.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΟΦΗ-ΔΟΞΑ 2-0 14 ΙΑΝ 2012

LIVE!!! ΟΦΗ-ΔΟΞΑ 2-0 ΤΕΛΙΚΟ !!!
Σάββατο, 14 Ιανουάριος 2012 16:49

Βελτιωμένη μεν ...χαμένη δε...

Σίγουρα καλύτερη αγωνιστικά η Δόξα κράτησε σε καλά επίπεδα την απόδοση μέσα στο Ηράκλειο, αλλά από την στιγμή που και πάλι δεν ήταν σε θέση να πάει σε κάτι παραπάνω από μια λευκή ισοπαλία ήταν πολύ δύσκολο να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Έτσι μετά από ένα αξιοπρεπέστατο πρώτο ημίχρονο, νικήθηκε από την αποφασιστικότητα των γηπεδούχων που την κέρδισαν με δύο γκολ του Παπουλή.



Ξεκίνημα με Ψυχογιό και Κατσικογιάννη

Αναγνωριστικό το πρώτο δεκάλεπτο με την Δόξα να στέκεται καλά να έχει ένα όχι απειλητικό σουτ με το Αραβίδη στο 6' και το πρώτο κόρνερ της αναμέτρησης στο 9'.

Στο 25' και μετά από ένα αντίστοιχο διάστημα βαρετού ποδοσφαίρου στο χώρο του κέντρου ο ΟΦΗ με τον Λόπεθ χάνει την πρώτη ...υπόνοια φάσης με ένα πολύ αδύναμο σουτ που εξουδετερώνει πολύ εύκολα ο Σέρεμετ.

Όμως στο επόμενο λεπτό η Δόξα χάνει την πρώτη πραγματική ευκαιρία του αγώνα με τον Βάντρσον που από δεξιά κάνει μια ατομική προσπάθεια και μπαίνει μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ όπου δοκιμάζει να σουτάρει αναγκάζοντας τον Βεζυρίδη να αποκρούσει με δυσκολία σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Ένα τραγικά άστοχο σουτ του Καμπάνταη στο 44' με στόχο τις ... κουρούνες πάνω από το Βαρδινογιάννειο ήταν η τελευταία μυρωδιά επιθετικής προσπάθειας σε ολόκληρο το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο

1-0...

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο ΟΦΗ μπήκε ψάχνοντας το γκολ. Και τα κατάφερε ακριβώς με την συμπλήρωση του πεντάλεπτου όταν από αριστερά ο Ζορμπάς τριπλάρει τον Λεάντρο και μπαίνει μέσα στην περιοχή του Σέρεμετ και βγάζει μια πολύ καλή διαγώνια μπαλιά προς τον Παπουλή στην πλάτη των Βέρτζου και Ψυχογιού που τον χάνουν από την επιτήρηση τους και ο παίκτης της κρητικής ομάδας εκτελεί τον τερματοφύλακα της Δόξας γράφοντας το 1-0!!!

2-0...

Όταν δεν μπορείς να βγάλεις ένα γκολ τότε είναι θέμα χρόνου να στο κάνει ο αντίπαλος. Στο 86΄ ο Μπούρμπος βγάζει γέμισμα στα δεξιά στον Καμπάντη που αφού δεν καταφέρνει να τον σταματήσει ο Σικαλιάς κάνει διαγώνιο σουτ προς το δεύτερο δοκάρι του Σέρεμετ. Κατευθυνόμενη η μπάλα προς τα δίχτυα έρχεται από αριστερά ο Παπουλής και αφού έχει κερδίσει το σπριντ από τον Βέρτζο κλέβει την μπουκιά από τον συμπαίκτη του καθώς σπρώχνει αυτός την μπάλα για να κάνει το 2-0!!!

Καλός ο διαιτητής Δελφάκης (Κούλα-Αναστόπουλος)

Κίτρινες : Τριποτσέρης (26') Καμπάνταης (40') Σόουζα (49') Σικαλιάς (92')

ΟΦΗ (Αναστόπουλος ): Βεζυρίδης Μπούρμπος Βάντο Ταυλαρίδης Σόουζα Βερόν Λόπεζ Ζορμπάς (79' Πίτσος) Καμπάνταης Παπουλής Λόπεθ (84' Γαλανόπουλος).

ΔΟΞΑ: (Κατσαβάκης) Σέρεμετ Τριποτσέρης Σικαλιάς Βέρτζος Κατσικογιάννης (40' Σοϊλέδης) Λίμα (75' Στεργιανός) Λεάντρο Ψυχογιός (62' Αγγελούδης) Βάντερσον Ρούτσης Αραβίδης



Τιμήθηκε ο Κατσικογιάννης

Τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα από τους φιλάθλους του ΟΦΗ ο Κατσικογιάννης που επέστρεψε στην έδρα της προηγούμενης ομάδας που αγωνίστηκε. Μετά το τέλος της αναμέτρησης απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε: «Ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΟΦΗ που για ενάμισι χρόνο με αγκάλιασε με πολύ αγάπη. Είμαι χαρούμενος γιατί συνέδεσα το όνομα μου με την άνοδο του ΟΦΗ από την Β’ εθνική».

*Στο Ηράκλειο κόπηκαν 2.753 εισιτήρια και εισπράχθηκαν 21.865 ευρώ.

*Με μια γαλάζια εμφάνιση που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά, αγωνίστηκε η Δόξα. Τελικά ούτε η νέα εμφάνιση άλλαξε τα γούρια ούτε έφερε την χαρά ενός γκολ και πόσο μάλλον μιας νίκης.

*Μετά από 560 λεπτά πέτυχε γκολ ο ΟΦΗ. Το τελευταίο του ήταν από τον Ουκάρ και πάλι σε βάρος της Δόξας.

*Η αποστολή της Δόξας παρέμεινε στο ξενοδοχείο στο Ηράκλειο και θα ταξιδέψει το πρωί της Κυριακής για την Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς θα γυρίσει στην Δράμα. Το μαρτυρικό πρόγραμμα συνεχίζεται και την Τετάρτη ακολουθεί το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ οπότε θα ακολουθήσει νέο ταξίδι, αυτή τη φορά στην πρωτεύουσα.





Η συνέντευξη τύπου



Κατσαβάκης: «Επιτακτική ανάγκη να ενισχυθούμε»





Στο δύσκολο έργο που έχει η Δόξα Δράμας, με τα διπλά παιχνίδια, αναφέρθηκε ο Μάκης Κατσαβάκης, ο οποίος δήλωσε στη συνέντευξη τύπου πως είναι επιτακτική ανάγκη η ομάδα να ενισχυθεί: «Ξεκινήσαμε με στόχο να σκοράρουμε και γι’ αυτό πιέσαμε ψηλά. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, εκεί όμως που πιστεύαμε ότι ελέγχαμε το ματς, δεχθήκαμε δύο γκολ από ισάριθμες λανθασμένες δικές μας εκτιμήσεις. Είχαμε την αίσθηση, ότι όσο περνούσε ο χρόνος και ο ΟΦΗ δεν σκόραρε, θα βρίσκαμε διαδρόμους και θα βγαίναμε με αξιώσεις στην κόντρα. Έπαιξε όμως σημαντικό ρόλο το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Δεν είναι εύκολο το έργο μας. Παίξαμε Τετάρτη, είχαμε ματς και σήμερα. Είναι επιτακτική ανάγκη να ενισχυθούμε.

Ο ΟΦΗ καταβάλλει τεράστια προσπάθεια και του εύχομαι ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια. Αποδεικνύει ότι είναι πλήρης ομάδα με ποιοτικούς παίκτες σε όλες τις γραμμές. Αν δεν είχε να αντιμετωπίσει οικονομικά προβλήματα, θα μπορούσε να κάνει ακόμα καλύτερη πορεία».

Αναστόπουλος: «Δεν θα γίνουν μεταγραφές»

Ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες και ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε για το... σπρώξιμο από τους οπαδούς : «Πήραμε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο που θα μας βοηθήσει βαθμολογικά και ψυχολογικά. Η σημερινή νίκη ήρθε λόγω της μεγάλης προσπάθειας που έκαναν οι παίκτες μου κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Από τη στιγμή που ήρθε το 1-0 και μάλιστα στις αρχές της επανάληψης, τα πόδια μας λύθηκαν και παίξαμε πιο ελεύθερα. Είμαστε από τις ομάδες που αν ευτυχήσουν να προηγηθούν, δυσκολεύουν πολύ τον αντίπαλο, έχουν καλεί κυκλοφορία και κίνηση χωρίς την μπάλα. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα, ίσως να σημειώναμε κι άλλο γκολ. Οφείλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας γιατί παρότι δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, δεν μας δημιούργησαν άγχος, αλλά συνέχισαν να μας στηρίζουν. Αυτοί ήταν που μας `έσπρωξαν'. Όλα πήγαν καλά και επιστρέψαμε στις νίκες έπειτα από έναν μήνα. Δεν είχαμε εύκολο έργο, γιατί η Δόξα δεν είχε να χάσει κάτι. Κι όταν αντιμετωπίζεις ομάδες που παίζουν ελεύθερα, τα πράγματα είναι πάντα επικίνδυνα. Μεταγραφές δεν θα γίνουν. Υπάρχουν οφειλές σε παίκτες που έχουν αγωνιστεί με σπασμένα κεφάλια, θλάσεις και πόνους στους προσαγωγούς. Πρώτα θα τακτοποιηθούν αυτοί και μετά βλέπουμε. Αυτή είναι πάγια θέση μου».

Βέρτζος: «Πήγαμε καλά. Αλλά είναι δυστυχώς άσχημο, όταν κοιτάς τον αντίπαλο στα μάτια να μην παίρνεις αυτό που θέλεις. Τι να πω… Παλέψαμε»

Μπούρμπος: «Την χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Δόξα έχει βελτιωθεί αισθητά. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ευτυχώς ήρθε το πρώτο γκολ που μας βοήθησε και στη συνέχεια βάλαμε και το δεύτερο. Είχαμε καλύτερη παρουσία».

Παπουλής: «Όλο αυτό το διάστημα είμαστε επηρεασμένοι, επειδή η ομάδα δεν κάνει γκολ. Κάναμε φάσεις, δημιουργούσαμε ευκαιρίες, αλλά το ότι δεν πετυχαίναμε γκολ ήταν ένα κακό φαινόμενο για μας. Δουλεύουμε όλο αυτόν τον καιρό στις προπονήσεις. Σήμερα κάναμε αρκετές ευκαιρίες και πετύχαμε δύο γκολ. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα. Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Όλο αυτό το διάστημα κυνηγάμε τις φάσεις. Κάναμε έναν πολύ καλό συνδυασμό και με τον Παναγιώτη, ο οποίος μου έβγαλε πολύ καλή πάσα και με τον Λεωνίδα, κυνήγησα τη φάση, πήρα το ριμπάουντ και βρέθηκα να κάνω δύο γκολ. Συνεχίζουμε».

Βεζυρίδης: «Ήταν ένα κομβικό και συνάμα αγχωτικό ματς. Μας βοήθησε το γρήγορο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Παίξαμε πιο ελεύθερα και τελικά κατακτήσαμε μια νίκη που θα μας βοηθήσει πολύ ψυχολογικά. Πάμε τώρα στο Αγρίνιο για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση γιατί μας ενδιαφέρει πολύ ο θεσμός».

ΠΗΓΗ: http://www.sportdrama.gr/index.php/doxa-dramas/10058-live-0-0-0.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: