.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Ημιτελικά κυπέλλου ΕΠΣ Δράμας (α΄αγώνας)


Ημιτελικά κυπέλλου ΕΠΣ Δράμας (α΄αγώνας)

PDFΕκτύπωσηE-mail
KallifytosΚαλλίφυτος και Πετρούσα έχουν το προβάδισμα για τον τελικό
Ξηροπόταμος – Καλλίφυτος 0-3
Η εμπειρία έκανε την διαφορά και το πρώτο βήμα για τον τελικό
Από το πρώτο παιχνίδι καθάρισε την πρόκριση ο πολύ φορμαρισμένος τον τελευταίο καιρό Αστέρας Καλλιφύτου, κερδίζοντας με 0-3 μέσα στον Ξηροπόταμο τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο πήρε μια άνετη νίκη και έβαλε υποθήκη για το τελικό. Με την επιτυχία του αυτή έχει ουσιαστικά μετατρέψει σε τυπική διαδικασία την ρεβάνς στην Καλλίφυτο στις 9 Ιανουαρίου. Οι φιλοξενούμενοι πιο έμπειροι, κατάφεραν να προηγηθούν με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα και με έξυπνη τακτική κλείνοντας τους χώρους και βγαίνοντας στην κόντρα, πέτυχαν άλλα δύο γκολ και είχαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Κονδυλίδη, Μύγα και Αριτζή για ακόμη μεγαλύτερο σκορ. Από την άλλη μεριά ο Ξηροπόταμος, κουρασμένος παίζοντας με την ίδια 11αδα που κέρδισε το Σάββατο μέσα στο Δοξάτο, είχε δοκάρι με τον Ρέντο στο 0-1, αλλά σε γενικές γραμμές υστέρησε έναντι του αντιπάλου και ηττήθηκε δίκαια.
Στο 30’ ο Παυλίδης Νίκος από φάουλ του Μύγα με κεφαλιά θα κάνει το 0-1 για την Καλλίφυτο.
Στο 45’ εκτέλεσε φάουλ ο Βίκτωρ κεφαλιά του Ρέντου στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 70’ σουτ έξω από την περιοχή του Κονδυλίδη και το 0-2.
Στο 82’ ωραία μπαλιά του Κονδυλίδη και ο Μύγας με ατομική προσπάθεια πέρασε και τον τερματοφύλακα και έκανε το 0-3.
Διαιτητής Τσενεκίδης Γ. (Σπύρογλου – Μιμάνης).
ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ(Χρήστος Κιοσσές): Κιουμουρτζής Κώστας, Γιώργος Δημίου, Τάσος Δημίου(75’ Λουκάς), Κούσογλου, Κιουμουρτζής Κώστας(60’ Φωτιάδης), Αλεξίου, Τσιάρας, Χαρίσκος(75’ Κιομουρτζής Γιώργος), Τριανταφύλλου, Ρέντος, Ματέεφ Βίκτωρ.
ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ(Άγγελος Τοκμακτσής): Τουλουμτζής, Νεοφωτίδης Νόντας, Παυλίδης Νίκος, Κουσίδης, Ευσταθιάδης Κυριάκος(75’ Δεληγιαννίδης), Κονδυλίδης, Παυλίδης Παύλος(78’ Τσέλα), Λαζαρίδης, Μύγας, Αριτζής(70’ Τσερκεζίδης), Τσιμπλίδης.
Νευροκόπι – Πετρούσα 1-2
Διπλό για την Πετρούσα σε μια δύσκολη έδρα
Μεγάλη εκτός έδρας νίκη σημείωσε η Δόξα Πετρούσας με 1-2 μέσα στο παγωμένο Νευροκόπι στον άλλο ημιτελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας παίρνοντας και αυτή προβάδισμα, όπως και ο Εθνικός Αστέρας, να είναι το ζευγάρι του μεγάλου τελικού. Βέβαια ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα μια και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Νευροκόπι είναι ο κάτοχος του κυπέλλου και παίζει καλό ποδόσφαιρο μέσα και έξω από την έδρα του. Στο παιχνίδι μέτρησε η εμπειρία των φιλοξενούμενων, σ’ ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με λιγοστές καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες.
Στο 11’ ο Λαζίδης μετά από κάθετη πάσα του Υψηλού, με σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 0-1 για την Πετρούσα.
Στο 25’ ο Κιοσέογλου με κεφαλιά μετά από σέντρα του Οικονομίδη θα κάνει το 1-1 για το Νευροκόπι.
Στο 50’ τέτ α τετ του Χριστιανίδη πλασέ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 55’ ο Κωνσταντινίδης με σουτ στην κίνηση από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-2.
Διαιτητής: Παρασκευούδης (Σαπανίδης – Κωνσταντινίδης).
ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ(Γιώργος Γεωργιάδης): Λαζαρίδης, Τσενεκλίδης(80’ Τομπουλίδης0, Κιοσέογλου(63’ Παναγιώτου), Χατζηγεωργιάδης, Κεσόπουλος, Χριστιανίδης, Οικονομίδης, Σπυρίδης(76’ Αγάποφ), Βασιλειάδης Μίλτος, Βασιλειάδης Αντώνης, Μουσμουλίδης.
ΠΕΤΡΟΥΣΑ(Μπάμπης Καζεπίδης): Λαμπρινουδάκης, Κότιος Γιώργος, Παπαθεωδόρου, Κότιος Δημήτρης, Κωνσταντινίδης(65’ Χριστοφορίδης), Παπαδόπουλος, Υψηλός(70’ Γάιδας), Λαζίδης, Γιαννίκης, Ξενίδης, Βασλής(60’ Παπακωνσταντίνου).
ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ
ΠΗΓΗ: http://www.sportdrama.gr/index.php/football/a1erasitehniki/12750-2012-12-20-00-36-50.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: