.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Πρώτη μέρα των «μαυραετών» στον Βώλακα με διπλή προπόνηση


Πρώτη μέρα των «μαυραετών» στον Βώλακα με διπλή προπόνηση

PDFΕκτύπωσηE-mail
KaminiotisΟ Πέτρος Καμινιώτης στην προετοιμασία της Δόξας
Με το καλημέρα άρχισαν τα δύσκολα για τους «μαυραετούς» αφού η πρώτη μέρα στο Βώλακα δεν είχε καθόλου… χρόνο προσαρμογής. Καθώς μάλιστα οι παλιοί» προέρχονται από ένα πρωτάθλημα όπου εξ’ αιτίας των συνεχόμενων αγώνων, η λέξη δυνατή προπόνηση ήταν μια έννοια που είχε σχεδόν ξεχαστεί, τα πλάνα του Σούλη Παπαδόπουλου τους έχουν προσγειώσει σε μια νέα και συνάμα δύσκολη πραγματικότητα.
Έτσι το πρόγραμμα της πρώτης μέρας στο βουνό, μετά το πολύ πρωινό ξύπνημα και την μετάβαση στον κοντινό Βώλακα, περιελάμβανε διπλή προπόνηση. Γύρω στις 11 οι παίκτες της Δόξας έκαναν τρέξιμο και γυμναστήριο και το απόγευμα για 80 λεπτά στο γήπεδο του Βώλακα έκαναν ασκήσεις τακτικής.


Ζητούμενο η ποιότητα
Μπορεί το ρόστερ να παρουσιάζει μέχρι στιγμής σημαντικές ελλείψεις, ωστόσο αυτό που ζητάει ο Παπαδόπουλος είναι η ποιότητα. Βέβαια με τα υπάρχοντα δεδομένα υπάρχει πολύ δρόμος μπροστά, αλλά το ενθαρρυντικό είναι ότι υπάρχει και πολύς χρόνος μέχρι το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Πάντως το ευχάριστο σημείο της προσπάθειας είναι ότι ο ερχομός του Γιάννη Ταραλίδη και του Ιβάν Ρούσεφ έδωσε αμέσως τα πρώτα δείγματα μιας ποιοτικής βελτίωσης. Η εμπειρία των δύο σε συσχετισμό με αυτήν κάποιων εκ των υπολοίπων, κάνει σίγουρα την διαφορά. Μην ξεχνάμε ότι προς το παρών τουλάχιστον στην αποστολή κυριαρχούν οι «μικροί» που μπορεί να διακατέχονται από πολύ ενθουσιασμό και όρεξη, όμως για τον δύσβατο και μακρύ δρόμο του νέου πρωταθλήματος η εμπειρία είναι ένα βασικό πλεονέκτημα.
IMG 0742 modifiedΕπιστροφή Κάπελ!
Αν και όλοι τον θεωρούσαν ξεγραμένο και παρελθόν από την ομάδα, ο Λεάντρτο Κάπελ έδωσε τελικά το παρών του σήμερα στον Βώλακα. Είναι αλήθεια ότι ο Σάμιος έχει δείξει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στις ικανότητες του νεαρού Ολλανδού και τον ήθελε στο ρόστερ της ομάδας. O Κασδοβασίλης ανέλαβε με επιτυχία την … αναζήτηση του και κατάφερε να τον φέρει πίσω στην ομάδα. Έτσι ο Παπαδόπουλος έχει άλλη μια λύση για τα πλάνα της επίθεσης, όπου προς το παρόν τουλάχιστον η κατάσταση δεν είναι αυτή που θα ήθελε μιας και λείπουν ή τουλάχιστον δεν επαρκούν, οι παίκτες που χρειάζεται η ομάδα.
Στις πρώτες προτεραιότητες είναι οι δύο επιθετικοί περιοχής που όπως είναι γνωστό αναζητούνται κατά κύριο λόγο στο εξωτερικό. Μαζί τους και ένας κεντρικός αμυντικός είναι οι επόμενοι στόχοι ενίσχυσης στο μεταγραφικό κυνήγι της διοίκησης.
Ο Καμινιώτης στο Βώλακα
Δεν ακούστηκε πουθενά και ξαφνικά προέκυψε η παρουσία του Πέτρου Καμινιώτη στο Βώλακα. Ο 23χρονος μέσος αποδεσμεύτηκε πρόσφατα από τον Πιερικό και είχε πολλές προτάσεις τόσο από την σούπερ λίγκα μιας και δοκιμάστηκε στην ΑΕΚ όσο και από άλλες ομάδες της φούτμπολ λίγκα ενώ δεν έλειψε και κρούση επιστροφής στην ομάδα της Κατερίνης. Ωστόσο το κάλεσμα του Σούλη Παπαδόπουλου ήταν καταλυτικό στην τελική επιλογή ομάδας από τον Καμινιώτη που πολύ άμεσα πήρε την απόφαση να ανέβει στην Δράμα και να ενσωματωθεί με την αποστολή. Φυσικά η όλη περίπτωση είχε την συγκατάθεση του Σάμιου που στην συνέχεια θα μιλήσει με τον ποδοσφαιριστή προκριμένου να υπάρξει η τελική συμφωνία και στο οικονομικό. Εφόσον όλα πάνε καλά ο Πέτρος Καμινιώτης θα είναι το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα της Δόξας. Να σημειώσουμε ότι Καμινιώτης και Παπαδόπουλος συνεργάστηκαν εκτός από τον Πιερικό στον Διαγόρα και την Βέροια ενώ ο Καμινιώτης έχει αγωνιστεί επίσης σε Ατρόμητο και Καλαμάτα.
Ψάχνει για νέα στέγη ο Κουμπρόγλου
Παρελθόν για την Δόξα αποτελεί πλέον ο Αλέξης Κουμπρόγλου. Ο νεαρός χαφ του οποίου το τριετές συμβόλαιο με την Δόξα έληξε ενημερώθηκε χθες από τον Κασδοβασίλη ότι δεν είναι στα πλάνα της ομάδας. Μοιραία λοιπόν χωρίζουν οι δρόμοι του δραμινού ποδοσφαιριστή και της Δόξας της οποίας είναι γέννημα-θρέμμα και ο Αλέξης Κουμπρόγλου που έδωσε το παρών του στην ηρωική προσπάθεια του περασμένου καλοκαιριού ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
8a7f04513e48398a9596d96c1c94d15b LΣτην Νίκη Βόλου και ο Μιχάλης Δούμπλατζης
Στον δρόμο που χάραξαν Βέρτζος και Ουέλιγκτον ακολουθεί ένας ακόμη δραμινός μιας και η Νίκη Βόλου συνέχισε την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού με την απόκτηση του Μιχάλη Δούμπλατζη. Ο 19χρονος έμεινε ελεύθερος από την Προσοτσάνη και οι «κυανόλευκοι» τον απέκτησαν με τριετές συμβόλαιο, ενισχύοντας έτσι την επίθεσή τους. Να σημειώσουμε ότι η διοικηση της Προσοτσάνης όπως και στην περίπτωση του Κασσού απέδειξε ότι δεν αποτελεί εμπόδιο στην καριέρα των ποδοσφαιριστών της και σίγουρα αυτό την τιμά δεόντως.
Η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού, Μιχάλη Δούμπλατζη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Ο Μιχάλης Δούμπλατζης την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Περιφερειακό πρωτάθλημα με την Προσοτσάνη και σε 25 παιχνίδια πέτυχε 16 γκολ. Ξεκίνησε από τον Ορφέα Χωριστής, ενώ για τρία χρόνια άνηκε στο δυναμικό της ομάδας Νέων της Δόξας Δράμας».
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: