.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ ΔΟΞΑΤΟΥ - 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014





Μετά από την 2η Γενική Συνέλευση (στην πρώτη συνέλευση πριν δύο μέρες δεν υπήρχε απαρτία)  των μελών και των φίλων των Φιλίππων Δοξάτου( γύρω στους 40 οι Δοξατινοί που ήταν παρόντες, ανάμεσά τους και νεαροί - μέλη των BLUE DEVILS που για άλλη μια φορά έδειξαν την αγάπη τους προς την ομάδα ) που διεξήχθη στο Δημοτικό Κατάστημα (Δημαρχείο) του Δοξάτου, και αφού συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν το μέλλον του συλλόγου, προέκυψε νέο Δ.Σ.



Ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Γιώργος Βογιατζής ανέφερε τους λόγους για τους οποίους δεν θα μπορέσει να συνεχίσει να ηγείται του συλλόγου, που είναι κυρίως οικονομικοί αλλά και φθοράς μετά από τόσα χρόνια πρωταθλητισμού, και πρότεινε όπως οι στόχοι της ομάδας, τουλάχιστον για φέτος, να είναι εντελώς διαφορετικοί από τις προηγούμενες χρονιές, αφού δεν φαίνεται να υπάρχει, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, ο άνθρωπος που θα "βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη", και τα έξοδα για τη λειτουργία της ομάδας, με πολύ χαμηλό προϋπολογισμό, ανέρχονται στις 10.000 ευρώ, ποσό που δεν είναι εύκολο να εξευρεθεί και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από όλους, και όχι μόνο από τα μέλη του Δ.Σ. Το θετικό γεγονός είναι πως, σύμφωνα πάντα με τον κ. Βογιατζή, ο σύλλογος δεν χρωστάει πουθενά και όλα είναι ταμειακώς εντάξει. 

Ο κ. Βογιατζής διευκρίνισε πάντως πως θα είναι κοντά στην ομάδα και στο νέο Δ.Σ. και θα βοηθάει με κάθε τρόπο, κάτι που κάλεσε όλους τους φίλους των Φιλίππων να κάνουν.

Στη συνέχεια πήραν τον λόγο αρκετοί από τους παρευρισκόμενους, με την άδεια του προέδρου της Γ.Σ. κ. Θεόδωρου Μαδεμλή, ακολούθησε ουσιαστικός (και κάποιες φορές αρκετά έντονος χωρίς πάντως μεγάλες εντάσεις και διαφωνίες) διάλογος, και μεταξύ άλλων αποφασίστηκε από την πλειοψηφία της Γ.Σ. να εξουσιοδοτηθεί το Δ.Σ που προέκυψε όπως προβεί σε ενέργειες σχετικά με τη συνεργασία της Ακαδημίας των Φιλίππων με αυτήν του Αγίου Αθανασίου, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στα παιδικά πρωταθλήματα πλήρεις και ανταγωνιστικές ομάδες σε όλες τις ηλικίες των παιδικών πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ.Δ.

Ακόμη αποφασίστηκε η δημιουργία Επιτροπής που θα ασχολείται αποκλειστικά με την εξεύρεση πόρων για τη λειτουργία του συλλόγου.

Έγινε ακόμη αναφορά και στο πρόβλημα της αδειοδότησης των γηπέδων, στο οποίο έκανε εκτενή αναφορά και ο κ. Θανάσης Μουλιστάνος ο μόνος από τους Δημοτικούς "Άρχοντες", νυν και νεοεκλεγέντες, η απουσία των οποίων κατακρίθηκε έντονα από όλους τους παρευρισκόμενους , ένα πρόβλημα που δεν αφορά πάντως μόνο το γήπεδο του Δοξάτου αλλά σχεδόν όλα τα γήπεδα του νομού Δράμας !

Τα μέλη του νέου Δ.Σ. (με αλφαβητική σειρά) :

Αποστολίδης Σπύρος 
Ζάχαρης Γιώργος
Κυριατζάκης Στάθης
Μπέτσιος Δημήτρης
Νότας Βαγγέλης
Παπαθεμελής Γιάννης
Χατζηδημητρίου Χρήστος

Αναπληρωματικά μέλη :

Ζάχαρης Βασίλης
Μπρέσκας Αντώνης
Νότας Κλεάνθης

Επιτροπή Οικονομικών

Ζάχαρης Δημήτρης
Θεοδωράκης Απόστολος
Μαδεμλής Θεόδωρος
Μουλιστάνος Θανάσης
Σαρβάνης Κων/νος

Σε επόμενη ανάρτηση ο καταρτισμός σε Σώμα του νέου Δ.Σ. καθώς και τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: