόνο ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος. Ο νεαρός αμυντικός ολοκλήρωσε τον ιατρικό έλεγχο στην Θεσσαλονίκη όπου τον παρακολουθούσε ο γιατρός Γιάννης Ράλλης που πριν από τέσσερεις μήνες επέστρεψε στον ΠΑΟΚ. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν απολύτως ικανοποιητικά σε ότι αφορά το πρόβλημα που υπήρξε στους χιαστούς του. «Είμαι διπλά χαρούμενος, πρώτον γιατί υπόγραψα στην Δόξα και δεύτερον γιατί είμαι απολύτως καλά και θα μπω κανονικότατα από το ξεκίνημα της προετοιμασίας»
Ότι αφορά την εικόνα που έχει για τον συμπαίκτη του πλέον και στην Δόξα, θα μας πει: «Είναι ο παίκτης που κάνει την διαφορά. Είναι παίκτης «τοπ επιπέδου» Μαζί του και με τους υπόλοιπους που είναι ήδη στην ομάδα και αυτούς που θα ακολουθήσουν, θα κάνουμε μια ομάδα που θα είναι σε θέση να καλύψει τις προσδοκίες του κόσμου και τους στόχους ανόδου που έχει φέτος η Δόξα».
Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής
Από την διοικούσα επιτροπή της Δόξας δόθηκε στην δημοσιότητα η σχετική ανακοίνωση που αφορά την μεταγραφή των δύο παικτών στην ομάδα :
«Η Διοικούσα Επιτροπή του Γ.Σ. Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Χρυσόστομου Ρεβυθόπουλου και Μάρκος Παουλίνιο Ντος Σάντος. Ο Ρεβυθόπουλος έχει αγωνιστεί σε ΠΑΕ Καβάλα και Φωκικό Άμφισσας και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την αμυντική γραμμή της ομάδας καθώς αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ντος Σάντος βρίσκεται αρκετά χρόνια στην Ελλάδα και θεωρείται μια σημαντική προσθήκη στην προσπάθεια της ομάδας μας να πετύχει τους αγωνιστικούς της στόχους. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ΠΑΕ Καλλονή, ΠΑΕ Καβάλα, Αχαρναϊκό. Αγία Νάπα (Κύπρος)  και Παναιγιάλειο».
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ
ΠΗΓΗ: http://sportdrama.gr/%CE%B4%CF%8C%CE%BE%CE%B1-%CE%B4%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF/item/19557-%CF%85%CF%80%CE%AD%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%83%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%81%CE%B5%CE%B2%CF%85%CE%B8%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82

Δεν υπάρχουν σχόλια: