.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Αθλητικός Σύλλογος Δοξάτου "ΤΟ ΗΡΩΙΚΌ ΔΟΞΑΤΟ" - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Αθλητικός Σύλλογος Δοξάτου
"ΤΟ ΗΡΩΙΚΌ ΔΟΞΑΤΟ"

Ενημέρωση για την δραστηριότητα του συλλόγου μας το προσεχές διάστημα.

Ο σύλλογος μας ξεκινά την αγωνιστική του δραστηριότητα για την νέα χρονιά το Σάββατο 24/1/2015. Φέτος όπως και τα τελευταία 3 χρόνια ο πρωταθλητής μας στη σφαιροβολία Χρήστος Μουλιστάνος θα ξεκινήσει την σεζόν του με την ημερίδα κλειστού στίβου στο κλειστό των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης όπου θα συμμετάσχει στην σφαιροβολία παίδων.

Το Σάββατο 31/1/2015 στη Σέρρες θα διεξαχθεί επίσης ημερίδα κλειστού στίβου και ο σύλλογος θα δώσει δυναμικά το παρόν με μεγάλη συμμετοχή αθλητών-τριών σε δρομικά , αλτικά και ριπτικά αγωνίσματα . Οι ηλικίες συμμετοχής είναι από 14 μέχρι και  19 χρονών και αναμένεται μεγάλη συμμετοχή από την κεντρική, ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στο δημοτικό ωδείο Δράμας θα πραγματοποιηθεί από την Ε.Α.Σ. Δράμας η κοπή της πίτας για την νέα αθλητική χρονιά και η βράβευση των Δραμινών αθλητών που διακρίθηκαν στα πανελλήνια πρωταθλήματα στίβου το 2014. Από τον σύλλογο μας θα βραβευτούν οι :
Κοντρόπουλος Δημήτρης : 4ος στο ύψος νέων , 4ος στο ύψος ανδρών.
Χατζηβασιλείου Χρήστος : 8ος στο μήκος ανδρών.
Μουλιστάνος Χρήστος : 2ος σφαιροβολία , 8ος δισκοβολία παίδων.
Σιδηρόπουλος Θρασύβουλος : 2ος ακοντισμό, 3ος σφαιροβολία Π/Π Α'.
Κουρσιούμης Νικόλαος : 14ος στα 80μ. Π/Π Α' .
Ζαπουνίδης Αναστάσιος : 14ος στον ακοντισμό Π/Π Α' .


Τέλος το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου, σε ακόμα μία ημερίδα κλειστού στίβου στη Σέρρες, οι μικροί αθλητές τους συλλόγου μας ηλικίας  11 ως 13 ετών θα αγωνιστούν  στα αγωνίσματα των 60μ. , του μήκους και της σφαίρας με συνομηλίκους τους από την ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Μέτα το τέλος των αγώνων κλειστού στίβου και της χειμερινής δραστηριότητας ξεκινάνε οι αγώνες ανοιχτού στίβου με πρώτο αγώνα γύρο στα μέσα Μαρτίου το σχολικό πρωτάθλημα γυμνασίων - λυκείων , όπου αρκετοί αθλητές του συλλόγου μας εκπροσωπώντας   το ΓΕΛ Δοξάτου θα διεκδικήσουν τα όρια πρόκρισης για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος. 


Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές μας που θα συμμετάσχουν το προσεχές διάστημα στους αγώνες κλειστού στίβου  με τα χρώματα του συλλόγου μας. Μείνετε συντονισμένοι στην σελίδα του συλλόγου μας για να μάθετε τα αποτελέσματα των αγώνων και να δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τους αγώνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: