.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - Απομακρύνθηκαν από την τεχνική ηγεσία οι Τσοκακτσίδης και Αναστασιάδης

Απομακρύνθηκαν από την τεχνική ηγεσία οι Τσοκακτσίδης και Αναστασιάδης

Απομακρύνθηκαν  από την τεχνική ηγεσία οι Τσοκακτσίδης και Αναστασιάδης
Μέχρι την πρόσληψη του νέου τεχνικού η Δόξα συνεχίζει με Τσελεμπή και Χατζηελευθερίου
Παρελθόν από τον πάγκο της Δόξας είναι εδώ και λίγη ώρα ο Μιχάλης Τσοκακτσίδης.  Στο σημερινό συμβούλιο της διοικούσας επιτροπής που έγινε στα γραφεία του συλλόγου τέθηκε υπό εξέταση η κατάσταση της ομάδας και στην συνέχεια η περίπτωση μιας αλλαγής στην τεχνική ηγεσία.




Η απόφαση που πάρθηκε και ήταν η διακοπή της συνεργασίας τόσο με τον Μιχάλη Τσοκακτσίδη όσο και με τον βοηθό του Βασίλη Αναστασιάδη, είχε να κάνει με την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε στα παιχνίδια η ομάδα, μετά από διάστημα δύο μηνών. Εικόνα που δεν ικανοποιούσε τους διοικούντες της Δόξας, οι οποίοι είχαν θέσει υπό κρίση από το προηγούμενο παιχνίδι, μεταξύ άλλων και το προπονητικό δίδυμο.
Η νίκη επί της Καστοριάς θα έδινε παραμονή στο πόστο εφόσον επιβεβαιώνονταν με μια ακόμη καλύτερη εμφάνιση στο Κιλκίς. Ωστόσο καθώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη και μπροστά στον κίνδυνο να παγιωθεί ένα αρνητικό κλίμα μέσα στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας, αποφασίστηκε η άμεση λύση της αλλαγής προπονητών.
Αύριο το μεσημέρι, αν και υπήρχε προγραμματισμένο ρεπό θα γίνει συγκέντρωση των παικτών  προκειμένου να τους αποχαιρετήσει το πρώην πλέον τεχνικό δίδυμο της ομάδας.
Χρέη προπονητού θα κάνει προς το παρών ο Ανέστης Τσελεμπής με την συνεργασία του Ηλία Χατζελευθερίου. Καθώς, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για μια επιλογή υπό ηρεμία, τα μέλη της διοικούσας αποφάσισαν, αφού εξεταστούν όλες οι προτάσεις,  σε ένα επόμενο συμβούλιο να λάβουν την απόφαση για το όνομα του νέου προπονητή.
Ήδη υπάρχουν συνεχόμενες προτάσεις από μάνατζερ που νωρίτερα από την σημερινή απόφαση, άρχισαν τις κρούσεις…
Στο μεταξύ, για το τυπικό της υπόθεσης από την διοικούσα επιτροπή της Δόξας εκδόθηκε η σχετική ανακοίνωση για την ενημέρωση του κόσμου και παράλληλα άλλη μια και πάλι με αποδέκτη τον κόσμο της ομάδας στην οποία ευχαριστςεί για την παρουσία και την στήριξη της ομάδας στο εθνικό στάδιο του Κιλκίς:
«Η διοικούσα επιτροπή ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Μιχάλη Τσοκατσίδη και το βοηθό του κ. Βασίλη Αναστασιάδη, τους οποίους ευχαριστεί για τη μέχρι σήμερα συνεργασία τους και τους εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους. Χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα εκτελεί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ, κ. Ανέστης Τσελεμπής σε συνεργασία με τον κ. Ηλία Χατζηελευθερίου».
«Η διοικούσα επιτροπή ευχαριστεί θερμά το φίλαθλο κόσμο της ΔΟΞΑΣ για την παρουσία του στο χθεσινό αγώνα της ομάδας
μας στο Κιλκίς και ιδιαίτερα το Σ.Φ. "ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ" για την ένθερμη συμπαράσταση καθόλη τη διάρκεια του ματς».
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ
ΠΗΓΗ: http://www.sportdrama.gr/%CE%B4%CF%8C%CE%BE%CE%B1-%CE%B4%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF/item/18931-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%8D%CE%BD%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B7%CE%B3%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CF%84%CF%83%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7%CF%82

Δεν υπάρχουν σχόλια: