.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Σε… τεντωμένο σχοινί ο Θερμαϊκός Θέρμης

Σε… τεντωμένο σχοινί ο Θερμαϊκός Θέρμης, αποσύρθηκε ο Τάσος Καζαντζίδης

thermi02-604x345
Πρώτη μεταγραφή για τον Θερμαϊκό ο έμπειρος μεσοαμυντικός (Απόλλων Καλαμαριάς, Αγροτικός Αστέρας κ.α.), ενώ κρέμασε τα παπούτσια του μετά την άνοδο ο… αειθαλής αρχηγός, που ίσως πάρει άλλο πόστο.
Στην πρώτη καλοκαιρινή προσθήκη προχώρησε ο Θερμαϊκός Θέρμης, που έντυσε στα πράσινα τον έμπειρο αμυντικό χαφ Κώστα Καραπατσακίδη.
Την ίδια στιγμή, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο… ακούραστος αρχηγός, Τάσος Καζαντζίδης, μετά την εξασφάλιση της ανόδου. Ο έμπειρος αμυντικός χαφ, που έπαιξε πολλά χρόνια στην ομάδα του Κώστα Γιότκου, αλλά και στον Πυρσό Γρεβενών, κρεμάει τα παπούτσια του και είναι πιθανό να πάρει άλλο πόστο στον Θερμαϊκό, ίσως του τεχνικού διευθυντή.
Πάντως, αυτό που προέχει είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο στη Θέρμη διοικητικά αλλά και οικονομικά, αφού υπάρχει ένα ακραίο σενάριο οι κινήσεις αυτές να γίνονται ξανά για την… Α1 (!), αν δεν βρεθούν άτομα να βοηθήσουν τους Θόδωρο Ραδιτσίδη και Μπάμπη Αμπατζίδη.
Όσο για τη γενική συνέλευση, το βράδυ της Τρίτης δεν υπήρξε απαρτία και έτσι θα υπάρξει δεύτερος… γύρος, την ερχόμενη Τρίτη στα γραφεία του γηπέδου στις 21:30, με την προοπτική να «κλείσει» τυπικά το ζήτημα της διοίκησης.

Πηγή: Dokari.gr
ΠΗΓΗ: http://www.epsm24.gr/%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%AF-%CE%BF-%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B8%CE%AD%CF%81%CE%BC%CE%B7/

Δεν υπάρχουν σχόλια: