.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Σημ. "Δοξατινών Νέων": Η παρακάτω ανακοίνωση ελήφθη με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και μεταφέρεται ως έχει.

Δ Ε Λ Τ Ι Ο      Τ Υ Π Ο Υ

  ΔΕΥΤΕΡΑ, 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 19:30, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ.
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ & ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ, ΣΤΟΝ 8ο  ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ!

Κορυφαίες προσωπικότητες του Πνεύματος,
των Κοινωνικών & των Επιστημών Υγείας, 
στο «Ανοιχτό Πανεπιστήμιο»
του Δήμου Ασπροπύργου!
 
-Κάθε Δευτέρα απόγευμα,  στο Πνευματικό  Κέντρο (Πλατ. Αγ. Δημητρίου).


 
            Ο Δήμος Ασπροπύργου, με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια, δίνει στη δημοσιότητα, το πλήρες πρόγραμμα του ¨Ανοιχτού Πανεπιστημίου¨ της πόλης, για την περίοδο 2014-2015. Ενός θεσμού, που λειτουργεί με αξιοθαύμαστη επιτυχία, για οχτώ (8) συναπτά έτη, διαμορφώνοντας ένα επιτυχημένο αυτοδιοικητικό πρότυπο, σοβαρής πνευματικής, πολιτιστικής και κοινωνικής παρέμβασης.
 
Το ¨Ανοιχτό Πανεπιστήμιο¨ του Δήμου Ασπροπύργου, που καταξίωσε, στην πνευματική πρωτοπορία της Ελλάδας, τον Δήμο Ασπροπύργου, οποίος είναι μεταξύ των ελάχιστων Δήμων της Χώρας, που διαθέτουν ένα τέτοιο δυναμικό θεσμό, γνώσης, μόρφωσης, πολιτισμού, εθνικής και κοινωνικής αυτογνωσίας. Ένα βήμα γόνιμου προβληματισμού, με τεράστια αποδοχή, σε όλη την Περιφέρεια Αττικής, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, καθώς οι διαλέξεις του μεταδίδονται από το τηλεοπτικό κανάλι του Δήμου Ασπροπύργου «attica tv”, και το βορειοελλαδίτικο κανάλι «4Ε».
 
Το «Ανοιχτό Πανεπιστήμιο», δημιούργημα της Δημοτικής Αρχής του Δημάρχου Ασπροπύργου, κ. Νικόλαου  Μελετίου, θεσμοθετημένο ως δράση του Τμήματος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, και Δημοτικών Βιβλιοθηκών, λειτουργεί υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού & Νεολαίας του Δήμου. Διαμορφώνει το Πρόγραμμα των Διαλέξεών του, που φιλοξενούνται στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου, με στόχο να ρίχνει άπλετο φως στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η σύγχρονη Ελλάδα, συνεκτιμώντας παράλληλα τις τοπικές ιδιαιτερότητες, καθώς και τις προτεραιότητες του Ασπρόπυργου και του Λαού του. Την ευθύνη για τη λειτουργία του θεσμού, από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, έχει η αρμόδια για τη λειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, κ. Ασημίνα Φούφα – Κορώνη. 

              130px-Coat_of_arms_of_Hellenic_Republic_svg
  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
  ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
  ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Π   Ρ   Ο   Σ   Κ   Λ   Η   Σ   Η

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου, σας προσκαλούν  στην πρώτη διάλεξη, της 8ης περιόδου λειτουργίας, του ¨Ανοιχτού Πανεπιστημίου¨ του Δήμου μας(2014-2015).              Ομιλητής, ο Καθηγητής της Οικονομικής Γεωγραφίας-Γεωπολιτικής  στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, στο Τμήμα Ξ.Γ.Μ.Δ.,                                                                                                       κος   Ιωάννης Μάζης,                                                    με θέμα:  «Η Γεωπολιτική πραγματικότητα στο δίπολο Ελλάδας – Κύπρου. Λύσεις και άλλοθι»                                                                                          τη Δευτέρα,  3  Νοεμβρίου 2014, ώρα 19:30,                                              στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου                      («Δημήτριος Καλλιέρης»),  Αλέκου Παναγούλη 13, στην πλατεία Αγίου Δημητρίου,         με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Μετ΄ εξαιρέτου τιμής,
         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Π.Κ.                                                               Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
          Μελέτιος Μπουραντάς                                                                        Νικόλαος  Ι.  Μελετίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: