.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Ο Γιάννης Ταραλίδης υπογράφει την Τρίτη στην Δόξα


PDFΕκτύπωσηE-mail
GiannisTaralidisΟ Γιάννης Ταραλίδης υπογράφει την Τρίτη στην Δόξα
Νούμερο πέντε στις φετινές μεταγραφικές κινήσεις της Δόξας είναι από σήμερα ο Γιάννης Ταραλίδης. Ο 32χρονος αμυντικός μέσος (17/5/81) δέχθηκε προχθές την κρούση του Σάμιου η οποία δεν του έγινε για πρώτη φορά καθώς και το περασμένο καλοκαίρι ο πειραιώτης επιχειρηματίας μίλησε με τον Ταραλίδη. Όμως το θέμα κόλλησε στην επιμονή του προέδρου της δραμινής ΠΑΕ για προτεραιότητα στα εργομετρικά και φυσικά ακολούθησαν τα κελεύσματα της Γλυφάδας που όμως τελικά δεν ήταν αυτά που συμφωνήθηκαν.
Ο Γιάννης Ταραλίδης που βρίσκονταν στο εξοχικό του στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, συναντήθηκε το μεσημέρι με το ν Σάμιο στο γραφείο του στον Πειραιά. Εκεί τα βρήκανε κατ’ αρχή στο οικονομικό και αφού τα συμφωνήσανε και σε όλα τα επι μέρους θέματα, αποφασίστηκε την Δευτέρα να περάσει από εργομετρικές εξετάσεις και στην συνέχεια αφού την Τρίτη να υπογραφεί το συμβόλαιο συνεργασίας των δύο πλευρών, την Τετάρτη να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.


«‘Ολα θα γίνουν όπως πρέπει».
«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα όσα είπαμε και συμφωνήσαμε με τον πρόεδρο. Ο τρόπος που μου μίλησε με έπεισε για τις προθέσεις του και αφού τα βρήκαμε και στο οικονομικό προχωρούμε. Πιστεύω ότι μέχρι την Τετάρτη θα είμαι στην διάθεση του νέου μου προπονητή» είναι τα πρώτα λόγια του Γιάννη Ταραλίδη στην SportDrama.gr. Σε ότι αφορά το μήνυμα του για τον κόσμο της Δόξας ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μας είπε: «Ο κόσμος της Δόξας είναι γνωστός στο πανελλήνιο για την αγάπη του στην ομάδα. Το μόνο που θέλει να δει είναι μια αξιόλογη προσπάθεια και είμαι σίγουρος ότι θα στηρίξει και θα δείξει την δύναμη του. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και μετά τα πρώτα καλά αποτελέσματα η Δόξα θα έχει και πάλι την γνώριμη δυνατή της έδρα. Αρκεί να καταφέρουμε να δέσουμε γρήγορα και όλα θα γίνουν όπως πρέπει».
Η πορεία του Ταραλίδη
Ο Γιάννης Ταραλίδης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα την περίοδο 1999-2000 στον Πανηλειακό όπου έμεινε μέχρι το 2004. Το Δεκέμβριο του 2004 πήγε στον Ολυμπιακό όπου έμεινε μέχρι το 2007 για να ακολουθήσουν δύο χρόνια στον ΟΦΗ και άλλα δύο στον Λεβαδειακό. Από την ομάδα της Λιβαδειάς έμεινε ελεύθερος την τελευταία ημέρα των μεταγραφών και ακολούθησε το πέρασμα από την Γλυφάδα που είναι ο τελευταίος σταθμός πριν τον έρχομό του στους «μαυραετούς».
a1fc46601e6b465b4844397b42bd8d00 LΑύριο για συμφωνία ο Ζουρούδης
Εκτός κάποιου απροόπτου αύριο θα ολοκληρωθεί και η συμφωνία με τον Πέτρο Ζουρούδη που θα είναι ο έκτος της …μεταγραφικής παρέας. Ο Ροδίτης επιθετικός παρά τις κρούσεις που είχε από κάποιες άλλες ΠΑΕ είναι πολύ κοντά στην συμφωνία με τον Σάμιο. Η διαφορά στο οικονομική δεν είναι μεγάλη και σίγουρα σημαντικό παίζει ο ερχομός του φίλου του και συμπαίκτη στον Λεβαδειακό Γιάννη Ταραλίδη. Μάλιστα ο τελευταίος παίζει καταλυτικό ρόλο στην οριστικοποίηση της συνεργασίας Ζουρούδη –Δόξας.
Και ο ΕΒΔΟΜΟΣ είναι έτοιμος!
Καθώς η περίπτωση του Πέτρου Κοντέων παραμένει στάσιμη στο διαδικαστικό θέμα της προσφυγής του παίκτη κατά του Πιερικού και μέχρι να κλείσει το θέμα ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίζει να προπονείται κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του κάτω από τις οδηγίες του Σούλη Παπαδόπουλου, υπάρχει και άλλη παρόμοια περίπτωση στα μεταγραφικά των «μαυραετών».
Η SportDrama.gr επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν είναι έλληνας και η απάντηση που πήραμε στο σχετικό ερώτημα μας είναι ότι : «Ναι έχω μιλήσει με την Δόξα και το θέμα είναι σε καλό δρόμο. Όμως υπάρχει μια εκκρεμότητα με την ομάδα μου και θα πρέπει να περιμένουμε μερικές μέρες. Ελπίζω όλα να κλείσουν το συντομότερο δυνατόν».
Πρόκειται για πολύ αξιόλογο απόκτημα που αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και θα βοηθήσει σημαντικά τους «μαυραετούς».
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: