.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ



Σημ. "Δοξατινών Νέων":  Δυστυχώς, ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές κατά τη γνώμη μας (μαζί με τον Δημήτρη Μαργαριτίδη και τον αδικοχαμένο Δάκη Παπαδόπουλο ) που πέρασε εδώ και 35 χρόνια τουλάχιστον ως μεταγραφή από τους Φιλίππους Δοξάτου, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Προσοτσάνη.

 Γιώργο, σε ευχαριστούμε για την τεράστια συμβολή σου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος πέρυσι με την φανέλα των Φιλίππων και γενικά για όλη την εξαιρετική πορεία της ομάδας αλλά και για το ήθος που επέδειξες από την πρώτη στιγμή !

Να ξέρεις ότι στο Δοξάτο κέρδισες "με το σπαθί σου" πολλούς και πιστούς φίλους! 

Καλή τύχη με τη νέα σου ομάδα !

Ο ΓΣ Προσοτσάνης πρόσθεσε 4 νέες φωτογραφίες — μαζί μεΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ στην τοποθεσία Προσοτσανη.
"ΒΟΜΒΑ" ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΜΠΟΜΠΕΡ" ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ
Όταν από την ομάδα που τερμάτισε πέρυσι ακριβώς πάνω από τη δική σου (σ.σ. Δοξάτο), κατακτώντας σχεδόν τα πάντα εντός νομού (σ.σ. πρωτάθλημα & Super Cup) φέρνεις με ελεύθερη μεταγραφή τον 1ο σκόρερ της και 2ο στις ασσίστ, τότε αν μη τι άλλο στοχεύεις ψηλά. Θέλεις με λίγα λόγια να γίνεις εσύ «Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη»…



Για να γίνουμε πιο ακριβής, η Προσοτσάνη επήλθε πριν από λίγη ώρα σε πλήρη συμφωνία με τον serial σκόρερ Γιώργο Πολυχρονίδη, έναν παίκτη που μεταξύ μας δε χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις. Η παρουσία του τόσα και τόσα χρόνια στα γήπεδα της Δράμας αποτελεί το πλέον ισχυρό πειστήριο για το μέγεθος της μεταγραφής που ολοκλήρωσε η διοίκηση της Προσοτσάνης, πάντα ενεργώντας σύμφωνα με τις υποδείξεις του τεχνικού τιμ.
Ο υψηλόσωμος φορ ξέρει πάρα πολύ καλά να βάζει την μπάλα στα δίχτυα, έχει αυτό που λέμε στο ποδόσφαιρο το «εύκολο γκολ». Δεν είναι τυχαίο που οι φίλοι του τον αποκαλούν «Πολυγκόλ» ή «Γκολυχρονίδης», παραποιώντας με εύστοχο τρόπο το επίθετό του. Σε μια Προσοτσάνη όπως αυτή που «χτίζουν» από την περσινή σεζόν από κοινού Γιώργος Λάλας & Γιάννης Οικονόμου, η προσθήκη του Γιώργου Πολυχρονίδη όχι μόνο θα διατηρήσει τον ίδιο σε υψηλά στάνταρ απόδοσης και επίδοσης στο σκοράρισμα, αλλά θα βελτιώσει με την εμπειρία που διαθέτει κι όλους τους υπόλοιπους νέους συμπαίκτες του, που θα επιφορτιστούν της επιθετικής λειτουργίας των «κυανόλευκων». Με λίγα λόγια Προσοτσάνη και Πολυχρονίδης έκαναν διάνα στην επιλογή τους.
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
Από το γραφείο Τύπου του Γ.Σ. Προσοτσάνης ανακοινώνεται η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή
Πολυχρονίδη Γιώργου επιθετικός,
ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Φίλιππους Δοξάτου και κατά την περσινή σεζόν αναδείχθηκε 1ος σκόρερ της λίγκας με 20 γκολ.
Μικρά-μικρά από το «βαρύ» βιογραφικό του:
11ο «σταθμό» του Γιώργου Πολυχρονίδη αποτελεί η Προσοτσάνη (Κουδούνια-Πανσερραϊκός-Οδυσσέας Αναγέννησης-Άγιος Αθανάσιος-Χωριστή-Πανδραμαϊκός-Νέα Αμισός-Αμπελόκηποι-Αργυρούπολη-Δοξάτο) οι προηγούμενες ομάδες του.
11 και το αγαπημένο νούμερο στη φανέλα.
11 (τι σύμπτωση) σεζόν έχει αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Δράμας, 4 χρονιές στη Δ’ Εθνική, 3 σεζόν στη Β’ ΕΠΣΔ, άλλη 1 ½ στη Β’ Εθνική, μισή σεζόν στη Α’ ΕΠΣ Σερρών, μία χρονιά στη Γ’ Εθνική και στο ξεκίνημά του στη Γ’ τοπική κατηγορία.
11 χρονιές όπως γράψαμε πιο πάνω στην Α’ ΕΠΣ Δράμας και στις 11 (πάλι ο αγαπημένος του αριθμός!!!) φορές σημείωσε διψήφιο αριθμό γκολ.
Απ’ αυτές τις 11 φορές η κορυφαία ήταν το 2005-2006 με τα 34 τέρματα για λογαριασμό του Αγίου Αθανασίου και η…χειρότερη πάλι με το Μέγα με συγκομιδή 17 γκολ.
10 φορές έχει αναδειχθεί 1ος σκόρερ στην αντίστοιχη λίγκα που μετείχε η ομάδα του.
8 τα πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει με 6 διαφορετικές ομάδες.
14 ματς πέρυσι που βρήκε δίχτυα στο πρωτάθλημα με το Δοξάτο.
20 συνολικά γκολ με τους πρωταθλητές Δράμας.
8 φορές σημείωσε ένα γκολ.
6 φορές σκόραρε από 2 τέρματα.
462 γκολ μόνο σε επίπεδο πρωταθλήματος μετράει ο Γιώργος Πολυχρονίδης ή «Πολυγκόλ» ή «Γκολυχρονίδης» κατά τους φίλους του!!!
Και οι αποκλειστικές δηλώσεις στο www.prosotsanifc.gr άμα τη σύναψη της συμφωνίας:
«Κατ’ αρχάς θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Προσοτσάνης για την επιλογή προς το πρόσωπό μου και ιδιαίτερα το νέο μου προπονητή κ. Γιώργο Λάλα για τον τρόπο που με προσέγγισε. Θεωρώ τιμή μου να βρίσκομαι πλέον στην οικογένεια αυτή. Το έλεγα και πέρυσι όταν βρεθήκαμε αντίπαλοι, πως αυτή η ομάδα πρεσβεύει ότι καλύτερο υπάρχει σε θέματα οργάνωσης, αντίληψης περί ποδοσφαίρου και γενικότερης εικόνας προς τα έξω στο νομό. Πάντα επέλεγα ομάδες που έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους, όπως ήταν πέρυσι το Δοξάτο και δοθείσης της ευκαιρίας να ευχαριστήσω για τις υπέροχες στιγμές τους πρώην συμπαίκτες μου, τα μέλη του δ.σ. και ειδικότερα τον κόουτς τον κ. Γιάννη Τσεβρεντζή. Καταλαβαίνει λοιπόν ο καθένας για ποιο λόγο ήρθα φέτος στην Προσοτσάνη. Θέλω με τον αετό στο στήθος να πανηγυρίσω κι άλλους τίτλους και γιατί όχι να φτάσω στα 500 γκολ (χαμόγελα). Ξέρω σχεδόν όλα τα παιδιά που είναι στη νέα μου ομάδα και πιστεύω πως με υγεία πάνω απ’ όλα τα πάντα θα πάνε κατ’ ευχήν. Περισσότερα εντός αγωνιστικού χώρου, άλλωστε μου αρέσει να μιλάω μόνο εκεί!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: