.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

«Πακέτο» στη Δόξα Δράμας Παπαμιχαήλ & Πετρόπουλος από την Προσοτσάνη.

«Πακέτο» στη Δόξα Δράμας Παπαμιχαήλ & Πετρόπουλος!
Δεν έμεινε αμέτοχη η Προσοτσάνη στην τελευταία μέρα των μεταγραφών καθώς οι «κυανόλευκοι» παραχώρησαν με ελεύθερη μεταγραφή στη Δόξα Δράμας που θα αγωνίζεται πλέον στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής του Παπαμιχαήλ Θεοφάνη & Πετρόπουλο Κώστα, ενώ ενέταξε στο δυναμικό της τον υψηλόσωμο τερματοφύλακα Σαμουλαδά Γιάννη.
Τα πάντα για τη Δόξα
pap_petroΟι σχέσεις των διοικήσεων των δύο ομάδων είναι κάτι παραπάνω από άριστες και πάνω σ’ αυτό το γνώμονα έστω και την ύστατη κυριολεκτικά στιγμή η Προσοτσάνη είπε το «ναι» ούτως ώστε οι Παπαμιχαήλ & Πετρόπουλος να μετακινηθούν στους «μαυραετούς».
Η Δόξα όσο χαμηλά κι αν πέσει είναι…Δόξα και η λογική λέει ότι από αύριο κιόλας ξεκινάει και πάλι την πορεία της προς τα πάνω, εκεί όπου ανήκει μέσα από υπομονή, επιμονή και δουλειά. Οι δύο πρώην «κυανόλευκοι» βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Προσοτσάνης με πολιτική περιβολή για να χαιρετίσουν τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες τους και τεχνικό επιτελείο, αφού πρώτα έβαλαν την υπογραφή τους στα σχετικά έντυπα για τη μετακίνησή τους στη Δόξα παρουσία του προέδρου του ερασιτέχνη κ. Δαϊλάκη.
Πλέον η Δράμα θα είναι το 2ο σπίτι τους κι επαφίεται στους ίδιους να δουλέψουν το ίδιο σκληρά όπως έκαναν μέχρι τώρα, έχοντας ως άμεσο στόχο την καθιέρωση, αλλά και στο εγγύς μέλλον το όραμα για ένα ακόμα βήμα προς τα πάνω. Άλλωστε τα προσόντα τους είναι πλούσια και η ηλικίατους η πλέον κατάλληλη για να…ονειρεύονται.
Η οικογένεια του ΓΣ Προσοτσάνης εύχεται από καρδιάς στο Θεοφάνη και στον Κώστα κάθε επιτυχία στη νέα τους ποδοσφαιρική στέγη, προπάντων με υγεία.
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
Από το γραφείο Τύπου του Γ.Σ. Προσοτσάνης γίνεται γνωστή η μεταγραφή των ποδοσφαιριστών:
Παπαμιχαήλ Θεοφάνη, αμυντικός 19 ετών
Ντεμπούτο / Σεζόν
Πρωτάθλημα
Συμ. – Γκολ
Κύπελλο
Συμ. – Γκολ
Σύνολα
Συμ. – Γκολ
2010 / 4
44 – 4
4 – 0
48 – 4
                                                              &
Πετρόπουλου Κώστα, αμυντικός 18 ετών
Ντεμπούτο / Σεζόν
Πρωτάθλημα
Συμ. – Γκολ
Κύπελλο
Συμ. – Γκολ
Σύνολα
Συμ. – Γκολ
2012 / 2
31 – 2
2 – 0
33 – 2
στη Δόξα Δράμας.

ΠΗΓΗ: http://www.prosotsanifc.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: