.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!




Τρεις βαθμούς διαφορά από τις τρεις ομάδες που ακολουθούν στην δεύτερη θέση έχουν οι Φίλιπποι Δοξάτου, τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος της Α' φάσης του πρωταθλήματος της Α-1 της Ε.Π.Σ.Δράμας.

Κι άλλες χρονιές η ομάδα του Δοξάτου είχε πολύ καλές πορείες και διεκδίκησε την κατάκτηση του πρωταθλήματος...

Φέτος όμως είναι η πρώτη φορά που φαίνεται πλέον πως όλοι σχεδόν όσοι γνωρίζουν καλά το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα του νομού μας (παράγοντες, προπονητές, δημοσιογράφοι κλπ..) θεωρούν πως το Δοξάτο ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ!

Κι αυτό πιστεύω πως είναι το μεγάλο κέρδος από την φετινή πορεία της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" του κ. Βασιλειάδη!

Ακόμη κι αν το λέγαμε εμείς, από την πλευρά του Δοξάτου εννοώ, λίγοι ήταν αυτοί που πραγματικά μας πίστευαν τις προηγούμενες φορές.. Πάντα υπήρχε μια ομάδα, κάποιες φορές και περισσότερες, που θεωρούνταν περισσότερο "φαβορί" από τους "ουδέτερους", απ' ό, τι η ομάδα του Δοξάτου, κυρίως γιατί η δική μας ομάδα δεν "έπειθε" όσο θα έπρεπε..

Ακόμη κι αν τελικά δεν επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος φέτος (εξάλλου ο δρόμος είναι αρκετά μακρύς ακόμη..) είναι μεγάλη υπόθεση να σου δίνουν τις περισσότερες πιθανότητες και να σε πιστεύουν, στα αλήθεια, κι όχι για να κάνουν "δημόσιες σχέσεις"..

Καιρός είναι πλέον να πιστέψει στην ομάδα και η μεγάλη "μάζα" των Δοξατινών, ακόμη κι αυτοί που έχουν πολλά χρόνια να έρθουν στο γήπεδο !

Έχω μια πρόταση πολύ συγκεκριμένη προς το Δ.Σ. των Φιλίππων:

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΔΟΞΑΤΙΝΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ.

Σε αυτή την δύσκολη εποχή που ζούμε, ακόμη και το ποσό των πέντε ευρώ, είναι πολύ πιθανό να είναι αποτρεπτικό για να έρθουν κάποιοι στο γήπεδο, που προσπαθούν όχι απλά να τα βγάλουν πέρα με την σύνταξή τους, αλλά να βοηθήσουν και τα παιδιά ή και τα εγγόνια τους..

Σχετικά με τον αγώνα του Σαββάτου με το Καλαμπάκι τώρα, πιστεύω πως ήταν ένας αγώνας που το τελικό σκορ είναι πολύ "εύγλωττο" για την εικόνα του.

Άσχετα από το γεγονός πως αν ήταν λίγο πιο εύστοχοι οι ποδοσφαιρστές των Φιλίππων το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγάλες διαστάσεις, και το "4-0" σε τοπικό ντέρμπυ με το Καλαμπάκι δεν παύει να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των "λιονταριών" του κ. Βασιλειάδη..

Χωρίς αυτό να σημαίνει πως η Α.Ε.Καλαμπακίου κατέβηκε "αδιάφορη" στον αγωνιστικό χώρο.. Ειδικά μάλιστα όταν είχε προηγηθεί η σπουδαία νίκη επί του Περιθωρίου την προηγούμενη αγωνιστική και ήθελε πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα για να μπορέσει να αποφύγει την δεύτερη "εξάδα" της βαθμολογίας..

Για το Δοξάτο αγωνίστηκαν οι : Βεζυρτζόγλου  - Τουρφαντίδης - Μπαρμπουτέλης - Σιαματάς - Μόσχος - Ζάχαρης - Παντζαρίδης - Σερέτης (76' Αποστολίδης) - Θεοφανίδης (63' Βασιλακάκης) - Ιωαννίδης - Νότας (59' Μπουμπέκης).

Θα ήταν άδικο να ξεχωρίσω κάποιους ως διακριθέντες, αφού πιστεύω πως όλοι όσοι αγωνίστηκαν έφτασαν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης.

ΠΕΡΙ ΣΤΟΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Επειδή δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από κάποιο μέλος του Δ.Σ. των Φιλίππων που ξέρω πολύ καλά πως αγαπάει ίσως περισσότερο από οποιονδήποτε την ομάδα, και προς αποφυγή παρεξηγήσεων αφού ένιωσα, μέσα από την συνομιλία μας, πως υπάρχει κάποια δυσαρέσκεια από την σχετική αναφορά για την ροζ στολή σε προηγούμενη ανάρτηση, δηλώνω πως εγώ ως άτομο, διαθέτω το ποσό των δέκα ευρώ (δυστυχώς, σε αυτή την δύσκολη συγκυρία, ακόμη κι αυτό το ποσό είναι σχετικά "βαρύ" για μένα - μάκαρι να μπορούσα να διαθέσω ακόμη περισσότερα..) για την αγορά στολών με τα χρώματα του συλλόγου!

Από εκεί και πέρα, πάντα θα αναφέρω τη γνώμη μου, και θα κρίνουν οι αναγνώστες αυτού του ιστολογίου αν αυτή είναι καλόπιστη ή όχι, ακόμη κι όταν θα γνωρίζω πως μπορεί να γίνω δυσάρεστος!







Δεν υπάρχουν σχόλια: