.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΨΕΚΑΣΜΟΙ Η' ΑΠΛΩΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ; ΔΟΞΑΤΟ 26 ΑΠΡ 2012











Από το πρωί "άσπρισε" ο ουρανός εδώ πάνω από το Δοξάτο και βέβαια στην ευρύτερη περιοχή, μέχρι εκεί "που πιάνει το μάτι", ενώ, κανονικά ήταν αίθριος, με έναν λαμπερό ήλιο..





Σχεδόν όλα τα αεροπλάνα (αλλά όχι όλα..) που πετούσαν άφηναν πίσω τους πολύ μακριές "ουρές" καυσαερίων (που αργούσαν πάρα πολύ να διαλυθούν στην ατμόσφαιρα..), ή για πολλούς, ύποπτα αέρια με τα οποία ψεκάζουν την ατμόσφαιρα και κατά συνέπεια τους ανθρώπους..

Στο συγκεκριμένο θέμα έχω αναφερθεί και παλιότερα, και τότε είχα "τραβήξει" βίντεο με το φαινόμενο αυτό.

Ειδικά σήμερα, αυτό που μου προκάλεσε εντύπωση ήταν πως πάρα πολλά ήταν τα αεροπλάνα που άφηναν πίσω τους αυτές τις "ουρές", γι' αυτό και είμαι αρκετά επιφυλακτικός ως προς το αν είναι πράγματι κάτι ύποπτο, ένα φαινόμενο που πρέπει να μας προκαλεί ανησυχία..

Όμως, με μια πρόχειρη ματιά στην αναζήτηση του google, βρήκα πως υπάρχουν πολλές αναφορές για τις περίεργες "ουρές" ή chemtrails όπως αναφέρονται διεθνώς, κατά την διάρκεια της σημερινής μέρας σε όλη την Ελλάδα!

Και βέβαια, πάμπολλες αναφορές και άρθρα υπάρχουν για τους αεροψεκασμούς σε ολόκληρο τον πλανήτη..

Από τα βίντεο που αναρτώ εδώ, στα δύο διακρίνεται καθαρά το φαινόμενο, ενώ στο, μικρότερης διάρκειας, τρίτο, που το τράβηξα το απόγευμα γύρω στις επτά, διακρίνεται η "ουρά" των καυσαερίων ενός αεροπλάνου που καμία σχέση ως προς το μέγεθος και την διάρκεια εμφάνισης στον ουρανό δεν έχει με αυτές των δύο προηγούμενων βίντεο..


Στον σύνδεσμο παρακάτω μπορείτε να δείτε σχετική σημερινή ανάρτηση στην zougla.gr.

Δείτε εδώ.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

xalaroste.

sumbainei panta se katharo ourano otan o kairos pio pshla enai polu kruos. einai ena fusiko fainomeno. PANTA etsi einai edo kai xronia pantou.
kammia sunomosia.