.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

ΑΡΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ- ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ 2-4 ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ - 30 ΔΕΚ 2012


ΑΡΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ- ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΦΤΕΛΙΑ
Ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Φτελιάς  την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012  μεταξύ του τοπικού ΑΡΗ και των Φιλίππων Δοξάτου, αποχαιρετώντας έτσι το 2012. 



Οι δύο προπονητές κ.κ.  Μανδρακούκας και Φιλίππου είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλους τους παίκτες που έχουν στην διάθεση τους και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα. Οι καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν βοήθησαν να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες.
Παίχτηκε ένα επιθετικό ποδόσφαιρο , χωρίς σκοπιμότητες και άγχος και δημιουργήθηκαν αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 19΄λεπτό με τον Βασιλακάκη και  ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι στο 39΄λεπτό με τον Μίλο. Στο 55΄λεπτό ο Σαββίδης Σάββας έκανε το 2-1 για να ισοφαρίσει για το Δοξάτο ο Ζάχαρης  στο 63΄λεπτό σε 2-2. Στο 74΄ο Κων/νίδης έκανε το 2-3 και το τελικό 2-4 διαμορφώθηκε πάλι από τον Κων/νίδη στο 86 λεπτό. Αρκετοί φίλαθλοι παρακολούθησαν το παιχνίδι και στο τέλος χειροκροτήθηκαν και οι δύο ομάδες όπως αρμόζει σε όλα τα παιχνίδια. Αλώστε είναι γνωστό  οι πολύ καλές σχέσεις μεταξύ των δύο συλλόγων από πολύ παλιά.  Με την ευκαιρία της έλευσης του νέου έτους ευχόμαστε ολόψυχα  ΥΓΕΙΑ  ΚΑΙ  ΕΥΤΥΧΙΑ σε όλους και οι επιθυμίες μας να γίνουν πραγματικότητα.  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
Γιάννης  Καραβάς

ΠΗΓΗ: http://www.dramina.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=15446:aris-ftelias-filippoi-doksatou&catid=39&Itemid=420

Δεν υπάρχουν σχόλια: