.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 - 1η ΜΕΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΔΟΞΑΤΟΥ



Υπό την καθοδήγηση του κόουτς κ. Γιάννη Τσεβρεντζή (η ευχή των "Δοξατινών Νέων" για εκ νέου συνεργασία με τον κ. Τσεβρεντζή, όταν είχε ανακοινωθεί πως δεν θα συνέχιζε τη συνεργασία του με τους Φιλίππους, πραγματοποιήθηκε πολύ σύντομα ! ) και του βοηθού του και προπονητή τερματοφυλάκων κ Θόδωρου Παπαδόπουλου (παλιού τερματοφύλακα της μεγάλης Δόξας Δράμας) ξεκίνησε σήμερα, 29 Ιουλίου 2014, και σε λιγότερες από 2 βδομάδες από την Γ.Σ. των μελών που είχε πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα του Δοξάτου, η προετοιμασία των Φιλίππων Δοξάτου.





Γύρω στους 20 ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση. Ασφαλώς ξεχωρίζουν οι δύο μεταγραφές: Ο σπουδαίος Μπάμπης Μύγας από την Καλλίφυτο (από τους σημαντικότερες ποδοσφαιριστές του νομού Δράμας εδώ και πολλά χρόνια)
και ο εξαιρετικός τερματοφύλακας Κυριάκος Καρακούσης από τους Αμπελόκηπους Δράμας, ενώ πολύ σημαντική είναι και η επιστροφή του Δοξατινού Μίλτου Χριστοφυλλάκη από τη Φτελιά. Την ομάδα του Δοξάτου θα ενισχύσει φέτος και ο πολύπειρος, επίσης Δοξατινός, Κώστας Νότας (πέρυσι είχε μια πολύ καλή χρονιά με το Κεφαλάρι), ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να δώσει σήμερα το παρόν.

Σε σχέση με την περσινή ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα, δεν θα βρίσκεται στις τάξεις της ομάδας ο Δημήτρης Βασιλακάκης που θα αναχωρήσει για τη Γερμανία ( επιστρέψαμε για τα καλά στα χρόνια που οι νέοι έφευγαν από την Ελλάδα ως μετανάστες σε άλλες χώρες γιατί, όπως και τώρα, δεν δεν έβλεπαν να υπάρχουν πολλές ελπίδες για οτιδήποτε..), ο Γιώργος Πολυχρονίδης, που "μετακόμισε" στην Προσοτσάνη, και ο Γιώργος Παπαδόπουλος που θα υπερασπίζει την εστία του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος.

Για οτιδήποτε νεώτερο σχετικά με το έμψυχο δυναμικό της ομάδας θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση από τα "Δοξατινά Νέα".. Εξάλλου, ακόμη υπάρχει ένας ολόκληρος μήνας για μεταγραφές αλλά και αποχωρήσεις..

Στο γήπεδο παραβρέθηκε ο νέος πρόεδρος των Φιλίππων κ. Γιώργος Τσακιράκης και σχεδόν σύσσωμο το νέο Δ.Σ. που προέκυψε από την τελευταία Γ.Σ., ενώ η συμπαθέστατη  κ. Ανατολή επιφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη για την "οικογένεια" των Φιλίππων: Νοστιμότατο σιμιγδαλένιο χαλβά, ζεστό - ζεστό μάλιστα !

Σε επόμενη ανάρτηση βιντεάκια από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, και βέβαια, η καθιερωμένη τα τελευταία χρόνια συνέντευξη του κ. Στάθη Κυριατζάκη.







Δεν υπάρχουν σχόλια: