.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.serresgoal.gr

ΑΕ ΧΡΥΣΟΥ-ΔΟΞΑΤΟ 1-2, ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ, ΕΙΠΕ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ "ΟΝΕΙΡΟ"
Τετάρτη, 28 Μάιος 2014 22:08
XRYSO DOXATO 280514
Δεν τα κατάφερε η ΑΕ Χρυσού να δώσει συνέχεια στα τρίποντα μετά από αυτό με τον Θερμαϊκό Θέρμης, παρότι προηγήθηκε στο ημίχρονο με 1-0 κόντρα στους  Φίλιππους Δοξάτου, καθώς ένα γκολ στην αρχή και ένα γκολ στο τέλος του Β΄ ημιχρόνου, έριξαν στο καναβάτσο τους γηπεδούχους, στο σημερινό 3ο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, αφού δεν έχουν καμιά πλέον ελπίδα ανόδου στην Γ΄ Εθνική, λέγοντας αντίο στο Όνειρο.
Ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, το οποίο αυτή την φορά είχε και αρκετούς φιλάθλους, καθότι υπήρχαν και εκδρομείς από την Δράμα, αλλά και αρκετούς ντόπιους που ήρθαν για να ενισχύσουν την ομάδα τους.



Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν καλύτερα στο παιχνίδι, όμως με την πάροδο του δεκαλέπτου, οι Κόκκινοι των Σερρών όχι μόνο ισορρόπησαν, αλά στο 15΄κατάφεραν μάλιστα να πάρουν κεφάλι στο σκορ, μετά από συνολική προσπάθεια, στην οποία τελικός αποδέκτης έγινε ο Τσιάπος και από το ύψος της περιοχής έκανε ωραία διείσδυση, μπήκε στην περιοχή και δεξιά, έπιασε σέντρα σουτ, όμως ο αριστερός μηρός του Μπαρπουτέλη, άλλαξε την πορεία της μπάλας η οποία ξεγέλασε τον Παπαδόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα του δίνοντας «χρυσό» προβάδισμα στους γηπεδούχους που πανηγύρισαν το γκολ έξαλλα. 
Το υπόλοιπο του Α΄ ημιχρόνου κύλισε με μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και χωρίς τίποτε το αξιοσημείωτο και μόνο στο 45΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του σπεσιαλίστα Τσιφτελίδη υπήρξε φάση διαρκείας, αλλά πρώτα ο Μπρινιάς και στη συνέχεια ο Μήλιος δεν κατάφεραν να κάνουν το 2-0 και να κλειδώσουν τη νίκη.
Το Β΄ ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τους Δραμινούς, καθώς η χρυσή αλλαγή του Τσεβρτζή, ο Βασιλάκης, δυο λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι κατάφερε να πετύχει την ισοφάριση. Ο σκόρερ κέρδισε την μπάλα από τον Μήλιο, με επιθετικό φάουλ διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι,  και μόνος προ του Τριάντη στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και φέρνει το παιχνίδι στα ίσα.
Οι γηπεδούχοι προσπαθούν να αντιδράσουν και έχουν να επιδείξουν ένα καλό σουτ στο 60΄ του Τσιφτελίδη που μπλοκάρει όμως ο πορτιέρο των Δραμινών, όπως μπλόκαρε και ο Τριάντης στο 68΄το ισχυρό σουτ του Βασιλακάκη.
Οι φιλοξενούμενοι τελικά κατάφεραν αυτό που δεν μπόρεσαν οι γηπεδούχοι και με τον πρώτο τους σκόρερ τον Πολυχρονίδη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο, την παράλληλη σέντρα του Ιωαννίδη και με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1 στο 90΄, βάζοντας «φωτιά» εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, καθώς ο προκλητικός τρόπος πανηγυρισμού του γκολ αλλά και οι άσεμνες χειρονομίες προς την κερκίδα του Μαγγανάρη έφεραν διακοπή του αγώνα, πολύ ένταση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, που ευτυχώς με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν είχε συνέχεια, όμως ο κεντρικός αμυντικός των Δραμινών αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του Καβαλιώτη ρέφερι, Κιοτζένη, ενώ και ο Λιθαρής αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα. 
Τελικά η νίκη για τους Δραμινούς είχε κι άλλη, ίσως πιο σημαντική απώλεια καθώς στη διάρκεια των πολλών καθυστερήσεων που έδειξε ο Κιοτζένης, αποβλήθηκε  και ο πορτιέρο, Παπαδόπουλος(97΄), μετριάζοντας τη χαρά τη νίκης καθώς θα τον στερηθεί η ομάδα του τουλάχιστο για το επόμενο κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με τον Θερμαϊκό. 
Το ντέρμπι κορυφής του ομίλου, καθώς μετά και τη σημερινή νίκη των Δραμινών και την ήττα του Παύλου Μελά από τον Θερμαϊκό, οι Φίλιπποι Δοξάτου και ο Θερμαϊκός Θέρμης ισοβαθμούν στην κορυφή με 7 πόντους και οι Δραμινοί είναι πολύ κοντά στην άνοδο στην Γ΄ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία τους.
Διαιτητές: Κιοτζένης, Λάζαρης, Μηναδάκης
 ΑΕ ΧΡΥΣΟΥ(Άκ.Τσιφτελίδης):Τριάντης, Τσαρούχας, Λεωνίδας, Αγγελόπουλος, Τσιάπος, Μήλιος, Κατσαρός(74΄ Μπατσούλας), Τσιφτελίδης, Μπρινιάς, Σαββίδης(68΄ Μητριτζάκης), Λιθαρής 
 ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ(Γιάν.Τσεβρετζής): Παπαδόπουλος, Ζαπουνίδης, Τουλούπης, Μαγγανάρης, Μπαρμπουτέλης, Μόσχος, Ιωαννίδης(90+5΄ Καραγιαννίδης), Ζάχαρης, Κωνσταντινίδης(46΄ Βασιλακάκης), Θεοφανίδης(60΄ Ντίνας),Πολυχρονίδης
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ(4η αγων.) 
Α.Ε. ΧΡΥΣΟΥ-ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ..................1-2
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ-ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ.............2-1
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)
1. ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ...............7
2. ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ................7
3. ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ......................6
4. Α.Ε.ΧΡΥΣΟΥ...........................3
 
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΚΥΡ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014)
ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ-ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ  
ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ-Α.Ε. ΧΡΥΣΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: