.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ - Δελτίο Τύπου για την Κατανομή Βοσκοτόπων


 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ



ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

Καλαμπάκι
14/10/2014
ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ



ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ



66031 Καλαμπάκι (Νέο Δημαρχείο)



τηλ./fax 2521352400 / 2521352406



email :dimitrisdalakakis@gmail.com





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση Δημάρχου Δοξάτου με  κτηνοτρόφους της περιοχής καθώς και τους εμπλεκόμενους φορείς, σχετικά με το θέμα που προέκυψε με την κατανομή των βοσκοτόπων.

Μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Δοξάτου Δημήτρη Δαλακάκη πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Καλαμπάκι σύσκεψη με τους κτηνοτρόφους της περιοχής καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, σχετικά με το θέμα που προέκυψε με την κατανομή των βοσκοτόπων.  




Συγκεκριμένα στην σύσκεψη παρόντες ήταν ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρήστος Καραγιαννίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σπύρος Τουρτούρης, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Ιώβης Νικόλαος, ο Διευθυντής της Ένωσης Αγροτικών Συναιτερισμών Ν. Δράμας κ. Σωτηρέλης Γιώργος, ο Πρόεδρος των Κτηνοτρόφων Δράμας κ. Λειβαδίτης Παναγιώτης, ο Πρόεδρος των Κτηνοτρόφων Κ. Νευροκοπίου κ. Τσέρνιος Χρήστος, ο Πρόεδρος των Κτηνοτρόφων Ν. Καβάλας κ. Δημόπουλος Νίκος , καθώς και κτηνοτρόφοι της περιοχής μας.
Στην συνάντηση συζητήθηκε το πρόβλημα που προέκυψε με την ανάληψη της υποχρέωσης από τους Δήμους της κατανομής των βοσκοτόπων στα διοικητικά τους όρια Κατανομή που όμως πρέπει να γίνει βάσει ενός εγγράφου που απέστειλε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, και όχι με βάση τις υπάρχουσες ανάγκες των κτηνοτρόφων. Αποφασίστηκε η εκλογή επιτροπής αγώνα από την γενική συνέλευση των κτηνοτρόφων της περιοχής.
Ο Δήμαρχος Δοξάτου στην συνάντηση ανέφερε: «η κτηνοτροφία όπως φυσικά και όλοι οι κλάδοι του πρωτογενούς τομέα στην Ελλάδα δοκιμάζονται από την συνεχιζόμενη οικονομική κρίση. Το υψηλό κόστος παραγωγής, η έλλειψη ρευστότητας και η μείωση του οικογενειακού εισοδήματος προκαλούν πρόβλημα βιοσημότητας των αγροτών και κτηνοτρόφων μας. Η Δημοτική μας Αρχή θα είναι δίπλα στους κτηνοτρόφους της περιοχή μας και θα στηρίξει τον αγώνα τους».



Από το Γραφείο Δημάρχου
ΠΗΓΗ:http://www.doxato.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2599&Itemid=26 

Δεν υπάρχουν σχόλια: