.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΑΦΟΙ ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΡΙΕΡΑ..


Οι αφοί Ουζούνογλου, ο Γιώργος και ο Σάκης, συνεχίζουν τις καριέρες τους τις ποδοσφαιρικές. Οι δύο νεαροί Δοξατινοί ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν την καριέρα τους από τους Φιλίππους Δοξάτου συνεχίζουν να κυνηγούν το όνειρό τους, που δεν είναι άλλο βέβαια από την επαγγελματική τους καταξίωση ως ποδοσφαιριστές.


Καλή επιτυχία - μακριά από 
τραυματισμούς !

Ο Γιώργος συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στην Προσοτσάνη (Δ' Εθνική)
και ο Σάκης στην Κόρινθο, που φέτος ανέβηκε στην Γ' Εθνική, μετά από το επιτυχημένο του πέρασμα από την Καβάλα.
Παρακάτω η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Κόρινθος για την απόκτηση του Σάκη από την ιστοσελίδα http://www.onsports.gr/Podosfairo/D-Ethnikh/Delta-Ethnikh-7os-Omilos/item/230220-Triplo-htypima-apo-Korintho:


Τρία νέα μέλη προστέθηκαν στο… οπλοστάσιο της Κορίνθου ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, καθώς οι Πελοποννήσιοι ανακοίνωσαν την απόκτηση των Φώτη Σαμπράκου (από τον Λεβαδειακό), Σάββα Σιδηρόπουλου (από τη γερμανική Τους Μάγιεν) και Θανάση Ουζούνογλου (από την Καβάλα).
Παράλληλα, η ΠΑΕ Κόρινθος ανανέωσε τη συνεργασία της με τους Παναγιώτη Παπαευθυμίου, Βαγγέλη Δανιήλ, Παναγιώτη Μαλαχάτη και Αλέξανδρο Ντερτιλή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η διοίκηση της ΠΑΕ Κόρινθος, ανακοινώνει την απόκτηση του Φώτη Σαμπράκου, από τον Λεβαδειακό και τον καλωσορίζει στην οικογένειά της.
Ο γεννημένος το 1994 επιθετικός, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε με την ομάδα Νέων του Λεβαδειακού και ήταν μάλιστα από αυτούς που ξεχώρισαν ιδιαίτερα

Η διοίκηση της ΠΑΕ Κόρινθος ανακοινώνει την απόκτηση του Σάββα Σιδηρόπουλου, ο οποίος την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στην γερμανική Tus Mayen (Βʼ Κατηγορία), στην ομάδα Νέων.
Είναι γεννημένος 22/12/1994 και η θέση του είναι επιθετικός χαφ.
Η διοίκηση της ΠΑΕ Κόρινθος, ανακοινώνει την απόκτηση του Θανάση Ουζούνογλου, από την Καβάλα, τον οποίο και καλωσορίζει στην ομάδα.
Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος.
Η διοίκηση της ΠΑΕ Κορίνθου, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Παπαευθυμίου.
Η διοίκηση της ΠΑΕ Κόρινθος, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασία της, με τους ποδοσφαιριστές Βαγγέλη Δανιήλ, Παναγιώτη Μαλαχάτη και Αλέξανδρο Ντερτιλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: