.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΡΑΜΑΣ ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ



Σε έναν εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο, η "Ελαφρά Ταξιαρχία" του κ. Βασιλειάδη απέδειξε χθες το απόγευμα πως τουλάχιστον αυτή την εποχή είναι μια από τις ομάδες του νομού Δράμας που προσφέρουν εκτός από ουσία και πλούσιο θέαμα. Ειδικά στο 2ο ημίχρονο, η ομάδα του Δοξάτου παρουσίασε ποδόσφαιρο που πραγματικά απολαμβάνει κανείς να το βλέπει..



Όπως γίνεται σχεδόν σε όλους τους αγώνες των Φιλίππων φέτος, το 1ο ημίχρονο ήταν σχεδόν μοιρασμένο ανάμεσα στις δύο ομάδες..

Οι γηπεδούχοι, ο Ερμής Οχυρού, με υψηλό ηθικό, αφού μέχρι χθες, σε όλους τους αγώνες που έχουν δώσει την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε, φιλικούς και επίσημους, είχαν μόνο νίκες(!), μπήκαν δυνατά.

Έπαιξαν αρκετά καλό ποδόσφαιρο με κάτω τη μπάλα (αν και μερικές φορές έπαιξαν υπέρμετρα σκληρά αλλά πάντως όχι "βρώμικα"), έφτασαν δυο-τρεις φορές με αξιώσεις κοντά στην εστία του σταθερότατου για ακόμη μια φορά Παναγιωτόπουλου, σε αντίθεση με τους ποδοσφαιριστές του Δοξάτου που μπήκαν κάπως "μουδιασμένοι" στον αγώνα, επηρεασμένοι ίσως και από το δυναμικό παίξιμο των αντιπάλων τους, κάτι που δεν άλλαξε ούτε και μετά από την επίτευξη του 1ου γκολ στο 17' από τον Στέλιο Ιωαννίδη..

Στο τέλος του ημιχρόνου ο κ. Βασιλειάδης προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού του νεαρού Γιάννη Ψαρά(αποτέλεσμα του πάθους των γηπεδούχων..) και στη θέση πέρασε ο Γιώργος Καραγιαννίδης. Μια αλλαγή που βοήθησε πάρα πολύ να αλλάξει η εικόνα του αγώνα στο 2ο ημίχρονο, αφού κυρίως από την αριστερή πτέρυγα είχε προβλήματα η άμυνα των Φιλίππων..

Με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου, μόλις δύο λεπτά από την έναρξή του, ο Γιώργος Ντίνας πέτυχε ένα γκολ παλικαρίσιο(κι ας φαίνεται σχετικά "εύκολο"..), και πλέον "απελευθερώθηκαν" οι ποδοσφαιριστές του κ. Βασιλειάδη και ξεκίνησε το "πάρτυ".. Ειδικά από το 60΄και μετά, όταν πραγματοποιήθηκαν και οι άλλες δύο αλλαγές (Μπουμπέκης στη θέση του Τουρφαντίδη και Ζάχαρης στη θέση του Σερέτη) υπήρχαν στιγμές που "χανόταν" η μπάλα.. Αποτέλεσμα αυτής της εκπληκτικής εμφάνισης ήταν και τα τέσσερα γκολ, το ένα πιο όμορφο από το άλλο (το 3-0 ο Πέτρος Σερέτης στο 58', στο 69΄ το 4-0 και πάλι ο Ντίνας στο 75' το 5-0 ο Τόλης Θεοφανίδης και στο 87' το 6-0 ο Βασίλης Μπουμπέκης)..

Πραγματικά, ευχόμουν να είχα μια επαγγελματική βιντεοκάμερα και να καταγράψω όλο το παιχνίδι, ώστε να μπορούσαν να το δουν όλοι όσοι αγαπάνε το θεαματικό ποδόσφαιρο αλλά και να μείνει "κληρονομιά" για τους αυριανούς ποδοσφαιριστές των Φιλίππων..

Για τους γηπεδούχους θα πω μόνο πως αν συνεχίσουν το συγκεκριμένο αγωνιστικό στυλ, να προσπαθούν δηλαδή να παίξουν όμορφο, απλό ποδόσφαιρο με κάτω τη μπάλα και τα επόμενα χρόνια, πιστεύω πως σύντομα θα δικαιούνται, τουλάχιστον αγωνιστικά, να βρεθούν στην μεγάλη κατηγορία του νομού μας πανάξια!

Σίγουρα το σκορ είναι βαρύ για τον Ερμή, αφού μάλιστα, όπως έλεγαν οι φίλαθλοι του, είχαν και κάποιες σημαντικές απουσίες, ενώ και αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές ήταν στα χωράφια για την συγκομιδή πατάτας μέχρι σχεδόν την έναρξη του αγώνα! Πάντως, ειλικρινά πιστεύω πως με τέτοια απόδοση που είχε η ομάδα του Δοξάτου κυρίως στο 2ο ημίχρονο, δύσκολα θα την σταματούσε οποιαδήποτε ομάδα του νομού μας!

Για το Δοξάτο αγωνίστηκαν οι : Παναγιωτόπουλος, δεξί μπακ ο Τόλης Καρατζόγλου, αριστερό ο Ψαράς(44΄ Καραγιαννίδης), σέντερ μπακ ο Σιαματάς με τον Μόσχο, στο κέντρο οι Ντίνας, Τουλούπης και Τουρφαντίδης(54' Μπουμπέκης) και στην επίθεση δεξιά ο Ιωαννίδης, αριστερά ο Θεοφανίδης και στην κορυφή ο Σερέτης(60' Ζάχαρης).

Τρίτο ημίχρονο

... Με λεωφορείο μετακινήθηκε η ομάδα του Δοξάτου στο Οχυρό, Έτσι, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο πλάι της οι Blue Devils που για άλλη μια φορά ενίσχυσαν σημαντικά την ομάδα της καρδιάς τους..

... Λίγος κόσμος στο γήπεδο, αφού οι κάτοικοι του Οχυρού βρισκόταν κυρίως στα χωράφια για την συγκομιδή της πατάτας.. Πάντως, όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο έδειχναν ιδιαίτερη αγάπη για την ομάδα τους.

... Πολύ φιλόξενοι οι άνθρωποι του Ερμή, προσπάθησαν να εξυπηρετήσουν με κάθε τρόπο τους φιλοξενούμενους.

... Λίγοι ήταν οι φίλαθλοι των Φιλίππων που βρέθηκαν στο γήπεδο, αφού η απόσταση αλλά και η ημέρα (Τετάρτη..) ήταν αποτρεπτικοί παράγοντες..

... Πολύ ζέστη σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

... Εξαιρετικό το κλίμα μέσα στο λεωφορείο, ειδικά κατά την επιστροφή. Τα πειράγματα μεταξύ των ποδοσφαιριστών έδιναν και έπαιρναν σε όλη την διάρκεια της διαδρομής (όχι ότι οι Blue Devils έμειναν πίσω..) ενώ το κέφι συνεχίστηκε αμέσως μετά την άφιξη στο Δοξάτο. Όλοι μαζί βρέθηκαν στο κουτούκι "ο Μήτσος" όπου ο πρόεδρος κ. Γιώργος Βογιατζής έκανε το τραπέζι στον προπονητή κ. Βασιλειάδη και φυσικά στους ποδοσφαιριστές(βίντεο)..

Χθες όμως είχαμε και άλλες συναντήσεις για την Γ' Φάση του Κυπέλλου Δράμας, η οποία συνεχίζεται την επόμενη Τετάρτη με τους υπόλοιπους αγώνες. Τότε θα μάθουμε και τον επόμενο αντίπαλο των Φιλίππων, τον νικητή από τον αγώνα Σιταγροί - Πανδραμαϊκός..

Τα χθεσινά αποτελέσματα του Κυπέλλου Δράμας:

Γ.Σ. Δόξα Δράµας – Αµπελόκηποι 0-1

Πετρούσα – Αλιστράτη 3-1

Προάστιο – Παρανέστι 2-0

Μαυρόβατος – Βώλακας 0-2

Αργυρούπολη – Άγιος Αθανάσιος 0-1

Ερµής Οχυρού – Δοξάτο 0-6

Ξηροπόταµος – Κύργια 6-1

Κουδούνια-Φωτολίβος 1-8







2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

sundesmo sundesmo filoipara fere mas ton sundesmoo sundesmoo sundesmo kai ston psixiatrooo.....pano exoume....mplouzes exoume....sinthimata exoumee...tumpano kanoniko exoume...enas sundesmos mas leipei katw aptin kerkida....

Ανώνυμος είπε...

etsi afto pou theloume oloi mas einai enas syndesmos kai meta den mas pianei kaneis mexri twra metrame eidei 3 ekdromes 2 se episima kai ena se filiko kai fisika kales atmosfaires!!!isos apo tis poio kales ston nomo mas!!!to mono kako htan pou den katafera na parevrethw se ena tetoio simantiko paixnidi logo douleias!!!alla den pirazei o syndesmos htan ekei kai as elipa egw!!!bravo sthn omadara mas kai sta alania tou syndesmou!!!filippara mia zwh!!!blue devils!!!