.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ - ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ - ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ...


Εχασε η Ελλαδα από την Τσεχία αλλά ορίζει η ίδια την τυχη της

Πολωνία - Ρωσία 1-1 και η Εθνική με νικη επί των Ρώσων προκρίνεται
Τελευταία ενημέρωση: 13 Ιουνίου 2012, 00:14
Ρωσία και Πολωνία έφεραν ισοπαλία 1-1 και έτσι η πρόκριση από τον πρώτο όμιλο θα κριθεί και για τις δυο ομάδες που θα περάσουν στην τελευταία αγωνιστική. όλες οι ομάδες ορίζουν την τύχη καθώς αν έχουμε νικητριες στις δύο τελευταίες αναμετρησεις αυτές θα προκριθούν. Αυτό ισχύει και για την Ελλάδα η οποία εφόσον κερ΄δισει τη Ρωσία προκρίνεται οπωσδήποτε. Με κανένα άλλο αποτελεσμα η Εθνική δεν μπορεί να προκριθεί.
Η Βαθμολογια του ομίλου:
Ρωσία 4
Τσεχία 3
Πολωνία 2
Ελλάδα 1 
ΝΩΡΙΤΕΡΑ
Η Ελλάδα έχασε από την Τσεχία με 2-1 σε αγώνα για τη δεύτερη αγωνιστική του Γιούρο. Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι υπαρκτές και θα εξαρτηθούν, από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου μεταξύ της Πολωνίας και της Ρωσίας.
Ενα εφιαλτικό πρώτο πεντάλεπτο ήταν αρκετό προκειμενου η Ελλάδα να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο και να χάνει στον αγώνα με 2-0 με γκολ των Γιρασεκ και Πιλαρ.
Μείωσε ο Γκέκας στο ξεκινημα του δεύτερου ημιχρόνου ενώ και πάλι ακυρώθηκε κανονικό γκολ της Ελλάδας που πέτυχε ο Φωτάκης λίγο πριν το τελος του πρώτου ημιχρόνου.
Η πίεση της Ελλάδας δεν έφερε αποτελεσμα στο δεύτερο ημίχρονο και η ήττα ήρθε φυσιολογικά.
Ελλάδα (Σάντος): Χαλκιάς, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μανιάτης, Φωτάκης, Καραγκούνης, Φορτούνης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς
Τσεχία (Μπίλεκ): Τσεχ, Γκέμπρε Σελασιέ, Κάντλετς, Σίβοκ, Λιμπέρσκι, Πλάσιλ, Γίρατσεκ, Πίλαρ, Χούμπσμαν, Ροζίτσκι, Μπάρος.
Διαιτητής: Στεφάν Λανουά (Γαλλία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: