.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

ΔΟΞΑΤΟ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 2-2 ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ - ΑΠΟ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ - 14 ΑΥΓ 2013








Ένα σχετικά καλό αγώνα, ανάλογα με την εποχή και τη μεγάλη ζέστη που επικρατούσε, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι 60 περίπου θεατές που βρέθηκαν χθες στο γήπεδο του Δοξάτου, μεταξύ των Φιλίππων και των Αμπελοκήπων.





Στο 1ο ημίχρονο. οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, σημείωσαν δύο τέρματα, στο 16' με τον Πολυχρονίδη και στο 20' με τον Θεοφανίδη, είχαν δοκάρι, έχασαν κάποιες κλασσικές ευκαιρίες, αλλά το σκορ αδικεί τους φιλοξενούμενους που είχαν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, ήταν απειλητικοί και αυτοί σε κάποιες περιπτώσεις στις οποίες στάθηκαν άτυχοι, και γενικά ήταν πολύ καλοί.

Στο 2ο ημίχρονο και οι δύο προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, αν και ο κ. Τσεβρετζής προχώρησε σε δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών του Μισιρά και του Πολυχρονίδη. Οι φιλοξενούμενοι "πατούσαν" καλύτερα στο γήπεδο, ειδικά μετά από την αναγκαστική αλλαγή του Πολυχρονίδη, στο 76' μείωσαν και στο 78' ισοφάρισαν με πέναλτι, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, έχασαν κάποιες ευκαιρίες, όπως και φιλοξενούμενοι, τελικά δεν σημειώθηκε άλλο τέρμα και παρέμεινε το 2-2 ως τελικό αποτέλεσμα..

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι οι πανηγυρισμοί των παικτών και του προπονητή των Αμπελοκήπων όταν πέτυχαν τα τέρματα ! Και φυσικά, πολύ καλά έκαναν! Η ψυχολογία μιας νεανικής ομάδας, όπως οι Αμπελόκηποι, ανεβαίνει αισθητά όταν παίρνει αποτέλεσμα μέσα στην έδρα μιας από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας τα τελευταία χρόνια, ακόμη και σε φιλικό παιχνίδι!

Προσωπικά πιστεύω πως στους φιλικούς αγώνες το ζητούμενο είναι πρώτα απ' όλα το "δέσιμο" της κάθε ομάδας και τα χρήσιμα συμπεράσματα που βγάζουν οι προπονητές των ομάδων.

Από κει και πέρα όμως, τα αποτελέσματα στα φιλικά παιχνίδια σαφώς και έχουν τη δική τους σημασία!

Διαφωνώ ριζικά με την άποψη πως το αποτέλεσμα σε φιλικό αγώνα καμια σημασία δεν έχει, χωρίς να ξεχνάω πως πέρυσι, τέτοια εποχή το Δοξάτο νίκησε μέσα στη Καλλίφυτο με μεγάλο σκορ, κάτι που δεν είχε ιδιαίτερη επίπτωση στους γηπεδούχους, οι οποίοι πραγματοποίησαν εξαιρετική πορεία και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, αλλά, από την άλλη, εκείνο το αποτέλεσμα συνετέλεσε πολύ στην θετική ψυχολογία των Φιλίππων!

Για το Δοξάτο στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Παναγιωτόπουλος, δεξί μπακ ο Ντίνας, σέντερ μπακ ο Μόσχος με τον Ζαπουνίδη, αριστερό μπακ ο Τουλούπης, "εξάρια" ο Μυστρίδης και ο Αποστολίδης, "δεκάρι" ο Ιωαννίδης (γύρω στο 30΄ άλλαξαν θέσεις με τον Θεοφανίδη) αριστερά ο Θεοφανίδης, δεξιά ο Μισιράς και στην κορυφή της επίθεσης ο Πολυχρονίδης.

Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι : Παντζαρίδης, Νίκος Νότας, Ψαρράς, Ελμπασίδης, Τουρφαντίδης, Βράτζας Γιώργος.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γιώργος Χατζηνάκος, που για άλλη μια φορά έδωσε ρεσιτάλ διαιτησίας, ενώ πολύ καλά τα πήγαν και οι βοηθοί του.

Σε επόμενη ανάρτηση διάφορα βιντεάκια απο τον αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: