.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ


                                  


ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΙΟ από τον αθλητή του συλλόγου μας Μουλιστάνο Χρήστο στο αγώνισμα της σφαιροβολίας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων Α΄ που έγινε στο Ναύπλιο.




Στο Ναύπλιο το διήμερο 21-22 Ιουλίου 2012 διεξήχθησαν οι Πανελλήνιοι αγώνες στίβου κατηγορίας Παμπαίδων-Παγκορασίων Α΄, δηλαδή για αθλητές και αθλήτριες που γεννήθηκαν το 1997-1998.

Ο σύλλογός μας συμμετείχε με δύο αθλητές και μία αθλήτρια και κατάφερε να αξιολογηθεί μέσα από τις προσπάθειες και τις επιτυχίες των παιδιών μας. Συγκεκριμένα ο Μουλιστάνος Χρήστος ήρθε «3ος» στην σφαιροβολία με ατομικό ρεκόρ 15,54μ. και «8ος» στην δισκοβολία με επίδοση 42,29μ.. Ο Μυλωνάς Θεόδωρος ήρθε «16ος» στην δισκοβολία με επίδοση 41,33μ. και η Ποζίδου Αλεξάνδρα ήρθε «9η» στον ακοντισμό με επίδοση 31,14μ. 
Με τους αγώνες αυτούς κλείνει η αγωνιστική παρουσία του συλλόγου για το έτος 2012 και ευελπιστούμε ότι θα βρισκόμαστε και πάλι στα πρώτα 100 σωματεία, Πανελλαδικά, από τα 400 του ΣΕΓΑΣ.

Αγκάθι σε όλη αυτή την προσπάθεια παραμένει το οικονομικό. Για ενημέρωση πρέπει να πούμε ότι από το 2009 δεν έχουμε επιχορηγηθεί από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και το μόνο στήριγμά μας, όλα αυτά τα χρόνια, ήταν και είναι ο Δήμος Δοξάτου, που όμως και αυτός αναγκαστικά λόγω κρίσης έχει μειώσει τις επιχορηγήσεις προς τους συλλόγους.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι στους παραπάνω αγώνες δεν καταβλήθηκαν έξοδα μετακίνησης – διαμονής – διατροφής αθλητών που διακρίθηκαν καθώς και των συνοδών προπονητών όπως έπρεπε, διότι η ομοσπονδία αδυνατεί οικονομικά . Έτσι όλο το οικονομικό βάρος των αγώνων περίπου 1000ευρώ καταβλήθηκε από το σωματείο.

Όπως επίσης πρέπει να κάνουμε γνωστό ότι η Ομοσπονδία του Στίβου (ΣΕΓΑΣ) δεν έχει καταβάλει τα οδοιπορικά των προπονητών για περισσότερο από 1 χρόνο. Παρόλα αυτά και οι δύο προπονητές μας, συνεχίσουν κανονικά το έργο τους, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στην νεολαία του ευρύτερου Δήμου Δοξάτου καθώς και στα παιδιά που ετοιμάζονται για τις στρατιωτικές σχολές και τα ΤΕΦΑΑ.

Παράλειψή μας θα ήταν να μην αναφέρουμε την χορηγία ενδυμασίας αγώνων (μπλουζάκια) για τους αθλητές μας, από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Δοξάτου, καθώς και την οικονομική ενίσχυση που έχουμε κάθε χρόνο, από την ομάδα των αγροτών  οι οποίοι νοικιάζουν τα χωράφια τους στον κυνηγετικό σύλλογο Δοξάτου και ένα μέρος του ποσού από τα ενοίκια το διαθέτουν σε εμάς.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και καλό καλοκαίρι
Ενημερώνουμε ότι η συγκέντρωση και η πρώτη προπόνηση για την νέα αγωνιστική χρονιά θα γίνει την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 5 το απόγευμα.

                                                                                                                         Για το Δ.Σ.
                                                                                                                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


                                                                                                             Πολυχρονάκης Αθανάσιος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: