.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΦΤΕΛΙΑΣ


ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΦΤΕΛΙΑΣ

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση του ΑΡΗ Φτελιάς μετά τις εκλογές της 3ης Ιουλίου 2012.Η Θητεία της νέα διοίκησης θα είναι  ενός  έτους και  η σύνθεση είναι ενδεκαμελής. 




Πρόεδρος εξελέγη ο Κω/νος Γκαρέλας, επιχειρηματίας και πολιτευτής στον Νομό Δράμας. Αντιπρόεδρος  ο Σωτηριάδης Μακάριος, Γενικός Γραμματέας ο Τσεγγελίδης Γεώργιος, Ταμίας η Παπαμαρίνου Ελένη και Μέλη οι εξής:
Αργυρούδης Αθανάσιος ,Γεωργουλάς Γεώργιος,  Καραβάς Ιωάννης (υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων), Κεσίδης Κενάντι, Μηλιούδης Χρήστος (υπεύθυνος γηπέδου & ιματισμού), Σωτηριάδης Ιορδάνης, Χαρετίδης Ιωάννης (Αντιπρόσωπος ομάδος στην Ε.Π.Σ. Δράμας). Ανακοινώθηκαν επίσης τέσσερις μεταγραφές  οι  οποίες  αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα. Κοπαράνης Παναγιώτης από Δόξα Σιταγρών, Σαββίδης Σάββας από Μέγα Αλέξανδρο Αγίου Αθανασίου, Σκαρτζούνης Νικόλαος από Π.Α.Ο. Κεφαλλαρίου και  konsoylia david από Ποντιακό Αργυρούπολης.  Η προετοιμασία της ομάδος αναμένεται να αρχίσει αρχές Αυγούστου. Ο Σπύρος Φιλίππου θα έχει αρκετό υλικό στην διάθεση του  για φέτος και πιστεύουμε ότι η ομάδα  θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α2 κατηγορία. Η διοίκηση σκοπεύει και σε άλλες μεταγραφές προκειμένου να  ενισχύσει την ομάδα σε όλα τα σημεία.
Γιάννης  Καραβάς

ΠΗΓΗ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: