.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΛΙΓΗ ΧΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΙΛΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ..ΔΟΞΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-1 12 ΦΕΒ 2012

LIVE!!! ΔΟΞΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-1


Κυριακή, 12 Φεβρουάριος 2012 14:46



Έδειξε χαρακτήρα νικητή!!!



Σε ένα καλό πελάτη-στήριγμα, σε μια απέλπιδα προσπάθεια για παραμονή, έχει εξελίχθη για την Δόξα η ομάδα του Παναιτωλικού . Χάρη στα τραγικά της λάθη η ομάδα του Τάκη Λεμονή παρέδωσε ένα πολύτιμο τρίποντο στην Δόξα που φυσικά δεν είχε κανένα λόγο να το αρνηθεί. Σε μια φάση στο κέντρο όπου δύο παίκτες των φιλοξενούμενων είχαν την επίβλεψη του Κυβελίδη ο Ντολεζάι κατάφερε να πάρει την δεύτερη κίτρινη ανατρέποντας τον φορ της Δόξας , αφήνοντας έτσι την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Στην συνέχεια ενώ προηγήθηκαν στο σκορ, μόλις δύο λεπτά αργότερα παραχώρησαν ένα πέναλτι που ήρθε σαν ανέλπιστο δώρο αφού η φάση δεν προμήνυε την παραμικρή απειλή. Ο Ψυχογιός έβγαινε έξω από την περιοχή και ο Ονουάτσι ήρθε από πίσω να τον ανατρέψει κάνοντας ένα ανόητο πέναλτι που χάρη στην ψύχραιμη εκτέλεση του Λίμα έγινε γκολ. Και ενώ λογικά θα έπρεπε να διασφαλίσει το σκορ, ο Λεμονής με παίκτη λιγότερο συνέχιζε να παίζει ανοιχτά με αποτέλεσμα ο δαιμόνιος Κυβελίδης να τον εκτελέσει με ένα πανέμορφο προσωπικό γκολ. Τι καλύτερο λοιπόν για την Δόξα που μέσα σε τέσσερεις μέρες πρόσθεσε στο βαθμολογικό σακούλι της έξι υπερπολύτιμους βαθμούς ενώ η ακριβοπληρωμένη σύνθεση της ομάδας του Αγρινίου παραμένει γι δώδεκα αγωνιστικές χωρίς νίκη.



Το φιλμ του αγώνα



Πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι για την Δόξα στο 8' με μια ωραία κάθετη πάσα για τον Κυβελίδη ο οποίος προσπάθησε να τελειώσει την φάση με την μια, στέλνοντας την μπάλα στην αγκαλιά του Τζενάμο.



Στην ακριβώς επόμενη επίθεση ο Κυβελίδης βρέθηκε απέναντι στον Τζενάμο δεν μπόρεσε να κάνει το κοντρόλ και η μπάλα πάλι στα χέρια του ιταλού τερματοφύλακα.



Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να απαντήσει άμεσα με μια επέλαση από τα αριστερά με τον Ονουάτσι να βγάζει την σέντρα που πέρασε στο δεύτερο δοκάρι στον Καμαρά και αυτός έκανε το σουτ που έφυγε ψηλά άουτ από τα δοκάρια του Σέρεμετ



Πρώτο κόρνερ για τον Παναιτωλικό στο 18,’ η μπάλα καταλήγει στον Ονουάτσι εκτός περιοχής, ο οποίος δοκίμασε ένα σουτ πάνω στην κίνηση που έφυγε πολύ άουτ



Στημένη μπάλα για τον Παναιτωλικό μετά από χέρι του Γελαδάρη που πήρε και την κίτρινη κάρτα στο 21' με τον Θεοδωρίδη να στέλνει την μπάλα στο πέναλτι με μια γλυκιά σέντρα ο Χαριστέας από ευνοϊκή θέση έπιασε την σκαστή κεφαλιά που μπλόκαρε με ευκολία ο Ντίνο Σερεμέτ. Ο Παναιτωλικός δείχνει να θέλει να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα στα άκρα του με Ονουάτσι και Καμαρά, αλλά η άμυνα της Δόξας τους αντιμετωπίζει δίχως πρόβλημα



Στο 25' καλή φάση για τον Παναιτωλικό από τα δεξιά μετά από άλλη μια επέλαση του Καμαρά η μπάλα καταλήγει στον Σιόντη που σέντραρε για τον Χαριστέα ο οποίος βρέθηκε και πάλι σε πλεονεκτική θέση στην μικρή περιοχή για να πιάσει την κεφαλιά που μπλόκαρε τελικά ο Σέρεμετ.



Χωρίς αλλαγές μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες , ενώ η Δόξα έκανε ήδη την πρώτη της αλλαγή με τον Βάντρσον να παίρνει την θέση του Ουέλινκτον στο 40'



Δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή για τον Ντολεζάι για ένα τράβηγμα στον Κυβελίδη σε μια φάση όπου ο επιθετικός των «μαυραετών» έφευγε στην αντεπίθεση και έτσι η Δόξα έχει πλέον το αριθμητικό πλεονέκτημα!



Στο 57 καλή φάση για τον Παναιτωλικό σε ένα φάουλ του Άντι να πιάνει την κεφαλιά ο Κούσας αλλά να μπλοκάρει ο Σέρεμετ



0-1!!!



Στο 61΄ ανοίγει το σκορ στο Καυτατζόγλειο σε μια φάση που ο Παναιτωλικός από τα δεξιά βγήκε οργανωμένα ο Κούσας βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με πλασέ στην απέναντι γωνιά έκανε το 0-1για τους φιλοξενούμενους



ΓΚΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!! 1-1 άμεσα για την Δόξα αφού μετά από τρία λεπτά κέρδισε πέναλτι από μια ανόητη ενεργεία του Ονουάτσι που ανέτρεψε τον Ψυχογιό! Ο αρχηγός της Δόξας Λίμα ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε και έτσι η Δόξα ξεπέρασε το αρχικό σοκ του 0-1 και ανεβάζει στροφές!



Στο 75' καλή στιγμή για την Δόξα μετά από πάσα του Παπαδοπούλου στο Κυβελίδη στα αριστερά μέσα στην περιοχή, που έσπασε την μπάλα στον Κάπελ, όμως αυτός δεν πρόλαβε ολοκληρώσει όπως θα ήθελε αλλά το κέρδος είναι ένα κόρνερ για την Δόξα που πέρασε ανεκμετάλλευτο.



Το παιχνίδι πλέον έχει πάει στην δύναμη και στο πάθος με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και αρκετά φάουλ μετά τα δύο απανωτά γκολ και για τις δύο ομάδες .Η Δόξα πιέζει για την νίκη προσπαθώντας να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής μετά και το αριθμητικό πλεονέκτημα που έχει, ενώ ο Παναιτωλικός ψάχνει να βρει χώρους για αντεπίθεση. ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!!!!!! και 2-1



Στο 83' Ο Λεωνίδας Κυβελίδης μετά από μια μπαλιά – διώξιμο πιο πολύ του Ρούτση από το χώρο του κέντρου να σκάει έξω από την περιοχή του Τζενάμο, ο Κυβελίδης έκανε το κοντρόλ, μπήκε στην περιοχή και αφού ταλαιπώρησε τον Αναστασιάδη και τον Κούσα, με ένα δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στην εστία του ανήμπορου να αντιδράσει Τζενάμο και η Δόξα ολοκλήρωσε την ανατροπή σε ένα κομβικό σημείο του αγώνα καθώς υπολείπονταν μόλις 5 λεπτά για την λήξη!!



Δοκάρι…



Όμως όπως και οι υπόλοιπες καθοριστικές φάσεις της αναμέτρησης έτσι και στο 86’ ο Παναιτωλικός σε μια ανύποπτη φάση λίγο έλειψε να ισοφαρίσει, με τον Μητρόπουλο να πιάνει μια κεφάλια με τον Σέρεμετ να μην υπολογίζει σωστά την πορεία της μπάλας και αυτή να σκάει στην ριζά του δεξιού δοκαριού.



Στο 88' σε μια ατομική ενέργεια ο Βάντρσον πέρασε δύο παίκτες από τα πλάγια και βρίσκοντας κενό χώρο, δοκίμασε ένα σουτ ,με τον Τζενάμο όμως να μπλοκάρει.



Στα επιπλέον τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων του παιχνιδιού που έδειξε ο τέταρτος διαιτητής Κουτσιαύτης η Δόξα να κρατάει την νίκη στα χεριά της, ωστόσο στο 93’ χάνεται μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικο. Με μέτωπο την εστία του Σέρεμετ, σε μια σέντρα από τα αριστερά του Άντι, ο Αναστασιάδης έπιασε μια δυνατή κεφαλιά ανενόχλητος μέσα από την μικρή περιοχή που πέρασε άουτ και μετά από αυτό η Δόξα παίρνει οριστικά μια σημαντική νίκη με σκορ 2-1!



Ατομικά…



Η ταλαιπωρία των τελευταίων ημερών από τον πυρετό ήταν εμφανής πάνω στον Σέρεμετ που δεν ήταν αυτός που είδαμε μέσα στο Αγρίνιο. Ωστόσο και πάλι ήταν σταθερός εκεί που έπρεπε ενώ δεν έχει ευθύνη στην φάση του γκολ.



Άριστος ο Γελαδάρης για τον οποίο προβλημάτισε η αντικατάσταση του. Καλός αμυντικά ο Ψυχογιός με αρκετά ανεβάσματα και μεγάλο κέρδος το πέναλτι. Πολύ καλός ο Τριποτσέρης που χρειάζεται να ξεκουραστεί και να μπει στην διαδικασία του ροτέισον. Ο Γκαρακλίδης είχε πάθος και δύναμη που μέτρησαν μέσα στον κακό αγωνιστικό χώρο, αλλά η απειρία του φάνηκε στην φάση του 0-1.



Κορυφαίος και πάλι ο Λίμα, οργανωτής και στα αμυντικά του καθήκοντα εξαιρετικός, ωστόσο και αυτός έδειξε ότι άρχισε να χρειάζεται λίγη ξεκούραση. Άψογος στον αμυντικό ρόλο ο Λεάντρο. Ο Ρούτσης πήγε αρκετά καλά σε ένα ρόλο που δεν είναι της θέσης του ενώ δίπλα στο Λίμα ήταν εξαιρετικός. Οι συνθήκες του αγώνα δεν ευνόησαν τον Ουέλιγκτον και ορθά αντικαταστάθηκε. Χωρίς να πιάσει την απόδοση των προηγούμενων αγών ο Παπαδόπουλος, ωστόσο και αυτός βοήθησε.



Κορυφαίος μαζί με τον Λίμα ο Κυβελίδης. Σαν σχόλιο θα πούμε ότι με την παρουσία του η Δόξα έδειξε ότι έχει επιτέλους σέντερ φορ. Πέρα από το παλικαρίσιο γκολ κράτησε μπάλα στα ψηλά και ταλαιπώρησε τους αντίπαλους αμυντικούς.



Από τις αλλαγές ο Βάντρσον μπήκε για να δώσει τρεξίματα και είχε φιλότιμη συμμετοχή. Ο Κάπελ σαν τεχνικός ποδοσφαιριστής δεν μπορούσε να κάνει πολλά σε ένα τόσο βαρύ γήπεδο, όμως είναι φανερό ότι θέλει περισσότερο αγωνιστικό χώρο για να φτάσει στα επίπεδα απόδοσης που μπορεί.



Όσο για τον έμπειρο Μπριλάκη, σίγουρα δεν είναι ο παίκτης που θα μπει στο 92’…



ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σελίμος (Λακωνίας) Βοηθοί: Γρεβένης (Χαλκιδικής) Κουρομπίλια (Καρδίτσαας)



ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Λεαντρο (5') Γελαδάρης (21') Ντολεζαι (25') Μουμίν (42') Αναστασιαδης (59') Τριποτσέρης ( 68') Γκαρακλιδης (78')



ΚΟΚΚΙΝΕΣ : Ντολεζάι (51')



ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: (Κατσαβάκης) Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Γελαδάρης(Καπελ), Γκαρακλίδης, Λεάντρο, Αραβίδης, Λίμα, Παπαδόπουλος(92’ Μπριλακης), Ψυχογιός, Ουέλινγκτον (40' Βάντρσον), Κυβελίδης.



ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: (Λεμονής) Τσενάμο, Σιόντης, Άντι, Ντολεζάι, Κούσας, Μουμίν, Μητρόπουλος, Ονουάτσι ( 68’ Ακαλέ), Χαριστέας (74’Καραμαλικης), Θεοδωρίδης(54’ Αναστασιαδης), Καμαρά.



Η συνέντευξη τύπου:



Κατσαβάκης: «Χαρακτήρα θριάμβου η νίκη»



Χαμηλούς τόνους κρατά στη Δόξα Δράμας ο Μάκης Κατσαβάκης, παρά την σπουδαία νίκη:«Πετύχαμε σπουδαία νίκη επί ενός εξαιρετικού αντίπαλου με καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές. Για μας χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια και αν συνυπολογίσουμε ότι παίξαμε με πέντε ελλείψεις η νίκη έχει χαρακτήρα θριάμβου. Για την μάχη παραμονής της Δόξας επισήμανε: «Να δούμε το επόμενο παιχνίδι πως θα πάει και βλέπουμε. Υπάρχουν τραυματίες αυτή τη στιγμή και πρέπει να ανασυνταχθούμε για το παιχνίδι της Τετάρτης. Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια και εγώ από την πλευρά μου πρέπει να κάνω όσο το δυνατό λιγότερα λάθη στην διαχείριση του δυναμικού».



Λεμονής: «Ούτε η ισοπαλία θα μας άρεσε»



«Αν φεύγαμε από εδώ με τον βαθμό της ισοπαλίας, δεν θα αισθανόμασταν καλά και τελικά κατορθώσαμε και χάσαμε αυτό το παιχνίδι. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζαμε να χάσουμε, ήμασταν καλύτεοι από τον αντίπαλο, αλλά το ότι όταν προηγηθήκαμε δεχτήκαμε νωρίς την ισοφάριση, είχαμε μια αποβολή, δυσκόλεψαν αρκετά τα πράγματα. Αλλά και με δέκα παίκτες είχαμε το έλεγχο του παιχνιδιού. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας, έχει ποιότητα, αλλά πρέπει να παίρνουμε και τα αποτελέσματα».



Για την γκρίνια που ακούγεται για την ομάδα, είπε: «Πριν το ματς είχαν αρχίσει να υπάρχουν αμφιβολίες για την ομάδα κι αυτό είναι το σημείο που πρέπει να εστιάσουμε. Η ομάδα χρειάζεται ένα καλό αποτέλεσμα για να βρει την ηρεμία της. Αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα και πρέπει να βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς. Η φάση της αποβολής και του δεύτερου γκολ είναι παρόμοιες. Είχαμε την μπάλα, έγινε μια απόκρουση και δεν αντιδράσαμε σωστά. Επίσης είναι ο τομέας στο τελείωμα των φάσεων που δεν τις τελειώνουμε σωστά. Προσπαθήσαμε και με δέκα παίκτες να έχουμε καλή αμυντική και επιθετική λειτουργία. Ήταν καθοριστική η φάση του γκολ της ισοφάρισης που πρέπει να είναι πέναλτι. Συγχαρητήρια στη Δόξα Δράμας».



Γελαδάρης: «Ζωντανεύει το όνειρο της παραμονής»



Τι και αν πριν από δύο μήνες η Δόξα θεωρούταν η μόνη σίγουρη ομάδα που θα υποβιβαστεί, πλέον τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν. Το όνειρο της παραμονής αρχίζει σιγά-σιγά να ζωντανεύει με τον Δημήτρη Γελαδάρη να παραδέχεται πως: «Βλέπουμε στα τελευταία παιχνίδια μία διαφορετική εικόνα. Δεν κρύβουμε πως πλέον το όνειρο της παραμονής ζωντανεύει ξανά. Αν και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο». Σε ότι αφορά το μυστικό της μέχρι τώρα αλλαγής της εικόνας της Δόξας, ο έμπειρος αμυντικός παραδέχτηκε πως: «Όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Προσπαθούμε όλοι πολύ σκληρά και η δουλειά μας φαίνεται στο γήπεδο. Με δουλειά και καλή εξωαγωνιστική ζωή, όλα γίνονται».



Γκαρακλίδης: «Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό»



Ένα δίκαιο αποτέλεσμα χαρακτήρισε τη νίκη επί του Παναιτωλικού ο Θωμάς Γκαρακλίδης, Ο νεαρός μέσος, με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα είπε πως: «Κόντρα στον Παναιτωλικό πήραμε μία σπουδαία νίκη. Θεωρώ πως δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και δίκαια πήραμε τους τρεις βαθμούς. Το γεγονός ότι η νίκη αυτή ήρθε με ανατροπή, δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο τρίποντο. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Βλέπουμε πως πλέον η ομάδα έχει βρει την αγωνιστική της ταυτότητα και αυτό φαίνεται στα παιχνίδια μας»



Μητρόπουλος: «Βγάλαμε τα μάτια μας»



Μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα Δράμας και την ήττα (2-1) του Παναιτωλικού ο Παύλος Μητρόπουλος δήλωσε στη Nova: «Καταφέραμε και βγάλαμε τα μάτια μας. Για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι μείναμε με 10 παίκτες, για ένα ακόμα ματς μας στοίχισαν ατομικά λάθη, όπως το πέναλτι. Η ομάδα έχει δύσκολο πρόγραμμα και η θέση μας είναι πολύ δύσκολη».



Θεοδωρίδης: «Δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε»



Εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του, ήταν μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα Δράμας, ο Γιώργος Θεοδωρίδης. Ο έμπειρος μέσος του Παναιτωλικού, στάθηκε για ακόμα μία φορά στο γεγονός ότι η ομάδα του ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, λέγοντας αρχικά πως: «Όταν παίζεις με παίκτη λιγότερο και καταφέρνεις να προηγηθείς στο σκορ, τότε πρέπει να δείξεις στοιχεία έμπειρης και ήρεμης ομάδας. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά και δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το υπέρ μας αποτέλεσμα. Δεχτήκαμε γρήγορα την ισοφάριση και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Όταν παίζεις με παίκτη λιγότερο, είναι δύσκολο να γυρίσεις το ματς. Είναι πραγματικά απίστευτο πως μέχρι στιγμής σε εννιά παιχνίδια τελειώσαμε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες. Θα πρέπει όλοι να είμαστε πιο συγκρατημένοι για το καλό της ομάδας. Δεν βοηθάνε κανέναν οι αποβολές». Σε ότι αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος, τόνισε πως: «Κοιτάμε ήδη την επόμενη αναμέτρηση. Θα πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να πάρουμε τους βαθμούς που μας λείπουν».



Χαριστέας :«Επηρεαζόμαστε ψυχολογικά»



Η χαρά της νίκης για τον Παναιτωλικό αγνοείται εδώ και μήνες και όπως είναι φυσικό οι παίκτες δεν μπορούν να μείνουν ανεπηρέαστοι. Πάνω στο θέμα αυτό, αναφέρθηκε ο Άγγελος Χαριστέας, λέγοντας πως τα συνεχή άτυχα αποτελέσματα τους έχουν επηρεάσει ψυχολογικά: «Όταν χάνεις είναι λογικό να μη νιώθεις καλά. Πόσο μάλλον όταν χάνεις εδώ και πολύ καιρό. Έχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά και είναι λογικό η ψυχολογία μας να μην είναι στα καλύτερά της. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ, να δούμε τα λάθη μας και στα επόμενα ματς να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε».



Εκτός ο Αραβίδης!!!



Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ξεκίνησε η Δόξα. Στην διάρκεια της προθέρμανσης ο Αραβίδης –σκόρερ του πρώτου γκολ των «μαυραετών» στο Αγρίνιο - ένιωσε ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Χρήστο Ρούτση ενώ εσπευσμένα μπήκε στην δεκαοχτάδα ο Αγτσίδης.



70 εισιτήρια…



Μπορεί η Δόξα να προέρχονταν από την πρώτη εκτός έδρας νίκη, ωστόσο όπως φαίνεται αυτό δεν βοήθησε στην μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου στις κερκίδες του Καυτανζόγλειου. Τελικά κόπηκαν μόνο 70 εισιτήρια και εισπράχτηκαν 1010 ευρώ. Κρίμα…



Και Αγρινιώτες



Από την Δράμα έφυγε ένα πούλμαν με μόλις 15 φίλαθλους σε αντίθεση με το Αγρίνιο απ’ όπου έφυγε ένα αντίστοιχο με 45 φιλάθλους οι οποίοι πήραν θέση στο πέταλο κάτω από το ρολόι. Η αλήθεια είναι ότι ακούστηκαν και κάποια συνθήματα που δεν χρειάζονταν καθώς ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει χτιστεί μια πολύ καλή σχέση φιλίας η οποία ωστόσο «χτυπήθηκε» από κάποια βεγγαλικά που ρίχτηκαν μέσα στο Αγρίνιο πάνω στην εστία της Δόξας και τον Σέρεμετ που πέρασε ορισμένες δύσκολες στιγμές. Βέβαια όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν και στην οπαδική λήθη…



Παρουσία Κωστούλα



Είναι αναμφισβήτητα από τις πλέον αξιοσέβαστες παραγοντικές παρουσίες στον χώρο της σούπερ λίγκα, αυτή του προέδρου του Παναιτωλικού Φώτη Κωστούλα, που παρακολούθησε την αναμέτρηση από την σουίτα των φιλοξενουμένων, μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Μάκη Μπελεβώνη. Τελικά αποχώρησε σαφώς πικραμένος από την εμφάνιση της ομάδας του και την νέα της ήττας.



40αρης ο πυρετός του Σέρεμετ



Με σχεδόν σαράντα πυρετό ήταν από την Πέμπτη ο Ντίνο Σέρεμετ ωστόσο ο ίδιος επέμενε να αγωνιστεί. Το ευτύχημα ήταν ότι από το πρωί της Κυριακής λόγω της φαρμακευτικής αγωγής ο πυρετός υποχώρησε, αφήνοντας όμως εμφανή σημάδια ταλαιπωρίας πάνω στον Σλοβένο τερματοφύλακα ο οποίος χειροκροτήθηκε μετά το τέλος από τους οπαδούς της Δόξας που περίμεναν τους παίκτες στην έξοδο από το γήπεδο.



Χειροκροτήθηκε ο Κυβελίδης



Το πολύ χειροκρότημα συγκέντρωσε –δικαίως- ο Λεωνίδας Κυβελίδης στην έξοδο του όπου τον περίμεναν συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα.



Πριμ 10.000 από το Σάμιο



Απών από το γήπεδο ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θανάσης Σάμιος καθώς ακούστηκε ότι έλειπε στο εξωτερικό. Ωστόσο ο ίδιος μετά το τέλος του παιχνιδιού ανακοίνωσε τηλεφωνικά πριμ δέκα χιλιάδων για τις δύο συνεχόμενες νίκες επί του Παναιτωλικού. Βέβαια ο ίδιος σαν ΠΑΕ θα έχει σαφώς πολλαπλάσια κέρδη καθώς φτάνει κοντά στην επίτευξη της συγκομιδής των βαθμών που χρειάζονται για να λάβει το σχετικό πριμ από την διοργανώτρια αρχή. Στο ολότελα καλή και η…



ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ



ΔΗΜΟΣ ΤΑΣΧΟΥΝΙΔΗΣ

ΠΗΓΗ: http://www.sportdrama.gr/index.php/doxa-dramas/10508-live-0-0-0.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: