.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ 2-0 - 3η ΑΓ. Α' Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ 11 ΟΚΤ 2014






 Μεταφέρω παρακάτω τα στοιχεία του αγώνα από την πολύ καλή ιστοσελίδα http://www.prosotsanifc.gr/.





ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ - ΔΟΞΑΤΟ 2-0


Γιώργος κερνούσε, Γιώργος έπινε!
POLYXRONIDIS_GEORGEKOUNCHULIA_DAVITΜεγάλη θριαμβεύτρια στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής μεταξύ Προσοτσάνης και Δοξάτου αναδείχθηκε η ομάδα του Γιώργου Λάλα παρουσία 300 και πλέον φιλάθλων και των δύο ομάδων στις εξέδρες του «Γεώργιος Μακρής», με το τελικό 2-0 να έρχεται με γκολ στις αρχές της επανάληψης (1-0 49’ Πολυχρονίδης) και προς το φινάλε του ματς (2-0 82’ Κουντσούλια).
Σε ιδανικές καιρικές και γηπεδικές συνθήκες αλλά κι όμορφη ατμόσφαιρα στην κερκίδα ο περσινός πρωταθλητής και η δευτεραθλήτρια κοντραρίστηκαν με έπαθλο το τρίποντο με τις δύο ομάδες να έχουν την υπεροχή μοιρασμένοι. Οι γηπεδούχοι του Γιώργου Λάλα αν κι έφτιαξαν αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στα καρέ του Καραγιαννίδη δε βρήκαν στόχο σχεδόν σε καμιά απ’ αυτές στο α’ μέρος, χρονικό σημείο όπου οι παίκτες του Γιάννη Τσεβρεντζή αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο με τα επιθετικά τους όπλα πλην Ιωαννίδη να είναι καλά κλεισμένα από τους αντιπάλους τους.
Στην επανάληψη η Προσοτσάνη στην 1η της ουσιαστικά επιθετική ενέργεια κατάφερε ότι δεν πέτυχε σε ολόκληρο 1ο μέρος απόλυτης κυριαρχίας: το γκολ! Το 1-0 ανάγκασε τον τεχνικό των φιλοξενούμενων να τα παίξει «όλα για όλα» κι έριξε στη μάχη ότι καλύτερο διέθετε στον πάγκο του. Από τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού και μέχρι το χρονικό σημείο όπου η Προσοτσάνη «κλείδωσε» τη νίκη το Δοξάτο έδειχνε πιο κοντά στο γκολ που θα έφερνε και πάλι τις δύο ομάδες στην…αφετηρία. Πότε όμως η αστοχία, κυρίως όμως η μεγάλη κλάση του Κυριάκου Καρίπη απέτρεψε κάτι τέτοιο κι έτσι οι γηπεδούχοι που έψαχναν όλο αυτό το διάστημα μια καλή αντεπίθεση κατάφεραν μπαίνοντας στο τελευταίο 10λεπτο του ματς να πετύχουν το πολυπόθητο 2-0 και το ντέρμπι οριστικά να γείρει προς την πλευρά τους.
Από το γκολ του Κουντσούλια και μέχρι και το 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο αγώνας απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα κι έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε δικαίως παίκτες και τεχνικό τιμ των θριαμβευτών να πανηγυρίζουν ένα σπουδαίο τρίποντο, υποχρεώνοντας τους αντιπάλους τους όχι μόνο στην 1η φετινή τους ήττα, σπάζοντας ταυτόχρονα μια δυσμενέστατη παράδοση, που ήθελε το Δοξάτο να φεύγει με βαθμό ή βαθμούς από το «Γεώργιος Μακρής» εδώ και 26 συναπτά χρόνια!
Λεπτό προς λεπτό:
Εκτέλεση κόρνερ του Κερασίδη στο β’ δοκάρι ο Φερφέρης σουτάρει με το σώμα του Ζάχαρη να κόβει την πορείας της μπάλας προς την εστία, γυριστό σουτ του Τσακμακίδη γίνεται ουσιαστικά πάσα προς τον Πολυχρονίδη που από το σημείο του πέναλτι σουτάρει άουτ στο 6’.
Αμέσως μετά από βαθιά σέντρα του Σαμαρά ο Πολυχρονίδης χωρίς ισορροπία κερδίζει την κεφαλιά κι ο Καραγιαννίδης μπλοκάρει στη γραμμή τέρματος.
Στο 11’ σουτ φάουλ του Κερασίδη σαν κοντινό κόρνερ περνάει μόλις άουτ δίπλα στη δεξιά συμβολή των δοκών, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα και πάλι ο Σαμαράς πλαγιοκοπεί την αντίπαλη άμυνα η σέντρα του δεν μπορεί να ανακοπεί από τον Καραγιαννίδη που κάνει άστοχη έξοδο, όμως κι ο Κερασίδης σε κενή εστία με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στο πάνω μέρος των διχτύων.
Στο 25’ ο Κερασίδης απειλεί με άμεση εκτέλεση φάουλ περίπου από τα 30 μέτρα με την μπάλα να σκάει μπροστά στην εστία και να περνάει λίγο έξω και στο 27’ ο Φερφέρης σχεδόν στη γραμμή του άουτ με φάουλ φέρνει την μπάλα στο β’ δοκάρι εκεί όπου ο προωθημένος Αστερίου ανενόχλητος με το κεφάλι δε σημαδεύει σωστά.
Ένα λεπτό μετά από σέντρα του Χατζησαββίδη ο Μόσχος διώχνει πάνω στο Φερφέρη που ζυγίζει το πόδι του και σουτάρει από τα 20 μέτρα λίγο πάνω από τα δοκάρια, με την Προσοτσάνη να διαμαρτύρεται για χέρι του Μίγα στο 36’ όταν από το κόρνερ του Κερασίδη από δεξιά η μπάλα έφτασε στο Φερφέρη που επιχείρησε την κεφαλιά κι αυτή ανακόπηκε από τον πρώην «κυανόλευκο» με τον κ. Παρχαρίδη να δείχνει «παίζεται».
Στο 38’ σε μια παράξενη φάση ο Τσακμακίδης μαζί με το Ζάχαρη διεκδικούν την μπάλα στα όρια της περιοχής από τι κόντρες ευνοείται ο Κερασίδης που από κοντά σκόραρε, όμως ο 2ος βοηθός σήκωσε το σημαιάκι του υποδεικνύοντας το σκόρερ της Προσοτσάνης σε θέση οφσάιντ, με τις ενστάσεις των γηπεδούχων να εστιάζονται όχι στο αντικανονικό της θέσης αλλά ότι η μπάλα έφτασε από πόδι αντιπάλου.
Τέλος, στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χατζησαββίδης εκτελώντας το πλάγιο άουτ βρήκε στην περιοχή τον Τσακμακίδη που ελίχθηκε κι απέφυγε τον Τουλούπη, σούταρε ωστόσο συρτά στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
goalΜε τη πάροδο 4ων λεπτών στην επανάληψη η Προσοτσάνη έβαλε «φωτιά» στις εξέδρες: κόρνερ του Κερασίδη από αριστερά στο ύψος του πέναλτι επιτιθέμενοι κι αμυνόμενοι διεκδικούν την μπάλα στον αέρα, κερδισμένος βγαίνει ο Πολυχρονίδης που σχεδόν από δύο μέτρα με προβολή τη στέλνει στη γωνία του Καραγιαννίδη…1-0! Ένα γκολ που ο πολύπειρος άσσος δεν το πανηγύρισε καθώς πέρυσι φορούσε τη φανέλα των Φιλίππων κι αναδείχθηκε πρωταθλητής και 1ος σκόρερ της λίγκας.
Παρ’ ολίγο στο 51’ να γίνει και το 2-0, όμως από φάουλ του Κερασίδη από αριστερά και πάλι σε 1οχρόνο ο Πολυχρονίδης, κυρίως όμως ο Φερφέρης σε κενή εστία δεν κατάφεραν να σπρώξουν την μπάλα προς τα δίχτυα.
1η αξιόλογη επίσκεψη των φιλοξενούμενων στα αντίπαλα καρέ καταγράφεται στο 63’: σε μια οργανωμένη αντεπίθεση Νότας και Ιωαννίδης αλλάζουν γρήγορα την μπάλα με τον 1ο να βγάζει σε θέση τετ α τετ το Μίγα, όμως προτού ο φορ του Δοξάτο προλάβει να γίνει απειλητικός ο Καρίπης πέφτει πρώτος στην μπάλα και διώχνει σε πλάγιο άουτ.
Η σπουδαιότερη και μάλιστα διπλή ευκαιρία για την ισοφάριση χάνεται για το Δοξάτο στο 72’, χρονικό σημείο όπου και πάλι ο Νότας με το κεφάλι τροφοδοτεί τον ταχύτατο Ιωαννίδη που μπαίνει από δεξιά στην περιοχή πλασάρει τον εξελθόντα Καρίπη που σώζει με τα πόδια, η μπάλα στρώνεται στον επερχόμενο Νότα που ακολουθούσε τη φάση αλλά προ κενής εστίας ο από μηχανής Θεός Καλαϊτζής αποσοβεί το 1-1.
Στο 75’ ο Κερασίδης κερδίζει διαδοχικές κόντρες έξω από την περιοχή, η μπάλα φτάνει στο Φερφέρη που σχεδόν από το ημικύκλιο σουτάρει για να μπλοκάρει σταθερά ο Καραγιαννίδης και στο 79’ ο νεοεισελθόντας Κουντσούλια σπαταλάει με αδύναμη κεφαλιά από τη γωνία της μικρής περιοχής τη σέντρα ακριβείας του Καλαϊτζή.
goalΔεύτερη ευκαιρία όμως μέσα σ’ ένα τρίλεπτο ο Κουντσούλια δεν άφησε να πάει χαμένη: στο 82’ ο Φερφέρης βγάζει τον Πολυχρονίδη σε θέση έξω αριστερά που επιχειρεί την παράλληλη σέντρα και χωρίς η μπάλα να σκάσει στο έδαφος ο επερχόμενος Κουντσούλια με δεξί πλασέ «τινάζει» από κοντά τα δίχτυα του ανήμπορου ν’ αντιδράσει Καραγιαννίδη για το τελικό 2-0!
Στο 87’ Κερασίδης και Πολυχρονίδης αλλάζουν την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή με του σουτ του σκόρερ του 1-0 να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας και τέλος στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κασάπης εκτέλεσε φάουλ κάτω από το κέντρο ο Νότας κινήθηκε 1ος στην πορεία της μπάλας προλαβαίνοντας του πάντες, όμως είδε το πλασέ του να περνάει ελάχιστα άουτ.
diaititisΔιαιτητής: Παρχαρίδης Περικλής.
boithos_diaititiΑ’ Βοηθός: Αθανασίου Στέργιος.
boithos_diaititiΒ’ Βοηθός: Μαυρομελίδης Αντώνης.
diaititis4ος Διαιτητής: Παρασκευούδης Νίκος.


ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ
 (Γιώργος Λάλας): 1. Καρίπης, 2. Σαμαράς (74’ 12. Κουντσούλια), 3. Τσακμακίδης (89’ 14. Μανλής), 4. Παλτζίδης, 5. Αστερίου, 6. Φερφέρης, 7. Καλαϊτζής, 8. Ρούσσος, 9. Χατζησαββίδης, 10. Κερασίδης & 11. Πολυχρονίδης.

ΔΟΞΑΤΟ (Γιάννης Τσεβρεντζής): 1. Καραγιαννίδης Κ., 2. Καραγιαννίδης Γ., 3. Τουλούπης (56’ 12. Νότας Κ.), 4. Μόσχος, 5. Παπαδόπουλος, 6. Ζάχαρης (λ.τρ. 64’ 18. Θεοφανίδης), 7. Ιωαννίδης, 8. Αποστολίδης (56’ 16. Τσεβρεντζής), 9. Τουρφαντίδης, 10. Κασάπης & 11. Μίγας.
  • Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 4ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:
  1. Προσοτσάνη – Δοξάτο 2 – 0 (49’ Πολυχρονίδης, 82’ Κουντσούλια)
  2. Πετρούσα – Πανδραμαϊκός 3 – 1 (30’ & 46’ Τσιμπλίδης, 53’ Παυλίδης / 10’ Δερμεντζής)
  3. Φτελιά – Χωριστή 1 – 5 (76’ Χαλαϊζίδης / 11’ Ουζούνης, 48’, 85’ & 85’ Σαββίδης, 81’ Περσιανλής)
  4. Κύργια – Ξηροπόταμος 1 – 1 (35’ Καρατζόγλου Μ. / 22’ Πιστικός)
  5. Καλός Αγρός – Άγιος Αθανάσιος 3 – 1 (20’ Σαββίδης, 57’ Παπαδόπουλος Θ., 67’ Χριστοφορίδης / 50’ Σαλπιγκτίδης)
  6. Καλαμπάκι – Νέα Αμισός 2 – 0 (20’ Λεονταρίδης, 49’ Παπαηλιάς)
  7. Φωτολίβος – Μοναστηράκι 2 – 0 (22’ Βασιλειάδης, 51’ Βεζύρης)
  8. Νευροκόπι – Καλλίφυτος 4 – 1 (24’ & 74’ Σπυρίδης, 45+1 Τσενεκλίδης Λ., 65’ Χριστιανίδης / 44’ Γεωργιάδης Γ.)
Πηγή: www.draminaspor.gr
  • Η βαθμολογία της Α’ ΕΠΣ Δράμας την 3η αγωνιστική έχει ως εξής:
Α/Α
ΟΜΑΔΑ
Ν
Ι
Η
ΤΕΡΜΑΤΑ
ΒΑΘΜΟΙ
1
ΠΕΤΡΟΥΣΑ
3
0
0
12 – 2
9
2
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ
2
1
0
8 – 2
7
3
ΚΥΡΓΙΑ
2
1
0
4 – 2
7
4
ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ
2
0
1
5 - 2
6
5
ΚΑΛΟΣ ΑΓΡΟΣ
2
0
1
6 – 5
6
6
ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ
1
1
1
3 – 2
4
7
ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
1
1
1
5 – 5
4
8
ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
1
1
1
5 – 5
4
9
ΔΟΞΑΤΟ
1
1
1
4 – 4
4
10
ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ
1
1
1
4 – 5
4
11
ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ
1
1
1
3 – 4
4
12
ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ
1
0
2
5 – 6
3
13
ΧΩΡΙΣΤΗ
1
0
2
6 - 8
3
14
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ
0
1
2
4 - 7
1
15
ΦΤΕΛΙΑ
0
1
2
4 – 10
1
16
ΝΕΑ ΑΜΙΣΟΣ
0
0
3
1 – 10
0

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ PROSOTSANIFC.GR

Τα στατιστικά του αγώνα Προσοτσάνη – Δοξάτο:


3η αγωνιστική

Γκολ

Ασσίστ
Key
passes

Τελικές
Στην
εστία

Πέναλτι
Προσοτσάνη
2
1
11
16
6
0
Δοξάτο
0
0
3
4
2
0



3η αγωνιστική

Επεμβάσεις

Κόρνερ
Φάουλ
υπέρ
Κίτρινες
Κόκκινες
Προσοτσάνη
3
5
15
5
0
Δοξάτο
4
4
20
3
0
MAN OF THE MATCH: Πολλοί θα περίμεναν εδώ το όνομα του Γιώργου Πολυχρονίδη, αλλά για την «αφεντιά» του προσθέσαμε μια ξεχωριστή κατηγορία σήμερα. Άλλωστε χαρά μας είναι οι παίκτες της Προσοτσάνης κυρίως αλλά και των αντιπάλων της να μας φέρνουν σε δύσκολη θέση ποιον να πρωτοδιαλέξουμε στην εκάστοτε ενότητα. Ο συγκεκριμένος τίτλος πηγαίνει λοιπόν στο Δημήτρη Χατζησαββίδη. Για τον 24χρονο ακραίο επιθετικό αυτή ήταν η 100ή εμφάνιση με τον αετό στο στήθος και μπορεί να μην τη συνδύασε με γκολ ή ασσίστ, ήταν όμως τέτοιο το πάθος του, τα τρεξίματά του και η εν γένει παρουσία του σε όλο το 90λεπτο που με το «σπαθί» του κέρδισε στο νήμα το μεγάλο πρωταγωνιστή του ντέρμπι. Ο εκ Γραμμένης άσσος αποτέλεσε μόνιμη πηγή κινδύνου στο δεξί «φτερό» της επίθεσης της Προσοτσάνης, πίεσε ψηλά τους αντιπάλους του, κέρδισε πολλές μονομαχίες και 4 φάουλ εκτός των άλλων, ενώ σχεδόν όλες του οι σέντρες δημιούργησαν σύγχυση στην άμυνα του Δοξάτου.
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Χρειάστηκε ουσιαστικά δύο φορές, τυπικά μία και καλή! Κι έκανε στο έπακρο τη δουλειά του. 2ο εντός έδρας ματς για την Προσοτσάνη με “clean sheet” ελέω…Κυριάκου Καρίπη. Ο πολύπειρος γκολκίπερ είπε «όχι» τόσο στη φάση του Μίγα στο 63’ προλαβαίνοντας πριν ο αντίπαλός του γίνει απειλητικός, όσο κυρίως σ’ αυτή του 72ου λεπτού όπου σταμάτησε το πλασέ του Ιωαννίδη προς τα δίχτυα κι αποσόβησε την ισοφάριση, με τον Καλαϊτζή εν συνεχεία (σ.σ. παίρνει κι αυτός το δικό του μερίδιο από το συγκεκριμένο τίτλο) να διώχνει πάνω στη γραμμή το πλασέ του Νότα.
Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ: Δανειστήκαμε τη συγκεκριμένη λέξη από τα λεγόμενα του Γιάννη Τσεβρεντζή στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του «Γεώργιος Μακρής» άμα τη λήξη του ντέρμπι, λέγοντας χαρακτηριστικά  για το Γιώργο Πολυχρονίδη ότι εκτός των άλλων προσθέτει στην Προσοτσάνη «επαγγελματισμό», πέρα δηλαδή του εύκολου γκολ και της καλής επιθετικής λειτουργίας. Σήμερα (σ.σ. προχθές) ο περσινός 1ος σκόρερ της λίγκας των πρωταθλητών Φίλιππων Δοξάτου μ’ ένα γκολ στο 49’ και μία ασσίστ στο 82’ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ντέρμπι «σκοτώνοντας» την πρώην του ομάδα, χωρίς να τα πανηγυρίσει παρά μόνο στο φινάλε του ματς όταν όλοι οι γηπεδούχοι έγιναν ένα «κουβάρι» και φώναξαν την ιαχή «ΠΡΟ-ΣΟ-ΤΣΑ-ΝΗ»! Αυτό ήταν το 2ο γκολ στο πρωτάθλημα (σ.σ. έχει ένα ακόμα στο κύπελλο) με τη φανέλα της Προσοτσάνης και η 3η παρακαλώ ασσίστ, κάνοντας το Γιώργο Λάλα να «τρίβει» τα χέρια του από ικανοποίηση, γνωρίζοντας ότι τα καλύτερα έπονται για την ομάδα του.
Η ΦΑΣΗ: Γκολ «καρμπόν» μ’ αυτό του 3-0 από τον Κερασίδη στο εναρκτήριο ματς με τη Χωριστή σημείωσε η Προσοτσάνη απέναντι και στο Δοξάτο. Αναφερόμαστε στο 2-0 από τη «χρυσή» αλλαγή το Δαυίδ Κουντσούλια, που άνοιξε με τη σειρά του λογαριασμό με τον αετό στο στήθος.
Το ρολόι σημάδευε το 82’ όταν ο Φερφέρης με μπαλιά στον κενό χώρο βρήκε σε θέση έξω αριστερά τον Πολυχρονίδη, ο σκόρερ του 1-0 χωρίς χρονοτριβή βγάζει την παράλληλη σέντρα «ξυράφι» στο ύψος της μικρής περιοχής κι ο Κουντσούλια εν κινήσει με πλασέ εκτέλεσε τον ανήμπορο ν’ αντιδράσει Καραγιαννίδη «σφραγίζοντας» τη δίκαιη νίκη των γηπεδούχων.
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Χωρίς το μεγάλο λάθος ο κ. Παρχαρίδης Π. διαχειρίστηκε θα λέγαμε σε μεγάλο βαθμό με άνεση το ντέρμπι. Δύσκολη η φάση που η Προσοτσάνη ζητάει πέναλτι σε χέρι του Μίγα, εξίσου κι αυτή του ακυρωθέντος γκολ από τον Κερασίδη, με το ρέφερι να είναι σε απόσταση αναπνοής.
Με σωστές υποδείξεις και οι δύο βοηθοί Αθανασίου & Μαυρομελίδης.
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ PROSOTSANIFC.GR: Όταν η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή, τότε η νίκη αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Για την Προσοτσάνη η διαφύλαξη του αήττητου εντός έδρας είναι 1η και βασική προϋπόθεση για να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής. Το ξεκίνημα με δύο ντέρμπι στο «Γεώργιος Μακρής» είναι ιδανικό με ισάριθμα τρίποντα και «μηδέν» παθητικό στην άμυνα. Όσο μάλιστα η επίθεση κάνει σωστά τη δουλειά της όλα απλοποιούνται.
Αυτό έγινε και με το Δοξάτο: στο ημίχρονο της απόλυτης υπεροχής της η ομάδα του Γιώργου Λάλα σημάδευε τα…πουλιά, αλλά σ’ αυτό που ανήκε στους παίκτες του Γιάννη Τσεβρεντζή κατάφερε με τις δύο εκ των τριών βασικών μεταγραφών του καλοκαιριού να σημειώσει τα γκολ που δικαιούτο. Ενδιάμεσα στα γκολ οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν άριστα το ματς με την εμπειρία τους και ουσιαστικά κινδύνεψαν μόνο στη φάση του 72’. Εκεί η κλάση του Καρίπη και η σωστή τοποθέτηση του Καλαϊτζή απέτρεψαν την ισοφάριση.
Μπορεί να είναι ακόμα αρχή αλλά φαίνεται ότι το νερό σιγά σιγά μπαίνει στο αυλάκι. Το γράψαμε πολλές φορές πέρυσι και το ίδιο ισχύει και φέτος: η Προσοτσάνη όταν είναι πλήρης δύσκολα χάνει από οποιονδήποτε αντίπαλο στη Δράμα. Το Σάββατο μάλιστα επιστρέφει από τιμωρία τριών αγωνιστικών και ο Γεωργιάδης, «γεμίζοντας» στο έπακρο τις επιλογές για το Γιώργο Λάλα.
Το Δοξάτο γνώρισε την 1η ήττα φέτος και μάλιστα την προσεχή Τετάρτη έχει ντέρμπι κυπέλλου μέσα στα Κύργια, άρα ο Γιάννης Τσεβρεντζής ψάχνει την άμεση αντίδραση των παικτών του, αν δε θέλει να πει πρόωρο αντίο στο θεσμό, όταν πέρυσι έφτασε μέχρι και τα ημιτελικά.
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ tipsΑυτό το 2-0 συνιστά την 1η νίκη της Προσοτσάνης στο «Γεώργιος Μακρής» επί του Δοξάτου με την τελευταία να…χάνεται πριν το 1988!!!
Άλλη μια φορά οι «κυανόλευκοι» είχαν επικρατήσει των Φιλίππων, αλλά ως έδρα χρησιμοποιούσαν το γήπεδο των Κοκκινογείων και δη τη σεζόν 1997-1998 με σκορ 4-1.
Επανάληψη αλλά από την ανάποδη του σκορ στο αντίστοιχο παιχνίδι των δύο ομάδων πέρυσι. Τότε μάλιστα το Δοξάτο σημείωσε τα γκολ του στο α’ μέρος, εν αντιθέσει με την Προσοτσάνη που σήμερα (σ.σ. προχθές) σκόραρε δις στην επανάληψη.
1ο under φέτος για την Προσοτσάνη.
2 στα 2 ματς εντός έδρας που που κρατάει το "μηδέν" δια χειρός...Καρίπη.
«Παρθενικό» γκολ για το Δαυίδ Κουντσούλια.
2ο γκολ για τον Πολυχρονίδη στο πρωτάθλημα και τα δύο στο «Γεώργιος Μακρής».
100 επίσημες εμφανίσεις για το Δημήτρη Χατζησαββίδη με τη φανέλα της Προσοτσάνης (88-8 στο πρωτάθλημα & 12-3 στο κύπελλο) κάνοντας ντεμπούτο τη σεζόν 2006-2007.
Τελευταία Ενημέρωση (Δευτέρα, 13 Οκτώβριος 2014 00:59)

Δεν υπάρχουν σχόλια: