.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ 1-1 25η ΑΓ. Α' Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ - 28 ΜΑΡ 2015

Σημ. "Δοξατινών Νέων": Την προηγούμενη αγωνιστική, 24η, οι Φίλιπποι έφεραν ισοπαλία εντός έδρας με τον Ξηροπόταμο με σκορ 2-2. Τα γκολ για την ομάδα του Δοξάτου σημείωσαν οι Τουλούπης (34') και Παπαδόπουλος (49') και για τους φιλοξενούμενους οι Παυλίδης (50') και Σίντος (76΄). 

Για τους Φιλίππους αγωνίστηκαν οι : Καρακούσης - Καραγιαννίδης Γ. - Παπαδόπουλος - Τουρφαντίδης - Αυγητίδης -Ζάχαρης - Παντζαρίδης - Κωνσταντινίδης (68' Θεοδωράκης) - Θεοφανίδης - Αποστολίδης.

ΕΠΣ Δράμας :25η αγωνιστική A” Κατηγορία..τελικά

Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
38′ Αστερίου, 69′ Φερφερης 
2
 1
ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ
13′ Παυλίδης 
ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ
18′ Κεσσόπουλος, 58′/72′ Κιοσέογλου, 84′ Βασιλειάδης Αντ. 
 3
ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ
13′ Βασιλειάδης, 70′ Κων/δης, 83′ Χαρέμι 
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ
8′ Κιάκος 
 0
Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ
ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ
 1
ΕΛΠΙΔΑ Κ.ΑΓΡΟΥ
16′ Παναγιώτογλου 
Μ.ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
 0
Α.Ε.ΚΥΡΓΙΩΝ
44′ κοκ. Καγκελίδης 
Μ.ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
 1
ΑΡΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ
74′ Στρατέλης 
ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ
15′ Παπαδόπουλος Σ., 63′ Μελισσίδης 
 3
ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ
10′(πεν.) Μιχαλάκης, 42′ Δεληκωστίδης, 60′ Παπακων/νου 
Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ
25′ Δερμετζής
 1
ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ
41′ Κων/δης 


ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ-ΔΟΞΑΤΟ

Όλα έγιναν στο πρώτο μέρος

Το πρώτο μέρος έκρυβε περισσότερες συγκινήσεις και τα γκολ στην αναμέτρηση του Πανδραμαϊκού με το Δοξάτο, που δεν ανέδειξε νικητή.



ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΔΟΞΑΤΟ 1-1: Λιγοστοί φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες παρακολούθησαν την αναμέτρηση, που έγινε σε καλές καιρικές συνθήκες, πλην όμως ο αγωνιστικός χώρος ήταν «βαρύς» και δεν ευνόησε τους ποδοσφαιριστές των δύο αντιπάλων. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, προηγήθηκαν στο σκορ, χάνοντας ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Από την άλλη, το Δοξάτο ισοφάρισε ουσιαστικά χωρίς ευκαιρία, σε φάση που δε φάνηκε ότι μπορεί να απειλήσει. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι βελτίωσαν αρκετά την εικόνα τους, το παιχνίδι ισορρόπησε, όμως γκολ δεν ήρθε από καμιά ομάδα. Στο 3΄ σέντρα του Μάλλιου, κεφαλιά του Πατένταλη μπλόκαρε ο Κ. Καραγιαννίδης, στο 25΄ ο Ζωηράκης Δερμεντζής με ωραίο, δυνατό σουτ από τα 30 μέτρα, έστειλε την μπάλα στο «Γ» (1-0). Στο 34΄ πολύ ωραία μπαλιά του Μάλλιου στον Υψηλό, που από ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα, τρία λεπτά αργότερα ο Π. Αποστολίδης με πολύ μακρινό φάουλ, παρά την προσπάθεια του Λ. Αποστολίδη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-1). Στο 41΄ μπάσιμο και σέντρα του Χατζηκυριάκου, ο Υψηλός «έστρωσε» στον Μάλλιο, που από το ύψος του πέναλτι, πλάσαρε άουτ. Στο 51΄ επικίνδυνη μπαλιά του Καραγιαννίδη προς τον Μόσχο, επενέβη σωτήρια και ανέκοψε την τελευταία στιγμή ο Μαριάδης, στο 61΄ σουτ του Αυγητίδη από το ύψος της περιοχής, μπλόκαρε ο Λ. Αποστολίδης. Στο 74΄ φάουλ του Υψηλού, αδύναμη κεφαλιά του Πατένταλη, μπλόκαρε ο Κ. Καραγιαννίδης.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Από τον Πανδραμαϊκό σε άλλο ένα παιχνίδι διακρίθηκε ο Πατένταλης, κοντά του ξεχώρισαν Λίπο, Δερμεντζής, με καλές προσπάθειες ο Σαϊνίδης. Από το Δοξάτο ξεχώρισαν Κωνσταντινίδης, Θεοδωράκης, Τουλούπης, Αυγητίδης. Δεν απέφυγε ορισμένα λάθη η διαιτησία του Καράκελλε, ιδιαίτερα σωστή στις υποδείξεις της η επόπτρια Τοκμακίδου, η άλλη βοηθός ήταν η Κοτανίδου.
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: Λ. Αποστολίδης, Σίντος, Δερμεντζής, Μαριάδης, Γκαϊδατζής (75΄ Καλλιμάνης), Πατένταλης, Χατζηκυριάκου (80΄ Μπαμπαλής), Λίπο, Σαϊνίδης, Μάλλιος (58΄ Βάντσης), Υψηλός.
ΔΟΞΑΤΟ: Κ. Καραγιαννίδης, Παντζαρίδης, Τουλούπης, Τουρφαντίδης, Αυγητίδης, Γ. Καραγιαννίδης, Θεοδωράκης (87΄ Ανατολού), Ζάχαρης, Μόσχος (64΄ Παπαδόπουλος), Π. Αποστολίδης (76΄ Ελμπασίδης), Κωνσταντινίδης.
ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Μετά από το παιχνίδι, οι δύο τεχνικοί τόνισαν τα εξής:
ΓΙΩΡΓΟΣ Σ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (Δοξάτο): Ήταν ένα παιχνίδι βαθμολογικά αδιάφορο και για τις δύο ομάδες-τουλάχιστον σίγουρα για μας. Πριν από το συγκεκριμένο ματς, απέμεναν 6 αγώνες και σκοπός μας ήταν να παρουσιαζόμαστε με όσο το δυνατόν περισσότερη διάθεση και να ευχαριστιόμαστε τον κάθε αγώνα. Σήμερα, όμως, στο πρώτο μέρος, δεν το κάναμε αυτό. Στην επανάληψη ήμασταν καλύτεροι και ανεβάσαμε την απόδοσή μας. Είναι μια δύσκολη κατάσταση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, όπου οι παίκτες εργάζονται, ο δικός μας ρόλος είναι πολύ δύσκολος, να μπορούμε να δημιουργήσουμε κίνητρα για να παίξουν καλή μπάλα. Παρόλα αυτά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, από τη μέρα που έχω έλθει μέχρι σήμερα, οι ήττες μετρώνται στα δάχτυλα του ενός χεριού και σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, είμαστε ανταγωνιστικοί και κάθε Σάββατο προσπαθούμε πολύ στο γήπεδο. Συνεχίζουμε έτσι μέχρι το τέλος, με στόχο το καλύτερο δυνατό.
ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ (Πανδραμαϊκός): Θα συμφωνήσω με τα περισσότερα που είπε ο Γιώργος. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πραγματικά πολύ καλοί, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, σημαντικές ευκαιρίες να σημειώσουμε κι άλλο γκολ. Πετύχαμε ένα πολύ όμορφο τέρμα, όπως και ο αντίπαλος. Στο β΄ μέρος το Δοξάτο ήταν καλύτερο και μας απείλησε δύο φορές. Το τελικό σκορ είναι δίκαιο, θέλω κι εγώ να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια, στα εναπομείναντα 5 παιχνίδια θέλουμε το καλύτερο δυνατό. Καλή επιτυχία στο Δοξάτο και στον Γιώργο.
ΙΕΡΕΜΙΑΣ ΜΕΛΙΔΗΣ





Α΄ΕΠΣΔ-Βαθμολογία-25ης αγωνιστικής
Γ.Σ.Προσοτσάνης58
Δόξα Πετρούσας52
Ακρ.Κ.Νευροκοπίου51
Α.Ε.Καλαμπακίου46
Ορφέας Χωριστής43
Φίλιπποι Δοξάτου41
Α.Ο. Πανδραμαικός37
Μ.Αλ.Αγ.Αθανασίου36
Άρης Φωτολίβους35
Εθν.Αστ.Καλλιφυτ.32
Α.Ε. Κυργίων30
Ελπίδα Κ.Αγρού29
Κερ.Μοναστηρακ.28
Μ.Αλεξ.Ξηροποτάμου24
ΠΑΟΠ Ν.Αμισού8
Άρης Φτελιάς6

Α΄ ΕΠΣΔ-Επόμενη αγωνιστική (26η)-04/04/15
Ακρ.Κ.Νευροκοπίου Γ.Σ.Προσοτσάνης 
Eθν.Αστ.ΚαλλιφύτουΚερ.Μοναστηρακίου 
Άρης ΦωτολίβουςΠΑΟΠ Ν.Αμισού 
Α.Ε. ΚαλαμπακίουΜ.Αλεξ.Αγ.Αθανασίου 
Ελπίδα Καλού ΑγρούΜ.Αλεξ.Ξηροποτάμου 
Α.Ε.ΚυργίωνΟρφέας Χωριστής 
Άρης ΦτελιάςΑ.Ο. Πανδραμαικός 
Δόξα ΠετρούσαςΦίλιπποι Δοξάτου

ΠΗΓΗ: http://dramagoal.gr/portal/?p=40544

Δεν υπάρχουν σχόλια: